- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.761
Ilk basta guzelce emdi 7 dk kadar sonrasinda emdi agladi emdi agladi yani bir derdi var gibiydi. Baya agladi. Obur odada klima acikti dusuk ayarda ama acaba usudumu dedk uzun kol ve patikli alt giydirdik biraz once sonra biraz daha emzirdim emdi. Suan sakin gibi acaba usudumu die duaunmeye basladk yada aglaya aglaya yorulduTok olduğuna eminmisin yada sadece meme emmek istiyordur belki öylesine
Benimde aklıma o geliyo en son belki karnı ağrıyordur ya soğuk aldığından yada içtiği sütten . malesef ne yesek ne yemesek şaştık kaldık bnmkide sebepsizce ağladığı oluyor napıcağımı şaşırıyorum.Ilk basta guzelce emdi 7 dk kadar sonrasinda emdi agladi emdi agladi yani bir derdi var gibiydi. Baya agladi. Obur odada klima acikti dusuk ayarda ama acaba usudumu dedk uzun kol ve patikli alt giydirdik biraz once sonra biraz daha emzirdim emdi. Suan sakin gibi acaba usudumu die duaunmeye basladk yada aglaya aglaya yoruldu
Canm kuru kuru cekmiyodur zaten oyle olsa anlarsn bence. Emerken bazen hissediyorum yutkunma sesini yada bisey cekiliyo gibi oluo bazen onun emme siddeti az oluo belki hissetmiyorum sanki.Kızlar birşeyi merak edyrm emzirirken sütünüzün geldiğini hissedyrmsnz? Annem boynundan göğsüne ılık ılık akar diyor ama ben öyle birşey hissetmyrm yada sızlama falan. Ama bebeğimi emzrdkten sonra meraktan sağıyrm 30cc falan süt çıkıyor. Bebeğim kuru kuru çekmiş olamaz dimi emzik gibi. Valla kafayı yedrtcek bu süt meselesi
Allah yardmcmz olsunBenimde aklıma o geliyo en son belki karnı ağrıyordur ya soğuk aldığından yada içtiği sütten . malesef ne yesek ne yemesek şaştık kaldık bnmkide sebepsizce ağladığı oluyor napıcağımı şaşırıyorum.
Geçmiş olsun benimde sol göğüsümde misket gibi bişey var iki gündür farkettim acaba sizinki gibi mi olcak, ama benim göğüslerim acımıyo yarada değilKızlar benim sol göğsümde mastit oldu yani olalı çok olmuş ben meme ucum acıyor diye çözüm arıyordum sonunda fark ettim ki göğüs ucunun iç tarafında misket gibi bir sertlik var ve uç değil içi acıyor. Az önce kadın doğumcumu aradım danışmak için ne zamandır var dedi bende iki haftayı geçti dedim, hemen genel cerrahiye gidiyorsun dedi. Pzt. sabahı ilk iş git dedi. Çok ciddi birşey mi bilmiyorum yani ama acaba çözümü var mı?
Kızlar bugün 37.günümüz bebegim son 2 saattir fln huysuz aglayip duruo ben kakasini yapamadi onami aglio die dusundum en son dun aksam saat 8 gibi yapmsti kakasini. Benle ayni donemdeki kizlar sizin bebekleriniz hergun kaka yapiomu. Bugun yapmams olmasi normalmi yoksa baska derdimi var
Bugün çoğu bebek gündüz uyumuş sanırım. Benim 2 gündür uykuya direnen kızımda bugün mışıl mışıl uyudu. Bakalım nasıl bir gece bekliyor bizi :)
Canım yanına bi kıyafetini koysan fayda eder belki. Ben dün gece tişörtümü üstüne battaniye gibi örttüm öyle biraz uyudu bizimde 2 gün çok zorlamıştı. Bugün sakiniz ama bakalım gece nolucak yarın napıcaz. Günü gününe tutmuyor ki.Benimkide tam tersi ne zaman bıraktım yatagına uyandı.oğlen basladı aksama kadar emdi durdu gögüslerim yara oldu artık.en son babasına verdim dedim ac değil sen ilgilen biraz.bide kardesleri gelcekti gormeye.ben yatıyorum dedim.Yattım uyudum gene bi 3 saat.oğlumda babasının kucagında uyumus.şimdi gene basladı aynı dongu emdi yattı yerine koyduk kalktı.bakalım napıcaz bu gece
Bende her kullanımdan sonra kaynar suya bırakıyorum gecede biberon temizleyici ile yıkıyorum. Zor oluyor amaBen her kullanımda sterilizasyon yapıyorum öncesinde de yıkıyorum acaba abartıyor muyum?
Aynı şeyi düşünüyorum ben mi anlamıyorum acaba? Emiyor mu diye soruyor annem onu bile bilmiyorum sanki. Yutkunma sesini dinliyorum artık. Birde süt gelmeyince bizimki sinirleniyor elele kollar hareketlenmeye başlıyorKızlar birşeyi merak edyrm emzirirken sütünüzün geldiğini hissedyrmsnz? Annem boynundan göğsüne ılık ılık akar diyor ama ben öyle birşey hissetmyrm yada sızlama falan. Ama bebeğimi emzrdkten sonra meraktan sağıyrm 30cc falan süt çıkıyor. Bebeğim kuru kuru çekmiş olamaz dimi emzik gibi. Valla kafayı yedrtcek bu süt meselesi
Ilık ılık bir şey hissetmiyorum ama damarlarımın çekildiğini hissediyorun bende canım. Emzik gibi çektiğini sanmıyorum çünkü belli bir süre süt gelmeyince sinirleniyorlarKızlar birşeyi merak edyrm emzirirken sütünüzün geldiğini hissedyrmsnz? Annem boynundan göğsüne ılık ılık akar diyor ama ben öyle birşey hissetmyrm yada sızlama falan. Ama bebeğimi emzrdkten sonra meraktan sağıyrm 30cc falan süt çıkıyor. Bebeğim kuru kuru çekmiş olamaz dimi emzik gibi. Valla kafayı yedrtcek bu süt meselesi
Daha başlangıç aşamasında olabilir, sıcak masaj ile düzeliyormuş diye duydum ama bende işe yaramadı benimki biraz ilerledi sanırım.Geçmiş olsun benimde sol göğüsümde misket gibi bişey var iki gündür farkettim acaba sizinki gibi mi olcak, ama benim göğüslerim acımıyo yarada değil
Biz premium care 1 numaradayız kilo olarak 5 i geçtik ama benimkiler boydan gidiyor henüz tam oluyor ve hiç sızdırma yapmıyor şimdilik. 2 numara için erken değil mi?Kızlar prima premium care kullanılorum 2 nolu ve bu aralar özellikle sürekli kakası çıkıyo yandan çok uyuz oldum. Bande sleepy aldım 2 no yine bakalım o nasıl. Primanınıki daha büyükmüş on farkettim
Daha başlangıç aşamasında olabilir, sıcak masaj ile düzeliyormuş diye duydum ama bende işe yaramadı benimki biraz ilerledi sanırım.
Biz premium care 1 numaradayız kilo olarak 5 i geçtik ama benimkiler boydan gidiyor henüz tam oluyor ve hiç sızdırma yapmıyor şimdilik. 2 numara için erken değil mi?
Emzirmeyi hiç bırakmadım sıcak duş ile masaj yapıyorum ama iyileşme yok bende pzt. Genel cerrahtan randevu aldım sabah ilk iş gideceğim inşallah emzirmemi engelleyecek boyutta değildir.Canım mastit için sıcak kompres yapıp sonrasında bol bol emzirin diolar.emzirmek cok acı veriyomus ama en iyi yöntem bu diolar gögsün rahatlaması için.yada sağın diolar ama emzirmek daha iyiymiş.bide antibiyotik veriomus doktorlar.inşallah çabucak gecer.
Ay ayy gunduz uyudu bizimki. Gece 1 e geliyorken yatcam uyandi. Sabahladik .Pazar pazar babayi da uyutmadik :))çok uyuyunca bişey mi oldu acaba diyorum kaç gündür uyanık kalıyordu çünkü. Birde dün çok kötü bi rüya gördüm onun etkisinde kaldığım için izleyip durdum uyurken pimpiriklendim normal heralde yani inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?