2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben her kullanımda sterilizasyon yapıyorum öncesinde de yıkıyorum acaba abartıyor muyum?
Abartmıyorsunuz doğru olan bu. Biberon kullanıldığı sürece de yapılmalı. Bebeğin büyümesi ile falan da ilgisi yok.
İçine süt temas eden herşey mikrop üremesi bakımından risklidir. Bebekte hastalıklara neden olabilir.

Kızlar bugün 37.günümüz bebegim son 2 saattir fln huysuz aglayip duruo ben kakasini yapamadi onami aglio die dusundum en son dun aksam saat 8 gibi yapmsti kakasini. Benle ayni donemdeki kizlar sizin bebekleriniz hergun kaka yapiomu. Bugun yapmams olmasi normalmi yoksa baska derdimi var

Bugün bir saate yakın sağım yaptım iki göğsümü 30 cc süt çıktı. İki üç çekimde bir damla düşüyor biberona. Artık oğlum emmek istemiyor beni bir saat uğraşıp doymuyor çünkü. Sürekli birşeyler yiyip içmekten çılgınca kilo alıyorum ve sonuç kocaman bir hiç.

Canım bizimki 3 günde 1 e düşürdü eskiden günde 3 er 4 erdi sonra 1 oldu şimdi 3 güne 1 ondan değildir gazını çıkardınmı

Cnm lütfen dediğimi yanlış anlama inşallah bol bol sütün olur ama yeme ile alakası yok bunu çok kere tecrübe ettik eltım neler yedı neler özel gelirdi hatta ama olmadı
Beyine sütüm olucak yetecek msjı vermek gerekiyor belkide bilmiyorum kendini hırpalama lütfen

D dehaaa canım gittikce azalıyor kaka sikligi. Özellikle ilk günler günde birkaç defa idi. Sonra azaldi. Günde bire düştü. Yavaş yavaş bir buçuk günde bir. Şuanda iki gündür yapmıyor. Sağlıklı olan bu mu bilmiyorum bizimki böyle demek istedim.

46.günümüz canım

Gazda çıkardı alttan usten gun icinde simdi hala aglio anlayamadm annem aldi sakinlestirmek icin ((

Canım Facebookta emzirme sanatı grubuna üye misin? Ordan yardımcı olsunlar sana hemen mama başlama olur mu iyice azalır cunku

Kızlar birşeyi merak edyrm emzirirken sütünüzün geldiğini hissedyrmsnz? Annem boynundan göğsüne ılık ılık akar diyor ama ben öyle birşey hissetmyrm yada sızlama falan. Ama bebeğimi emzrdkten sonra meraktan sağıyrm 30cc falan süt çıkıyor. Bebeğim kuru kuru çekmiş olamaz dimi emzik gibi. Valla kafayı yedrtcek bu süt meselesi

Canim gecmis olsun ates filan yapıyormuş dikkat et .
Uyumuyor diye şikayet ederken bugün hep uyudu altını değiştirip uyandırdım hee seferinde uyusa deerrtt uyumasa derrrttt
Bizimki de bugun emdi küt uyudu ve aksami bekledi tabii .Saatlerdir uyanik. Benim uykum geldi .Babasi ilgileniyor ama yok beni istiyor .

Benim sızlıyor ılıkbişi hissetmiyorum

Canim gecmis olsun ates filan yapıyormuş dikkat et .

Bizimki de bugun emdi küt uyudu ve aksami bekledi tabii .Saatlerdir uyanik. Benim uykum geldi .Babasi ilgileniyor ama yok beni istiyor .
çok uyuyunca bişey mi oldu acaba diyorum kaç gündür uyanık kalıyordu çünkü. Birde dün çok kötü bi rüya gördüm onun etkisinde kaldığım için izleyip durdum uyurken pimpiriklendim normal heralde yani inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…