- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.661
İnşallah ne güzel olurBizde nisan açıklık oldu da noldu sanki)) gelmiyor bu kızlar. Sana katılıyorum bir sürü ağrı var ama sancı sıfır. Gitgide normal dogmuyacakmis gibi geliyor artık . O kadar bekledik ama nasibimiz neyse bekleyip görücez.
Inşallah bu hafta sonu ucumuzde doğururuz:)
canım biz gittik ama oğluş hiç sevmedi avmyi. Işıklardan bence hoşlanmadı. Pusetinde durmadı kucağımıza almak zorunda kaldık öyle ılunca da alel acele geri geldik eve. Götürebilirsin bence eğer durursa rahat olur ama bizimki gibi huysuzlanırsa sıkıntı.Kızlar bebeğinizle avm ye gittiniz mi?
1aylık oldu oğlum bu gün. Kendime bişeyler almam gerek pantolonlar olmuyor. Önümüz de Bayram. Bu gün gitsek avm ye bebek arabasına koysak diyoruz da klimalardan korkuyoruz hasta edersek diye.
Klima direk vurmazsa bir sey olmaz uzerini ona gore giydir canim .Tenteyi de kapatirsin duruma gore .Bazi bebekler gurultude mışıl mışıl uyuyor .Biz henüz deneyimlemedik .Kızlar bebeğinizle avm ye gittiniz mi?
1aylık oldu oğlum bu gün. Kendime bişeyler almam gerek pantolonlar olmuyor. Önümüz de Bayram. Bu gün gitsek avm ye bebek arabasına koysak diyoruz da klimalardan korkuyoruz hasta edersek diye.
Kızlar bebeğinizle avm ye gittiniz mi?
Canım benim oğlum da gece boyu sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor heryeri. Doktorumuza sordum normal dedi takma o sesleri dedi. Ikınmayı 3 aydan sonra öğreniyormuş ve o zmana kadar idrarda da kakada da ıkınıyor. Ikınarak karın kaslarını geliştiriyormuş.Selammm guzel annisler ve bebisleri, ben bildiginiz hortlak oldum, gunduzleri uyuyup gece cozutan bi bebe yaptim sanirim, saka bi yana bizim kiz gunduz uyuyor paso, gecede ne doymak biliyo, ne memeden inmek istiyor, napicamizi sasirmis durumdayiz, gaz diyoruz, ama gazada benzemiyor, ihh ihh diyo yatagina yatirinca bazen ikinir gibi oluyor sanki kakasini kolay yapamiyor gibi ama gunde 3.4 kez bazen daha fazla kaka yapiyor, meme ile mama donusumlu veriyorum hala doymuyor gibi geliyor cunku hep aranma modunda, bugun tam 1 haftalik olduk, bu gece bir gram uyuduysa oda mememde sizma seklinde, simdide uyukluyor, valla abisinin bebekligi harikaymis onu anladim, emzigide almadi diliyle ittirip duruyor, belki emse uykuya kolay gecicek oda bende rahatlicam ama yok sanirim emzik yerine beni kullanicak, hee birde mama cc ayarlama sorunumuz var kac cc anne sutu aldigini bilmiyorum oyle harika gelmedi sutum sagmaya degicek kadar yok,bir tek gece tam doluyor, gunduz hep birkac saatte bir emmede oldugu icin dolmuyor, 60 cc bazen cok geliyor ama icmeyi son dakka reddediyor ogurerek, sonrada hafif kusma ve arkasindan hickirik seanslari ay vallahi karnimizdayken ne guzelmis ilk aylar zor gecicek anlasilan, bizim gibi olan illa vardir, siz nasil cozumler buluyorsunuz, sallama,masaj,yarim kumdak vs herseyi deniyorum uyusun diye memeden kopunca uyku muyku kaciyor netcem bilmem Allah hepimize kolaylik versin...
Gelin artık inatci kızlar, tamam doğsun isdiyoruz ama bu inat bunlarda varken vok zor buyutucez herşey kendi isdediği gibi olsun isdiyolar baksanıza.Aynı bende öyleyim canım her yerim ağrıyor, pazartesiye kadar lütfen kendin gelmek iste diye yalvarıyorum bebeye resmenDua ediyorum şu an için yapacak bir şey yok. Suni sancı almaktan korkuyorum açıkçası hiç sancı olmayınca dozu da yüksek oluyur ama biraz kendi sancım olsa en azından yaa
Canım bizim doktor dışarı çıkın ama kapalı ortamlara sokmayın demişti. Kısa süreli gidebilirsin belkiKızlar bebeğinizle avm ye gittiniz mi?
Biz bile avm gezince hemen yorgunluk hissi geliyor .Işık ,ses ,radyasyon hepsi bir arada .Bebeklerin gelisimini olumsuz yonde etkiliyor maalesef bu kadar cok uyaran ve zararli seyler .Ama önümüz kış canımız sıkılınca parka vs gidemeyecegiz .Yine de minimum duzeyde tutmaya çalışacağım avm gezme isini kuzum icin .Canım bizim doktor dışarı çıkın ama kapalı ortamlara sokmayın demişti. Kısa süreli gidebilirsin belki
Oturup dua etcem size artık bizim bebekler dışarda sizinkiler içerde yaşlandiGelin artık inatci kızlar, tamam doğsun isdiyoruz ama bu inat bunlarda varken vok zor buyutucez herşey kendi isdediği gibi olsun isdiyolar baksanıza.
Ayva çekirdeği duymuştum işe yarıyor mu bilmiyorum ama azcık suya ayva çekirdeğini koyup bir gece bekleyince jel gibi oluyormuş krem niyetine kullanılıyormuşKızlar göğüs ucu yaralarına çare var mı sol göğsüm kesik kesik olmuş lansinoh krem ve kantaron aralıklı sürüyorum ama tesiri olmuyor emzirmeyim de iyileşsin diyorum bu sefer de göğsümde süt birikiyor sert oluyor acıyor dokunamiyorum diğer göğsümden sık sık emzirdigim için onun da ucu acimaya başladı artık neyapa bilirim acaba
Aynen dua edin bize topikçe hepiniz belki o zaman gelirlerOturup dua etcem size artık bizim bebekler dışarda sizinkiler içerde yaşlandi
Gelin artık inatci kızlar, tamam doğsun isdiyoruz ama bu inat bunlarda varken vok zor buyutucez herşey kendi isdediği gibi olsun isdiyolar baksanıza.
Et canım bol bol dua edin bize. Artık korkmaya başladım ben.Oturup dua etcem size artık bizim bebekler dışarda sizinkiler içerde yaşlandi
Yarin doğurucaz.Ayva çekirdeği duymuştum işe yarıyor mu bilmiyorum ama azcık suya ayva çekirdeğini koyup bir gece bekleyince jel gibi oluyormuş krem niyetine kullanılıyormuş
Aynen dua edin bize topikçe hepiniz belki o zaman gelirlerKapanışı biz yapıcaz diyorduk, bir şeyi kırk kere söyleyince oluyormuş demek, Milana firuze 40 kere yarın yada pazartesi doğuracaz diyelim belki tutar
Bugünden umudum yok hiçYarin doğurucaz.
1 giti kaldı 39 zu.
Bu günün mesai yapalım 40 defa söyleyip bitirelim. Hata ben bu gün dokuzurucam. (şansimi cokmu zorluyorum ne)
Canım gebe okuluna gitmiştim oradaki ebe hakiki zeytinyağında havucu kavurup sürün demişti çok şükür bu sefer yara olmadım ama lütfen acıyor diye emzirmekten vazgeçme ben o hatayı oğlumda yaptım hala çok üzülürümKızlar göğüs ucu yaralarına çare var mı sol göğsüm kesik kesik olmuş lansinoh krem ve kantaron aralıklı sürüyorum ama tesiri olmuyor emzirmeyim de iyileşsin diyorum bu sefer de göğsümde süt birikiyor sert oluyor acıyor dokunamiyorum diğer göğsümden sık sık emzirdigim için onun da ucu acimaya başladı artık neyapa bilirim acaba
Aynen canım dışarıda dört beş saat gezsem yorulmuyorum ama avm de bir saat gezince bitkin hissediyorum. Kapalı ortamda o kadar insan enfeksiyona da davetiye çıkarıyor. Elbet gideceğiz ama biraz büyüsün, ilerde de kısa tutmakta fayda var.Biz bile avm gezince hemen yorgunluk hissi geliyor .Işık ,ses ,radyasyon hepsi bir arada .Bebeklerin gelisimini olumsuz yonde etkiliyor maalesef bu kadar cok uyaran ve zararli seyler .Ama önümüz kış canımız sıkılınca parka vs gidemeyecegiz .Yine de minimum duzeyde tutmaya çalışacağım avm gezme isini kuzum icin .
Mecbur sızlana sızlana emziriyorum ama bir sağlam göğsümden sonra acikinca mama sonra acıyan gogsumden yani gündüzleri de mama vermeye başladım yaralı göğsüm dinlensin de çabuk iyileşsin diye ama göğsümun tam süt çıkan yeri ucu değil de meme başı çevresi kesik kesik olmuş gazi var diye emerken çok çekiyordu ağzıyla çekiştirerek lastik gibi uzatiyordu şimdi nasıl iyileşecek hiç bilmiyorum , havuç alayım ben o zaman canım dediğini de deneyim inşallah işe yarar yoksa acisina dayanamıyorum sadece emerken değil emmedigi zamanlar da aciyorCanım gebe okuluna gitmiştim oradaki ebe hakiki zeytinyağında havucu kavurup sürün demişti çok şükür bu sefer yara olmadım ama lütfen acıyor diye emzirmekten vazgeçme ben o hatayı oğlumda yaptım hala çok üzülürüm
Ayva çekirdeği hamileyken buzluğa atmıştım ama nasil kullanıcagimi bilmiyorum bir gece mi bekletmem gerek ne kadar suya koycam artan suyu dolapta bekletcem mi yoksa hep yeni mi yapcamAyva çekirdeği duymuştum işe yarıyor mu bilmiyorum ama azcık suya ayva çekirdeğini koyup bir gece bekleyince jel gibi oluyormuş krem niyetine kullanılıyormuş
Aynen dua edin bize topikçe hepiniz belki o zaman gelirlerKapanışı biz yapıcaz diyorduk, bir şeyi kırk kere söyleyince oluyormuş demek, Milana firuze 40 kere yarın yada pazartesi doğuracaz diyelim belki tutar
Tahin yağı iyi gelmişti bana sürdüm açık gezdim bıraz gece sürüyordum eşim dalga geçiyordu kabile kadını gibi dolaşıp durma dıye :) :)Mecbur sızlana sızlana emziriyorum ama bir sağlam göğsümden sonra acikinca mama sonra acıyan gogsumden yani gündüzleri de mama vermeye başladım yaralı göğsüm dinlensin de çabuk iyileşsin diye ama göğsümun tam süt çıkan yeri ucu değil de meme başı çevresi kesik kesik olmuş gazi var diye emerken çok çekiyordu ağzıyla çekiştirerek lastik gibi uzatiyordu şimdi nasıl iyileşecek hiç bilmiyorum , havuç alayım ben o zaman canım dediğini de deneyim inşallah işe yarar yoksa acisina dayanamıyorum sadece emerken değil emmedigi zamanlar da aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?