2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

60 cc yapiyorum genelde bitiremiyor .Bitirsin ya da bitirmesin memede uyuyor .Bu da onun en guvenilir limani olduğumuz için. Tika basa doysa da meme agzinda durcak uyuyacak. Duzenli mama vermiyorum .Doymazsa memeyi bos cekmeye baslamissa hircinlasiyor o zaman veriyorum .Bugun gunduz bir kez verdim. Biraz once verdim .Muhtemelen gece de vercem.

Hayırlı uğurlu olsun bebeginiz ne yaptiniz bu kadar dikisler açıldı en kısa zamanda duzelirsiniz inşallah
Teşekkür ederim :) vallahi isin asli oyle anormal bi harekette bulunmadim ... ev isi yemek falan asla yapmadim annem sagolsun... sadece kizlarimla ilgilendim ama oturup kalkarken falan pek dikkat etmedim aceba ondan mi oldu... yada hergun dus aldim sicak suyla (süt dirdibidisi icin) o mu etkiledi bilemedim ya ama fenayim insallah duzelir en kisa zamanda

O zaman canım ya çok şiddetleydi ağrın yada ağrı eşiğin düşük. Normülde dikiş atılınca hissedilmez mi epiduralde. Ben dikiş atılırken hissettim ama çok acımadı orta derecede
Acıdı valla bildiğin bağırmam diyordum hastaneye gitmeden sancılarımda acılarımda çıplık atıp dişlerimi sıkıyordum

Sürekli ağlamasa emzirmeye razıyım bi derdi var gibi ağlıyor

Ben mamada veriyorum canım ama fayda etmiyor ne yazık ki. Ağlıyor memede susuyor ama bu seferde süt az diye sinirleniyor.

Kilo alımı alt sınırda canım meme + mama olduğu halde. Emmesi sıkıntı değil ama ağlıyor memeye alıyorum 4-5 dk sonra süt az geliyor diye yine ağlıyor mama veriyorum yine emmek istiyor yine ağlıyor.

Aynen bende o yüzden memeden çekmiyorum ama mama olayı kafamı kurcalıyor 100 cc yapip deneyim olmadi .

Aynen öyle canım işin içinden çıkmak imkansız gibi.

Ya evet bende çok üzüldüm bugünde verdim mama, mideleri büyüyo sütümz yetersiz demekki. Doktorda tam damardan girmiş yaa

Hic bir sey olmaz.Ruhsal olarak doygunluk da fiziksel doygunluk kadar onemli mTek dezavantajimiz evlerimizde hizmetçi yok ki sadece bebekle ilgilenelim .Bir de hava sicak birlikte terliyoruz o kadar.
Evet onlar bizi hissetmek istiyo işte insan tedirgin oluyo zarar verir mi diye mağlum hava da sıcak bikaç ay daha sabretsek havalar normale döner

Buraya girip sürekli derdimi yazıyor gibi oldum ama ciddi anlamda bunaldım sanırım. 10 gün sonra annem gidiyor. Ben ise durmadan ağlıyorum bebeğime nasıl bakıcam diye. Şimdiden derdine düştüm. Lohusa depresyonuna girdim çıkamadım. Bebeğimi susturamadıkca gözlerim doluyor ben ağlıyorum. Kendimi psikopat gibi hissetmeye başladım. Eşim işten geliyor bi yarım saat bebekle ilgileniyor yemek yiyoruz sonra ben kızımla ilgilenirken eşim tv karşısında uyuyor. Ve bu bana batıyor.
Hamileyken atıp tutuyordum 1 hafta gelip kalsa yeter annem ben bakarım nolcak ki diye.. Büyük konuşmuşum sanırım.

Mama doyurmuyordur cc azmi? Bizimki 60cc başladı..şu an az meme çok mama 90 cc/öğün mama veriyorum. 42 günlük oldu...

Canım,eşine gaz çıkarma ve bebek pışpışlama görevlerini ver. O da anlasın babalığı. Böyle TV karşısında olmaz. Hatta mama hazırlamayı öğret yardımcı olsun sana kesinlikle. Böyle başa çıkamazsın, yani çok yorulursun.

Ayrıca benim annemde gitti. Aynı şeyleri düşündüm stres oldum ama başa gelince başa çıkılıyor. Ama eşin muhakkak dahil olmalı

Mama doyurmuyordur cc azmi? Bizimki 60cc başladı..şu an az meme çok mama 90 cc/öğün mama veriyorum. 42 günlük oldu...
60 cc veriyorum aile hekimi artırma haftaya tekrar bakalım dedi canım. Ben 1-2 saat emzirip öyle veriyorum ama muhtemelen bizimde 90a çıkar. 34 günlük olduk bizde.

Hepsini biliyor aslında canım işte yoruluyorum diyor hafta sonu daha ilgili 1-2 saat fazladan uyuyabiliyorum ve sanırım birazda anneme güveniyor. Ama annem gidince böyle yaparsa çıldrırım sanırım.

60 cc veriyorum aile hekimi artırma haftaya tekrar bakalım dedi canım. Ben 1-2 saat emzirip öyle veriyorum ama muhtemelen bizimde 90a çıkar. 34 günlük olduk bizde.
Valla bizde 60 başladıl ama benim oğluş seninki gibi ağlaya ağlaya arttırdı bana mamayı. 3 ayında 120 cc yr çıkarız sanırım .çok sütüm yok ama idare ediyoruz

Hepsini biliyor aslında canım işte yoruluyorum diyor hafta sonu daha ilgili 1-2 saat fazladan uyuyabiliyorum ve sanırım birazda anneme güveniyor. Ama annem gidince böyle yaparsa çıldrırım sanırım.
Doğrudur annenize güveniyordur. Ama gidince bu görevleri verki rahat edesin. Hayat müşterek çalışıyor ama bunlar tatlı telaşlar, bu günleri bir daha yaşayacakmıyız meçhul. Sen güzelce teşvik et, yapmaya niyeti yoksa trip at :)

Valla bizde 60 başladıl ama benim oğluş seninki gibi ağlaya ağlaya arttırdı bana mamayı. 3 ayında 120 cc yr çıkarız sanırım .çok sütüm yok ama idare ediyoruz

Benimde çok sütüm yok ne yaptıysam artmadı olmayınca olmuyor demek ki. En azından mamalar var diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi.
Annem gidince yapacağını iddia ediyor canım ama benim bu bezginlikten midir nedir inanasım gelmiyor. Umarım yapar.
Doğru söylüyorsun bi daha yaşayamıycaz bu günleri belki de ama bana bu günler pek tatlı telaş gibi gelmiyor. Kızımı ağlamasından rahat rahat sevemiyorum bile. Her gününü fotoğraflamak istiyordum ama 2 gündür onu bile unutuyorum. Bazen uyusada rahat etsem yeter artık moduna bağlıyorum ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…