2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayva çekirdeği hamileyken buzluğa atmıştım ama nasil kullanıcagimi bilmiyorum bir gece mi bekletmem gerek ne kadar suya koycam artan suyu dolapta bekletcem mi yoksa hep yeni mi yapcam
Canım zaten iki üç kaşık suya beş altı tanesi yetiyor sanırım, bi gece diye biliyorum netten de bak istersen.

Sen çok az kullaniyormussun zaten canım. Bilemedim ki her gün kaynatın diyorlar ya ilk başta uydum kaynatım ama artık çok yoruyor zaman kalmıyor
Valla ben hiç kaynatmıyorum ilk aldığımda kaynattım hep yıkıyorum sadece zaten dışarı çıktığımda falan kullanıyorum yalnızca . kaynatmalımıki

Hhahaha herkeste aynı telaş valla bende eşim annemlere her geldiğinde bak sende bakcaksın herşeyi bana bırakma diyorum o da ama ben eşşek gibi çalışıyorum 12 saat diyo bende tamam gece bakma ama gündüz yardım etcen diyorm oda tamam aşkım yapcam tabi erken gelcem artık diyor bakalım taşınnıca görcez :))

Kızlar biz de sabah 9 da yola çıktık memlekete gidyoruz varmak üzereyiz. Kocaeli de neme sıcağa dayanamadık köyümüze gidiyoruz 1200 rakım nem yok mis gibi asmalar domatesler biberler bahçede. Annem ben oğlum kalcaz. 1 hafta sonra eşim babamlar falan da gelecek 1 ay kalcaz

Canım emzirdikten sona sadece suyla yıkayıp silmeden tampon hareketlerle kuruluyorum sonra krem surup acık bırakarak uyumaya calısıorum.acık kaldılarmı bir sonraki emzirmeye baya duzeliyor benimkiler.en azından emzirebileceğim kadar acıyor.ya aslında birde benim bir arkadasımın tavsiyesi ile aldığım bi krem vardı.Bella B nipple nurture butter die ama ben hamileyken 65 tl ye almıstım gecen bi baktım 160 tl gibi bişeydi hatta bi arkadasda sormustu ama sonra bidaha baktım nette de kalmamıs.heryerde tükendi diyordu.ben dediğim şekilde bu kremi sürüp acık bırakıyordum 3-4 saat sonra tekrar emzirebiliyordum.ama bendekide bitti şimdi lansinoh kullanıyorum o okadar etkili diil ama.birde gümüş kapaklar var onada bi bak istersen netten.onlarıda kullanıyorum onlarda fena diil.inşallah cabucak duzelir.olabildiğince acık bırakmaya calıs musait oldukca.cok iyi gelio.

Oh ne güzel bızide götürsene :) :) valla bursa da aynı nemden ölücez artık çok ıyı olmuş sızın için ben de çok isterdim ama 12 saat mesafede Sivas o yüzden iyi tatiller size

Ay cok özendim.tadını cıkarın bizim yerimizede.iyi tatiller

Anladim cnm oglumda hic boyle degildi ya ne zamann kaka yapti anlamazdim bile ama iste her cocuk farkli demekki..

3 de bekliyoruz. kayramberamveram pazartesi suni sancı için gidicek.
justlook 42 kadar gelmesni bekliycek.
Bende pazartesi gidicem muhtemel ya suni sanci için gün verecek yada direk yatış yapıcaz.
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin arkadaslar.
Ben de 40+4 te 17 saat sanci ve suni sanci cekip sonunda basi inmeyince sezaryen oldum. Onemli olan anne ve bebegin saglikla kavusmasi. Hic uzulmeyin Rabbim yardimciniz olsun.

Oh ne güzel bızide götürsene :) :) valla bursa da aynı nemden ölücez artık çok ıyı olmuş sızın için ben de çok isterdim ama 12 saat mesafede Sivas o yüzden iyi tatiller size
Aynen bizm memlekette çok uzak araçla. Bizde uçakla gideceğiz. İmkanın varsa durma bile.

yok canım sallamayı bırakınca uyanıyordu şuanki ayakta sallama sonucu mükemmel :))) uyudu

Alıştırmasaydın iyiydi :)) kiloları arttıkça eziyet oluyormuş diye duymuştum ondan hiç yeltenmiycem ben , zaten ben yere uzun süre oturamıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…