2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ya bide sağlığımızı ve en değerli varlığımız yavrularımızı bunun gibi birine emanet edeceğiz ağlasın emzirme emzik falan ver oyala diyor yaa inanın moralimi bozdu sanki çocuk obezmiş gibi yok ilerde sorun olur bilmem ne ya daha iki aylık bebeği ben nasıl 4 saat beslenmeden oyalayabilirim

Canım anne sütü kilo aldırsa nolacak, zararlı bir şey değil ki, benim oğlumda öyle oldu şimdi şişko falan değil bebekken olabiliyor =)
Ne bileyim kuzum saçma sapan konuşup moralimi bozdu eve gelince eşime anlattım o da çok sinirlendi emzik falan ver 4 saat oyala diyor nasıl oyalanır ki daha iki aylık bebek zaten 2300 doğdu anca kendini toparladı ele avuca gelmeye başladı

Benim kızım 36+0 da 2300 doğdu anca normale döndü kuzucum ele avuca gelmeye başladı amann canları sağ olsun sağlıklı olsunlarda kim ne derse desin Allah evladına hayırlı ömürler versin inşallah canım

Bu arada kızlar sağlık ocağında ki o çok bilmiş ebemiz sanırım kızımı nazar etti çünkü eşim ben ve ondan başka kimse görmedi kızımı saat 15 ten beri ağlıyordu yeni uyutabildim eşim ve ben okumaktan bi hal olduk aman dikkat edin sizde kızım ağlamaktan çatlayacaktı neredeyse

Valla ben doyana kadar veriyorum. Doktora sordum üst sınır var mı diye. Hyr büyümeleri lazım onlar ne kdrla doyacaklarını bilirler dedi. Bazen 30 yiyip bırakıyorlar, bazen 90. Biraz önce bir tanesi 150 falan yedi sanırım. Büyüme atağı fln mı bilmiyorum doymak bilmedi. 60 hazırlıyorum hep yetmezse bir daha. Az yerse biri diğerine veriyorum. Mamalarda pahalı dökülünce üzülüyorum resmen. Benim sütüm anca gündüz öğünlerine yetiyor ama en azından günün yarısında mama veriyorum buna rağmen 3 günde bir kutu mama bitiyor

Çoğumuz aynı durumda canim. Eşime soyluyorum telefonda ben gelince yardım etceksin bak gecesi gündüzü yok 8 saat bitti hala uyumadı. Tamam ederim diyor kaçamak cevaplar veriyor. Çok büyük kavgalar bekliyor bizi bence

Canım zaten bebeğin düşük kilolu doğmus.eger aldığı kilo fazlaysa belkide bundan dolayıdır.sonucta olması gereken kiloyu yakalaması lazım kuzucugun.bence kızın o ebeden cok daha doğrusunu biliyordur.ne kadar yiyeceğini baskasına sormaya ihtiyacı yok.normal kiloda doğsaydı belki ona göre yicekti.bence bebeklerimiz herkesten akıllı.

Gunaydin kizlar.Bugun kabul günümüz .Üniversiteden iki arkadasim oglusumu ziyarete gelcek .Onlar gidecek en yakin arkadasim gelcek.Onun da 3 aylık bebisi var .Kankasiyla taniscak bizimki
Günaydın canım Bugün benim de yengem 3 çocuğu babamın eşi ve ufak kardeşim gelecek sabahtan da klima için kayın Babamlar gelecek

Günaydın canım Bugün benim de yengem 3 çocuğu babamın eşi ve ufak kardeşim gelecek sabahtan da klima için kayın Babamlar gelecek
Allah yardimcimiz olsun:)) Normalde bizde kırklı bebek ziyaret edilmez .Ama annem burda diye kabul ettim .Hic olmazsa uc bes kisiyi boylelikle agirlamis olurum .Annem olmasa bebekle yapisigiz misafirleri iyi agirlayamam .

Allah yardimcimiz olsun:)) Normalde bizde kırklı bebek ziyaret edilmez .Ama annem burda diye kabul ettim .Hic olmazsa uc bes kisiyi boylelikle agirlamis olurum .Annem olmasa bebekle yapisigiz misafirleri iyi agirlayamam .
Ne güzel canım çok şanslısın bende bebisle yapisikk3n ve tekken misafir geldi
Allah'tan anlayış gösteriyorlar

Bizde nisan açıklık oldu da noldu sanki )) gelmiyor bu kızlar. Sana katılıyorum bir sürü ağrı var ama sancı sıfır. Gitgide normal dogmuyacakmis gibi geliyor artık . O kadar bekledik ama nasibimiz neyse bekleyip görücez.
Inşallah bu hafta sonu ucumuzde doğururuz:)

Hiç umudum kalmadı kendim için ama inşallah dediğin olur ya cok yoruldum artık.

Kızlar bebeğinizle avm ye gittiniz mi?

1aylık oldu oğlum bu gün. Kendime bişeyler almam gerek pantolonlar olmuyor. Önümüz de Bayram. Bu gün gitsek avm ye bebek arabasına koysak diyoruz da klimalardan korkuyoruz hasta edersek diye.

Selammm guzel annisler ve bebisleri, ben bildiginiz hortlak oldum, gunduzleri uyuyup gece cozutan bi bebe yaptim sanirim, saka bi yana bizim kiz gunduz uyuyor paso, gecede ne doymak biliyo, ne memeden inmek istiyor, napicamizi sasirmis durumdayiz, gaz diyoruz, ama gazada benzemiyor, ihh ihh diyo yatagina yatirinca bazen ikinir gibi oluyor sanki kakasini kolay yapamiyor gibi ama gunde 3.4 kez bazen daha fazla kaka yapiyor, meme ile mama donusumlu veriyorum hala doymuyor gibi geliyor cunku hep aranma modunda, bugun tam 1 haftalik olduk, bu gece bir gram uyuduysa oda mememde sizma seklinde, simdide uyukluyor, valla abisinin bebekligi harikaymis onu anladim, emzigide almadi diliyle ittirip duruyor, belki emse uykuya kolay gecicek oda bende rahatlicam ama yok sanirim emzik yerine beni kullanicak, hee birde mama cc ayarlama sorunumuz var kac cc anne sutu aldigini bilmiyorum oyle harika gelmedi sutum sagmaya degicek kadar yok,bir tek gece tam doluyor, gunduz hep birkac saatte bir emmede oldugu icin dolmuyor, 60 cc bazen cok geliyor ama icmeyi son dakka reddediyor ogurerek, sonrada hafif kusma ve arkasindan hickirik seanslari ay vallahi karnimizdayken ne guzelmis ilk aylar zor gecicek anlasilan, bizim gibi olan illa vardir, siz nasil cozumler buluyorsunuz, sallama,masaj,yarim kumdak vs herseyi deniyorum uyusun diye memeden kopunca uyku muyku kaciyor netcem bilmem Allah hepimize kolaylik versin...

Aynı bende öyleyim canım her yerim ağrıyor, pazartesiye kadar lütfen kendin gelmek iste diye yalvarıyorum bebeye resmen Dua ediyorum şu an için yapacak bir şey yok. Suni sancı almaktan korkuyorum açıkçası hiç sancı olmayınca dozu da yüksek oluyur ama biraz kendi sancım olsa en azından yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…