2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tok olduğuna eminmisin yada sadece meme emmek istiyordur belki öylesine
Ilk basta guzelce emdi 7 dk kadar sonrasinda emdi agladi emdi agladi yani bir derdi var gibiydi. Baya agladi. Obur odada klima acikti dusuk ayarda ama acaba usudumu dedk uzun kol ve patikli alt giydirdik biraz once sonra biraz daha emzirdim emdi. Suan sakin gibi acaba usudumu die duaunmeye basladk yada aglaya aglaya yoruldu

Benimde aklıma o geliyo en son belki karnı ağrıyordur ya soğuk aldığından yada içtiği sütten . malesef ne yesek ne yemesek şaştık kaldık bnmkide sebepsizce ağladığı oluyor napıcağımı şaşırıyorum.

Canm kuru kuru cekmiyodur zaten oyle olsa anlarsn bence. Emerken bazen hissediyorum yutkunma sesini yada bisey cekiliyo gibi oluo bazen onun emme siddeti az oluo belki hissetmiyorum sanki.

Geçmiş olsun benimde sol göğüsümde misket gibi bişey var iki gündür farkettim acaba sizinki gibi mi olcak, ama benim göğüslerim acımıyo yarada değil

Kızlar prima premium care kullanılorum 2 nolu ve bu aralar özellikle sürekli kakası çıkıyo yandan çok uyuz oldum. Bande sleepy aldım 2 no yine bakalım o nasıl. Primanınıki daha büyükmüş on farkettim

D dehaaa canım bizim 7 gün yapmadığı oluyor ona bile normal diyorlar kaç doktor gezdim. Mamadan kaynaklı olabilir diyorlar. Mamayı değiştirdik ama yine aynıyız. Sadece anne sütü alan bebeklerde zaten kabızlık olmazmış yapamaması sorun değildir. Için rahat olsun.

Bizde 41 günlüğüz cnm. Evet hergün kala yapıyor ama mamayla alakalı. Sma ve smilac günde 1-2 defa yaptırıyordu, bebelac goldda 2-3 oluyordu.. anne sütü veriyorsan yapmamaso normal bence

Bugün çoğu bebek gündüz uyumuş sanırım. Benim 2 gündür uykuya direnen kızımda bugün mışıl mışıl uyudu. Bakalım nasıl bir gece bekliyor bizi :)

Benimkide tam tersi ne zaman bıraktım yatagına uyandı.oğlen basladı aksama kadar emdi durdu gögüslerim yara oldu artık.en son babasına verdim dedim ac değil sen ilgilen biraz.bide kardesleri gelcekti gormeye.ben yatıyorum dedim. Yattım uyudum gene bi 3 saat.oğlumda babasının kucagında uyumus.şimdi gene basladı aynı dongu emdi yattı yerine koyduk kalktı.bakalım napıcaz bu gece

Canım yanına bi kıyafetini koysan fayda eder belki. Ben dün gece tişörtümü üstüne battaniye gibi örttüm öyle biraz uyudu bizimde 2 gün çok zorlamıştı. Bugün sakiniz ama bakalım gece nolucak yarın napıcaz. Günü gününe tutmuyor ki.

Aynı şeyi düşünüyorum ben mi anlamıyorum acaba? Emiyor mu diye soruyor annem onu bile bilmiyorum sanki. Yutkunma sesini dinliyorum artık. Birde süt gelmeyince bizimki sinirleniyor elele kollar hareketlenmeye başlıyor

Ilık ılık bir şey hissetmiyorum ama damarlarımın çekildiğini hissediyorun bende canım. Emzik gibi çektiğini sanmıyorum çünkü belli bir süre süt gelmeyince sinirleniyorlar

Geçmiş olsun benimde sol göğüsümde misket gibi bişey var iki gündür farkettim acaba sizinki gibi mi olcak, ama benim göğüslerim acımıyo yarada değil
Daha başlangıç aşamasında olabilir, sıcak masaj ile düzeliyormuş diye duydum ama bende işe yaramadı benimki biraz ilerledi sanırım.

Biz premium care 1 numaradayız kilo olarak 5 i geçtik ama benimkiler boydan gidiyor henüz tam oluyor ve hiç sızdırma yapmıyor şimdilik. 2 numara için erken değil mi?

Canım mastit için sıcak kompres yapıp sonrasında bol bol emzirin diolar.emzirmek cok acı veriyomus ama en iyi yöntem bu diolar gögsün rahatlaması için.yada sağın diolar ama emzirmek daha iyiymiş.bide antibiyotik veriomus doktorlar.inşallah çabucak gecer.

Emzirmeyi hiç bırakmadım sıcak duş ile masaj yapıyorum ama iyileşme yok bende pzt. Genel cerrahtan randevu aldım sabah ilk iş gideceğim inşallah emzirmemi engelleyecek boyutta değildir.

Ay ayy gunduz uyudu bizimki. Gece 1 e geliyorken yatcam uyandi. Sabahladik .Pazar pazar babayi da uyutmadik :))

Kızlar selam uzun zamandır giremiyorum hepiniz iyisinizdir umarım ben 4 temmuzda 12 saat sancı sonrası bebeğim kanala girememesinden dolayı mecbur sezeryanla 4075 kg olan oğlumu kucağıma aldım sütüm vardı emiyordu ya da ben öyle sanıyordum 3 gün sonra yüksek sarılık kilo kaybı ile yoğun bakıma yattı 2 gün kaldı sonrasında da çok iyi kilo artışı olamadığından mamaya başladık. Meme artı mama şeklinde gidiyor mamayı bırakmak istiyorum ama sağım yaptığımda iki memeden toplam 50-60 anca çıkıyor malt içiyorum still tea içiyorum bol su ama dinlenemiyorum çünkü bütün gün uyanık sürekli memede yatağına yatırdığım an uyanıyo 2 2.5 saat kesintisiz bir adet gece uykumuz var onun dışında hep huzursuz gazlı neyse sonunda doktor bi damla önerdi dün başladık sanki faydası oldu gibi aynı sıkıntıyı yaşayan varsa diye yazıyorum relactaz. Sütle ilgili belkide bir emzirme danışmanıyla görüşmek faydalı olabilir diye düşünüyorum bakalım. Bizde durumlar böyle hepinize bebekleriyle sağlık ve mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…