- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.621
60 cc yapiyorum genelde bitiremiyor .Bitirsin ya da bitirmesin memede uyuyor .Bu da onun en guvenilir limani olduğumuz için. Tika basa doysa da meme agzinda durcak uyuyacak. Duzenli mama vermiyorum .Doymazsa memeyi bos cekmeye baslamissa hircinlasiyor o zaman veriyorum .Bugun gunduz bir kez verdim. Biraz once verdim .Muhtemelen gece de vercem.Arkadaşlar bir ogunde ne kadar mama veriyorsunuz cc olarak.
Ben bizim oglana 70_-75 cc anne sütü ver dim biberonla.
Illa memeye geldi sonra emdi öyle uyudu.
Siz mamayı ne kadar veriyorsunuz.
Bizimkinin kilosu doğum kilosunu geçemedi daha.
Teşekkür ederim :) vallahi isin asli oyle anormal bi harekette bulunmadim ... ev isi yemek falan asla yapmadim annem sagolsun... sadece kizlarimla ilgilendim ama oturup kalkarken falan pek dikkat etmedim aceba ondan mi oldu... yada hergun dus aldim sicak suyla (süt dirdibidisi icin) o mu etkiledi bilemedim yaHayırlı uğurlu olsun bebeginiz ne yaptiniz bu kadar dikisler açıldı en kısa zamanda duzelirsiniz inşallah
Acıdı valla bildiğin bağırmam diyordum hastaneye gitmeden sancılarımda acılarımda çıplık atıp dişlerimi sıkıyordumO zaman canım ya çok şiddetleydi ağrın yada ağrı eşiğin düşük. Normülde dikiş atılınca hissedilmez mi epiduralde. Ben dikiş atılırken hissettim ama çok acımadı orta derecede
Sürekli ağlamasa emzirmeye razıyım bi derdi var gibi ağlıyorYok canım sütünün az olmasıyla açlıkla alakası yok bunun.benim oğlumda saat 16 dan beri emio altına yapıo sona gene emio uyuyo tam yataga koyuyorum kalkıo sona gene emio gene altına yapıo vs die gidio.uyumuyo uyumuyo
Ben mamada veriyorum canım ama fayda etmiyor ne yazık ki. Ağlıyor memede susuyor ama bu seferde süt az diye sinirleniyor.Dün aynısı bana oldu kızım emiyo bi yandan kızıyo bende gazı var sanıyorum akşam yine aynısını yaptı dedim acaba aç mı mama yaptım verdik içti yattı uyudu şok oldum çocuk açmış sütüm azmış bana kızıyomuş. Az yemiştem ve sütüm az oldu hemen etkilaniyo sütüm
Kilo alımı alt sınırda canım meme + mama olduğu halde. Emmesi sıkıntı değil ama ağlıyor memeye alıyorum 4-5 dk sonra süt az geliyor diye yine ağlıyor mama veriyorum yine emmek istiyor yine ağlıyor.Selam kızlar nasılsınız?
Ben herkes gibi uykusuz geziniyorum tek başıma be bulursam onu yiyorum. Bugün ptt te doğum paramo çekmeye bile gittim sizde unutmayın bir küçük altın parası kadar var ilk bebek ise eğer.
Hepinize kolaylıkla diliyorum bebeğinizle
Canım memede sadece beslenmek için değil, güven ihtiyacı anneye ihtiyaç ı olduğu içinde kalırmış . hem emsin kilo alımına bak haftalık iyiyse sorun olmaz o kadar emmesi .
60 cc yapiyorum genelde bitiremiyor .Bitirsin ya da bitirmesin memede uyuyor .Bu da onun en guvenilir limani olduğumuz için. Tika basa doysa da meme agzinda durcak uyuyacak. Duzenli mama vermiyorum .Doymazsa memeyi bos cekmeye baslamissa hircinlasiyor o zaman veriyorum .Bugun gunduz bir kez verdim. Biraz once verdim .Muhtemelen gece de vercem.
Aynen öyle canım işin içinden çıkmak imkansız gibi.Emzirme işini çok kafaya takıyoruz . Onlar doyduğunu anlamıyor biz doyurduğumuzu. Hele bir de mama+emzirme yapılıyorsa işlet hepten karışıyor. Ne zaman mama vercem ne kadar vercem? Mama veriyorum diye suçluluk hissini hiç saymıyorum.
Ya evet bende çok üzüldüm bugünde verdim mama, mideleri büyüyo sütümz yetersiz demekki. Doktorda tam damardan girmiş yaaAyy kiyamam yaa benim kuzum da 2 gun ac kalmis .3 ve 4.gun sesi gitmişti aglamaktan .Mama da veriyorduk oysa .Meger doymuyormus .Doktor cok kizdi ve dedi ki aksama kadar oruclusun iftar oluyor sofra önünde sen 2 kasik almadan sofrayi kaldiriyorlar tepkin ne olurdu .40 li bebek ağlıyorsa %80 actir %20 diger ihtimaller demisti
Maşallah de maşallah :))Ilk gün sütüm gelmemişti dört beş saat emdi aralıksızşuan 20-30 dk emiyor.
Evet onlar bizi hissetmek istiyo işte insan tedirgin oluyo zarar verir mi diye mağlum hava da sıcak bikaç ay daha sabretsek havalar normale dönerHic bir sey olmaz.Ruhsal olarak doygunluk da fiziksel doygunluk kadar onemli mTek dezavantajimiz evlerimizde hizmetçi yok ki sadece bebekle ilgilenelim .Bir de hava sicak birlikte terliyoruz o kadar.
Bende valla klimalı odadayım ayarlıyorum 25 e bebeğimide örtüyorum oh mis :) pişik oluyo yoksaOdamda emzirecektim hiç gözüm yemedi içerisi yanıyodu hemen salona geldm klima açık serin serin emzirdim ağustostan sonra biraz rahatlar inşallah havalarda
Mama doyurmuyordur cc azmi? Bizimki 60cc başladı..şu an az meme çok mama 90 cc/öğün mama veriyorum. 42 günlük oldu...Kilo alımı alt sınırda canım meme + mama olduğu halde. Emmesi sıkıntı değil ama ağlıyor memeye alıyorum 4-5 dk sonra süt az geliyor diye yine ağlıyor mama veriyorum yine emmek istiyor yine ağlıyor.
Canım,eşine gaz çıkarma ve bebek pışpışlama görevlerini ver. O da anlasın babalığı. Böyle TV karşısında olmaz. Hatta mama hazırlamayı öğret yardımcı olsun sana kesinlikle. Böyle başa çıkamazsın, yani çok yorulursun.Buraya girip sürekli derdimi yazıyor gibi oldum ama ciddi anlamda bunaldım sanırım. 10 gün sonra annem gidiyor. Ben ise durmadan ağlıyorum bebeğime nasıl bakıcam diye. Şimdiden derdine düştüm. Lohusa depresyonuna girdim çıkamadım. Bebeğimi susturamadıkca gözlerim doluyor ben ağlıyorum. Kendimi psikopat gibi hissetmeye başladım. Eşim işten geliyor bi yarım saat bebekle ilgileniyor yemek yiyoruz sonra ben kızımla ilgilenirken eşim tv karşısında uyuyor. Ve bu bana batıyor.
Hamileyken atıp tutuyordum 1 hafta gelip kalsa yeter annem ben bakarım nolcak ki diye.. Büyük konuşmuşum sanırım.
60 cc veriyorum aile hekimi artırma haftaya tekrar bakalım dedi canım. Ben 1-2 saat emzirip öyle veriyorum ama muhtemelen bizimde 90a çıkar. 34 günlük olduk bizde.Mama doyurmuyordur cc azmi? Bizimki 60cc başladı..şu an az meme çok mama 90 cc/öğün mama veriyorum. 42 günlük oldu...
Hepsini biliyor aslında canım işte yoruluyorum diyor hafta sonu daha ilgili 1-2 saat fazladan uyuyabiliyorum ve sanırım birazda anneme güveniyor. Ama annem gidince böyle yaparsa çıldrırım sanırım.Camım,eşine gaz çıkarma ve bebek pışpışlama görevlerini ver. O da anlasın babalığı. Böyle TV karşısında olmaz. Hatta mama hazırlamayı öğret yardımcı olsun sana kesinlikle. Böyle başa çıkamazsın, yani çok yorulursun.
Valla bizde 60 başladıl ama benim oğluş seninki gibi ağlaya ağlaya arttırdı bana mamayı. 3 ayında 120 cc yr çıkarız sanırım .çok sütüm yok ama idare ediyoruz60 cc veriyorum aile hekimi artırma haftaya tekrar bakalım dedi canım. Ben 1-2 saat emzirip öyle veriyorum ama muhtemelen bizimde 90a çıkar. 34 günlük olduk bizde.
Doğrudur annenize güveniyordur. Ama gidince bu görevleri verki rahat edesin. Hayat müşterek çalışıyor ama bunlar tatlı telaşlar, bu günleri bir daha yaşayacakmıyız meçhul. Sen güzelce teşvik et, yapmaya niyeti yoksa trip at :)Hepsini biliyor aslında canım işte yoruluyorum diyor hafta sonu daha ilgili 1-2 saat fazladan uyuyabiliyorum ve sanırım birazda anneme güveniyor. Ama annem gidince böyle yaparsa çıldrırım sanırım.
Valla bizde 60 başladıl ama benim oğluş seninki gibi ağlaya ağlaya arttırdı bana mamayı. 3 ayında 120 cc yr çıkarız sanırım .çok sütüm yok ama idare ediyoruz
Benimde çok sütüm yok ne yaptıysam artmadı olmayınca olmuyor demek ki. En azından mamalar var diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi.Doğrudur annenize güveniyordur. Ama gidince bu görevleri verki rahat edesin. Hayat müşterek çalışıyor ama bunlar tatlı telaşlar, bu günleri bir daha yaşayacakmıyız meçhul. Sen güzelce teşvik et, yapmaya niyeti yoksa trip at :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?