- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.701
Cok sagol canım amın.Ah canlarimm Allah sag saglim kavustursun sizide ins,hayirlisiyla kolay dogumlariniz olsun
Oh mis gibi uyur orda bebegin. Ağlama nedenlerinden biri elendiKızlar biz de sabah 9 da yola çıktık memlekete gidyoruz varmak üzereyiz. Kocaeli de neme sıcağa dayanamadık köyümüze gidiyoruz 1200 rakım nem yok mis gibi asmalar domatesler biberler bahçede. Annem ben oğlum kalcaz. 1 hafta sonra eşim babamlar falan da gelecek 1 ay kalcaz
Canım senin doğumunda zor olmuş. Ama dediğin gibi önemli olan sağlıklı kavuşmak. İnşallah saglıkla alırız kızımızı kucağmıza.Allah saglikla kavusmayi nasip etsin arkadaslar.
Ben de 40+4 te 17 saat sanci ve suni sanci cekip sonunda basi inmeyince sezaryen oldum. Onemli olan anne ve bebegin saglikla kavusmasi. Hic uzulmeyin Rabbim yardimciniz olsun.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla büyüt. Doğum şekli pek önemli değil canım bir hafta sonra her şeyi unutuyorsun. Siz sağlıklı olun yeter. Bu kadar boşuna bekledim de deme bebişin iyice büyümüş gelişmiştir içerde.Allah saglikla kavusmayi nasip etsin arkadaslar.
Ben de 40+4 te 17 saat sanci ve suni sanci cekip sonunda basi inmeyince sezaryen oldum. Onemli olan anne ve bebegin saglikla kavusmasi. Hic uzulmeyin Rabbim yardimciniz olsun.
Ne guzel canim .Iyi tatiller .Temiz hava bebege de iyi gelir .Misler gibi uyur uyanir .Kızlar biz de sabah 9 da yola çıktık memlekete gidyoruz varmak üzereyiz. Kocaeli de neme sıcağa dayanamadık köyümüze gidiyoruz 1200 rakım nem yok mis gibi asmalar domatesler biberler bahçede. Annem ben oğlum kalcaz. 1 hafta sonra eşim babamlar falan da gelecek 1 ay kalcaz
Maalesef imkansız şu ara haftaya annemler gelıcek yurtdışından onlar gidecek burdan Sivasa ama eşimin izni yok ıkı çocukla tek de gidemem ınsallah seneye artıkAynen bizm memlekette çok uzak araçla. Bizde uçakla gideceğiz. İmkanın varsa durma bile.
Her yolu deniyorum canım dünkü sallamadan sonra 2 3 defa kendi uyuyor memeden sonra yatağa koyuyorum yarım saat 45 dk etrafa bakınıyor sonra uyuyor anca sancısı falan olursa mecbur sallayacağız onuda yadırgamasın öğrensin :))Alıştırmasaydın iyiydi :)) kiloları arttıkça eziyet oluyormuş diye duymuştum ondan hiç yeltenmiycem ben , zaten ben yere uzun süre oturamıyorum ..
Bizim 5 saat canım valla dayanamadık sıcağa ani karar verdik geldik.teşekkürlerOh ne güzel bızide götürsene :) :) valla bursa da aynı nemden ölücez artık çok ıyı olmuş sızın için ben de çok isterdim ama 12 saat mesafede Sivas o yüzdeniyi tatiller size
Qaz cıkarmayı burak ben doğduğunda direk konuşup yurumesini bekliyorum.Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla büyüt. Doğum şekli pek önemli değil canım bir hafta sonra her şeyi unutuyorsun. Siz sağlıklı olun yeter. Bu kadar boşuna bekledim de deme bebişin iyice büyümüş gelişmiştir içerde.Milana firuze nin bebeği o kadar gelişti ki hatta gaz çıkarmayı bilerek doğacak icerden
Canım senin doğumunda zor olmuş. Ama dediğin gibi önemli olan sağlıklı kavuşmak. İnşallah saglıkla alırız kızımızı kucağmıza.
3 de kız bide kızlar erken gelir deler biz bu sözün yalan olduğnun canı kanıtıyız.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla büyüt. Doğum şekli pek önemli değil canım bir hafta sonra her şeyi unutuyorsun. Siz sağlıklı olun yeter. Bu kadar boşuna bekledim de deme bebişin iyice büyümüş gelişmiştir içerde.Milana firuze nin bebeği o kadar gelişti ki hatta gaz çıkarmayı bilerek doğacak icerden
hep ayniyiz valla tuvalete gitmek luks oldu. En azindan hepimiz ayni durumdayiz, oyle dusun canim. 17 gun oldu daha kanamam da gecmedi yaz gunu cok bunaldik ama gececek, buyuyecekler...Offff kızlar bıktım lohusalıktanda depresyonundan dabiyandan oğlum sürekli emmek istio uyuyo yataga koyuyoruz hop acılıyo gözler.biyandan sürekli evdeyim dısarı cıkmak die bildiğim doktora gitmek.eşim çıkalım dio ben dısarda aglarsa napıcaz nasıl emzircem korkusuyla cıkamıorum zaten hiç bi kıyafetimde olmuyo.emzirme sütyeni die aldıklarımda dar gelio.nasıl bişi anlamadım.90d almıstım o bile olmuyo noldu anlamadım.internettekilerde hep b cup.buyuk gögüslüydüm iyice büyüdü bulamıyorum kendime göre bi sütyen ya ağlıcam valla.hiç bişi olmuyo üstüme kendimden nefret eder oldum.bi banyo yapayım rahatlıyım diorum.daha girmeden uyuttugum oğlum cıktığımda uyanmıs gene meme istio.gene ter içinde kalıorum.coğu zaman bu duygular önemsiz oluyo ama bazende dayanamaz oluyorum hersey üstüme gelio sanki.kaçıp gitmek istiyo insan.bu ruh hali ne zaman bitcek.40 mız cıkınca bu depresyon bitio mu?
Benimki bitmişdi kızımda ama şoyle bir şey vardı ben kırkım cıkana kadar annemlerde kaldım adet boyle. Eşimi evimi cok özlemişdim kırkım cıkar cıkmaz evime geldim sankı depresyon kalmadı ama kv eşimle bazı problermiz oldu ıkısıde o kadar deyişmişdiki anlam veremiyordum.Offff kızlar bıktım lohusalıktanda depresyonundan dabiyandan oğlum sürekli emmek istio uyuyo yataga koyuyoruz hop acılıyo gözler.biyandan sürekli evdeyim dısarı cıkmak die bildiğim doktora gitmek.eşim çıkalım dio ben dısarda aglarsa napıcaz nasıl emzircem korkusuyla cıkamıorum zaten hiç bi kıyafetimde olmuyo.emzirme sütyeni die aldıklarımda dar gelio.nasıl bişi anlamadım.90d almıstım o bile olmuyo noldu anlamadım.internettekilerde hep b cup.buyuk gögüslüydüm iyice büyüdü bulamıyorum kendime göre bi sütyen ya ağlıcam valla.hiç bişi olmuyo üstüme kendimden nefret eder oldum.bi banyo yapayım rahatlıyım diorum.daha girmeden uyuttugum oğlum cıktığımda uyanmıs gene meme istio.gene ter içinde kalıorum.coğu zaman bu duygular önemsiz oluyo ama bazende dayanamaz oluyorum hersey üstüme gelio sanki.kaçıp gitmek istiyo insan.bu ruh hali ne zaman bitcek.40 mız cıkınca bu depresyon bitio mu?
hep ayniyiz valla tuvalete gitmek luks oldu. En azindan hepimiz ayni durumdayiz, oyle dusun canim. 17 gun oldu daha kanamam da gecmedi yaz gunu cok bunaldik ama gececek, buyuyecekler...
Ayni durumdayiz. O kadar skldim ki bezgin bezgin oturuyorum simdi. Icimde bir sıkınti. Demin ogle yemeyini yemedigimi hatirladim yemek yemeyi bile unutur hale geldimOffff kızlar bıktım lohusalıktanda depresyonundan dabiyandan oğlum sürekli emmek istio uyuyo yataga koyuyoruz hop acılıyo gözler.biyandan sürekli evdeyim dısarı cıkmak die bildiğim doktora gitmek.eşim çıkalım dio ben dısarda aglarsa napıcaz nasıl emzircem korkusuyla cıkamıorum zaten hiç bi kıyafetimde olmuyo.emzirme sütyeni die aldıklarımda dar gelio.nasıl bişi anlamadım.90d almıstım o bile olmuyo noldu anlamadım.internettekilerde hep b cup.buyuk gögüslüydüm iyice büyüdü bulamıyorum kendime göre bi sütyen ya ağlıcam valla.hiç bişi olmuyo üstüme kendimden nefret eder oldum.bi banyo yapayım rahatlıyım diorum.daha girmeden uyuttugum oğlum cıktığımda uyanmıs gene meme istio.gene ter içinde kalıorum.coğu zaman bu duygular önemsiz oluyo ama bazende dayanamaz oluyorum hersey üstüme gelio sanki.kaçıp gitmek istiyo insan.bu ruh hali ne zaman bitcek.40 mız cıkınca bu depresyon bitio mu?
Ayni durumdayiz. O kadar skldim ki bezgin bezgin oturuyorum simdi. Icimde bir sıkınti. Demin ogle yemeyini yemedigimi hatirladim yemek yemeyi bile unutur hale geldim
Allah razı olsun canımAllah saglikla kavusmayi nasip etsin arkadaslar.
sabah 5ten beri sadece 2 saat uyudu. Uyutup koyuyorum uyaniyor. Esimle kavga ediyoruz, surekli meme veriyorsun diyor. Cocuk diger turlu hep agliyor. Kapinin onune, balkona cikmak luks oldu. Elimiz kolumuz bagli. Emzigi kabul etmiyor, salliyoruz uyumuyor. Zor işte, bilmiyorum, bir an once buyumesini istiyorum.Ya zaten yalnız olmadımı görünce bunun normal olduğunu anlıyor ve biraz rahatlıyorum.cok zormus cok herkes bi akıl veriyo ama yasamayan anlayamaz bunu.kaçıp gitmek istiyorum resmen.
sabah 5ten beri sadece 2 saat uyudu. Uyutup koyuyorum uyaniyor. Esimle kavga ediyoruz, surekli meme veriyorsun diyor. Cocuk diger turlu hep agliyor. Kapinin onune, balkona cikmak luks oldu. Elimiz kolumuz bagli. Emzigi kabul etmiyor, salliyoruz uyumuyor. Zor işte, bilmiyorum, bir an once buyumesini istiyorum.
emmeden uyumuyorlar ki canim. Aksama kadar kucaktalar. Emse de uyumuyor gerciBenim eşimde sürekli emziriyosun diyor.tamam ozaman sen uyut diorum alıyor 15 dk sona meme istiyor die getiriyorsanki ben bayılıorum tum gun emzirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?