2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim ki de sürekli ıkınıyo kıpkırmızı oluyo uyku arasında bile gece zaten gazdan uyumadı çikolata yemiştim ondan mı oldu acaba diyorum normalde de gazı var ama gece katıldı ağlarken dün eşim ızınlıydi kızla hem gezelim hem arabanın bişeyi yapılacak dedı üç dört saat gittiler gelirken peşlerine kaynımın kızınıda takip gelmişler dunden beri başım şişti giriyor çıkıyor aşağı yukarı derken gına geldi normal zamanda olsa hiç sıkıntı değil ama su sıcakta ben atlet şort duruyordum şimdi çıkaramıyorum piştim

emmeden uyumuyorlar ki canim. Aksama kadar kucaktalar. Emse de uyumuyor gerci ne bileyim bir yandan da vicdan yapiyorum, cocuk acaba keske annem baskasi olsaydi diyor mudur
Bence daha cok annemle yapısık nasıl yasarım diyordurannemde hemen başlıyo kucaga alıştı demeye.e diorum sizin kucagınızda nie durmuyo ozaman

Ya bizimkide memede uyuyo.memeyi bırakıo kucagımda uyumaya devam edio ne zamanki yatagına bırakıoruz 10 dk gecmio ıkınıo kızarıo sona aglayarak uyanıo.nesi var anlamıorum öğlen 2 den beri böle belkide daha erken hatırlamıorum

Bizim de gece aynı hatta oyle bir ağlıyor kı annem olur normal dıyo kırkı çıkana kadar kırk turlu huy eder dıyo bilmiyorum kızım 4 yasında unuttum mu yoksa onda böyle değilmiydı hatırlamıyorum

Kizlar, evde ablamla esim var. İkisi de bekliyor ki oteki kalksin kahvalti hazirlasin, oteki makinayi bosaltsin.

İkisini de kovcam evden, yakindir. Bebek bana yapisik zaten onu koseye atip isleri ben yapayim istiyorlarsa, ki elimden geleni de yapiyorum.

Valla insani zorla depresyona sokarlar.
Cok anlayişsiz bencil bir esim var.
Oglum buyuse de bana yardim etse

Eşini anlamam ama ablanı daha daha anlamam nasıl yardım etmiyor ya

Ben her kullanımda sterilizasyon yapıyorum öncesinde de yıkıyorum acaba abartıyor muyum?
Yıkama zaten mecbur fırçalı deterjanli. Annem de takmış fircaya sen ne pimpiriklisin çalkala işte diyor tobe yarabbim. Sterilizasyon makinesi zahmetsiz demek ki sana batmadigina gore... Kaynatmak için bütün aparatları sok tencere çıkar suyun kaynama sini bekle 10 dk başında bekle zaten bebek 2 saatte bir uyanıyor. Bu işlemler yarım saat

ablam da ayri bir cesit. Ben haftaici sana yardim ettim haftasonu da kocan etsin dedi ya.

Sen buraya yiyip icip uyumaya tv izlemeye mi geldin? Tatile mi geldin? Dedim.

Esim 1 is yapiyor insanin basina 10 kere kakiyor.
Ooo işin zor canım benimkilerde bana hiç yanaşmıyorlar sanki doğum yapmamışım bide üstüne neler istiyolar ah ahh

20 gunluguz vee kaynana kp gittielr. Bayrama kadar 14 koca günümüz var allaha sukur. Bugun 6.20 de bebegi emzirip gazini cikarsin diye babasina verdim 7 de yemegi yemistik. Annesi varken 5 te acım diyordum 7de bakiyordum hâlâ yok domates zeytin vs yiyordum . 8 de hazir diyordu. Dunyada eli daha yavas kimse gormedim. 6 da kalkiyordu kahvalti 8 9 da ancak cikiyordu. Menude haslanmis yumurta. Insallah yavas yavas duzenimizi oturtacağız . Oglan bugun doktora gittgi ve yolda tam ememedigi icin 7 den beri 3.kez emip uyudu. Ama artik uyanmaz en az 11.30 a kadar vakit var film açtık yayila yayila oturuyorum koltuğumda. Tv de dua ediyordur kesin. Salak salak dizilerden kurtuldum diye

Canım ilk 2 gün bende kaynattım ama mutfağım çok küçük ve bende iki bebek var ben baş edemedim hemen makine aldim. Gerçekten zahmetsiz oluyor ve ben 8 tane biberonla ve süt sağma makinesini sürekli yıkayıp duruyorum günde 3defada çalıştırıyorum makineyi.

Kızlar doktor sagip ver dediğinden beri sağmaya yetişemiyorum.
Bugün çok kez mama vermek zorunda kaldım.

50 cc sütumu içti mesela.
Kustu
75 cc dr mama içti.
Off..

Iyice mamaya teslim mi olacağız.
Emmek emzirmek çok güzeldi.
Emerken sakinleşmesi
Susması. Bakması uyumasi falan.
Ama şuan bir yandan süt sağıp bir yandan onu sakinleştirmeye çalışmak çok zor göğsümde de sakinlesmiyor artik

Kızlar benim sol göğsümde mastit oldu yani olalı çok olmuş ben meme ucum acıyor diye çözüm arıyordum sonunda fark ettim ki göğüs ucunun iç tarafında misket gibi bir sertlik var ve uç değil içi acıyor. Az önce kadın doğumcumu aradım danışmak için ne zamandır var dedi bende iki haftayı geçti dedim, hemen genel cerrahiye gidiyorsun dedi. Pzt. sabahı ilk iş git dedi. Çok ciddi birşey mi bilmiyorum yani ama acaba çözümü var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…