- 3 Ocak 2018
- 518
- 673
- 23
- 39
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.781
Aynı dertten muzdaribiz ben de çözümsüzüm mama vermedim direndim sarılığı yükseldi gittim eve bebek tartısı aldım sonunda ama tekrar mamayı komple kesmeye cesaret edemiyorum kaşıkla vereyim diyorum o da çok zorluyor elleri kolları kıpır kıpır sürekli. Emzirme danışmanıyla görüşmeyi düşünüyorumKızlar lutfen mesajımı okuyan cvp yazsın.. anne sütü yetmeyen var mı? Dr mama takvıyesı onerdı,ben de ınat edıp denemek istedim,4 gün sadece anne sütü verdim.. bebeğim cok huzurluydu,uykuları uzundu,bezleri çişliydi fakat kılo kaybetmıs.. bu yuzden ben de mama takvıyesıne dırenemedım artık once emıyor sonra mama verıyoruz ama ben cok takıyorum kafaya bundurumu.. sadece anne sütğyle beslemek isterdim.. ve sanki memeden soguyor,agzını açıp oylece aglıyor alana kadar memeyi. Ne yapmalıyım? Madela biberon sipariş ettim,gelir gelmez oma gececegim
Medelanın bineronu bende var bazen zor geliyor bazen biranda boşalıyor çözüm değil o da memedeki gibi kesik kesik gelmiyor neticede her çekişinde süt gelecek çünküKızlar lutfen mesajımı okuyan cvp yazsın.. anne sütü yetmeyen var mı? Dr mama takvıyesı onerdı,ben de ınat edıp denemek istedim,4 gün sadece anne sütü verdim.. bebeğim cok huzurluydu,uykuları uzundu,bezleri çişliydi fakat kılo kaybetmıs.. bu yuzden ben de mama takvıyesıne dırenemedım artık once emıyor sonra mama verıyoruz ama ben cok takıyorum kafaya bundurumu.. sadece anne sütğyle beslemek isterdim.. ve sanki memeden soguyor,agzını açıp oylece aglıyor alana kadar memeyi. Ne yapmalıyım? Madela biberon sipariş ettim,gelir gelmez oma gececegim
Emzirmeyi hiç bırakmadım sıcak duş ile masaj yapıyorum ama iyileşme yok bende pzt. Genel cerrahtan randevu aldım sabah ilk iş gideceğim inşallah emzirmemi engelleyecek boyutta değildir.
kayramberamveram justlook kızlar lutfen biriniz barı doğurdum diyin yada bir belirti var diyin suyum geldi sancım var falan kendimden umudu kesdim bari sizden güzel haber duyuyum.
Benim bebeğim de 2 gun ac kalmis sarilik olduk .Mama veriyorduk ama yetersiz gelmis .Sadece mamayla buyumek zorunda kalan bebekler var. Cocugun ac kalip kilo kaybetmesinden iyidir ne yapalim .Kızlar lutfen mesajımı okuyan cvp yazsın.. anne sütü yetmeyen var mı? Dr mama takvıyesı onerdı,ben de ınat edıp denemek istedim,4 gün sadece anne sütü verdim.. bebeğim cok huzurluydu,uykuları uzundu,bezleri çişliydi fakat kılo kaybetmıs.. bu yuzden ben de mama takvıyesıne dırenemedım artık once emıyor sonra mama verıyoruz ama ben cok takıyorum kafaya bundurumu.. sadece anne sütğyle beslemek isterdim.. ve sanki memeden soguyor,agzını açıp oylece aglıyor alana kadar memeyi. Ne yapmalıyım? Madela biberon sipariş ettim,gelir gelmez oma gececegim
O dediğin bende uzun suredir var bende ama hiç bir şey olmadı. Hala hiç bir belirti yok bende. Yarın gidicem berki suni sancı için gün verir belki 43 kadar bile beklete bilir yada yatış yapar suni sancı verir belki sezaryan yapar hiç bir fikrim yok ne olucağı konusunda yarın cantamı bagaja koyup gidicem artık ne olursa olsun. Boyle boş boş beklemekden cok sıkıldım bebeğim ne durumda o konuda bile bir fikrim yok bazen o kadar cok hareket ediyorki korkuyorum bazen saatlerce his etmiyorum bazen cıkıcak gibi aşağıya baskı yapıyor bazende bir bakıyorum yukarı cıkıyor hiç bir şey anlamıyorum.Valla canım bende tuhaf tuhaf ağrılar oluyor ama galiba yalancı sancılar. 3 saat önce başladı vajinaya bir baskı ayaktayken oluyor fena birşekilde kitliyor oturunca geçiyor, anlamadım gitti. Ayağa kalkıp iki yürüyünce nasıl acıyor. Hazırlık yapıyor diye umuyorum.
Sende hiç bir belirti yok mu?
Birde pazartesi kesin süni baslatacakmisin?
Kız nerdeee, doğurmadım hiç belirti yok, her zamanki gibi elimi kolumu sallayarak doğumhaneye gideceğim ve bu bana çok koyuyor. Dün ağladım iki saat kurbanlık koyun gibi gideceğim diye . İki gün yatırıp suni sancı ile doğum yaptıracaklar. Inşallah beklerken kendi sancım az da olsa gelir valla çok korkuyorumkayramberamveram justlook kızlar lutfen biriniz barı doğurdum diyin yada bir belirti var diyin suyum geldi sancım var falan kendimden umudu kesdim bari sizden güzel haber duyuyum.
O da dediğin belirtiler bende iki haftadır varValla canım bende tuhaf tuhaf ağrılar oluyor ama galiba yalancı sancılar. 3 saat önce başladı vajinaya bir baskı ayaktayken oluyor fena birşekilde kitliyor oturunca geçiyor, anlamadım gitti. Ayağa kalkıp iki yürüyünce nasıl acıyor. Hazırlık yapıyor diye umuyorum.
Sende hiç bir belirti yok mu?
Birde pazartesi kesin süni baslatacakmisin?
Aynen bende oyle ilkindede boyle olmuşdu. Suyu gelip sancısı başlayıp hastaneye gedenlere cok özeniyorum.Kız nerdeee, doğurmadım hiç belirti yok, her zamanki gibi elimi kolumu sallayarak doğumhaneye gideceğim ve bu bana çok koyuyor. Dün ağladım iki saat kurbanlık koyun gibi gideceğim diye . İki gün yatırıp suni sancı ile doğum yaptıracaklar. Inşallah beklerken kendi sancım az da olsa gelir valla çok korkuyorum
Kızlar bugün 37.günümüz bebegim son 2 saattir fln huysuz aglayip duruo ben kakasini yapamadi onami aglio die dusundum en son dun aksam saat 8 gibi yapmsti kakasini. Benle ayni donemdeki kizlar sizin bebekleriniz hergun kaka yapiomu. Bugun yapmams olmasi normalmi yoksa baska derdimi var
Kızlar birşeyi merak edyrm emzirirken sütünüzün geldiğini hissedyrmsnz? Annem boynundan göğsüne ılık ılık akar diyor ama ben öyle birşey hissetmyrm yada sızlama falan. Ama bebeğimi emzrdkten sonra meraktan sağıyrm 30cc falan süt çıkıyor. Bebeğim kuru kuru çekmiş olamaz dimi emzik gibi. Valla kafayı yedrtcek bu süt meselesi
Birçoğumuz aynı durumdayız canım. Ne kadar sadece anne sütü vermek istesekte takviye yapan çok. Bende çok büyütüyorum hele memeyle kavgaları oldukça kesin beni bırakacak diyorum. Tomrisin emzirme notları var onu istersen. Bizim kilo durumumuz sıkıntı bir ayda 100 gr dan az aldık o nedenle orada yazılanları yapamıyorum. Ama siizn büyük bir problem yoksa doktorunuzla konuşup emzirme kampına girebilirsinKızlar lutfen mesajımı okuyan cvp yazsın.. anne sütü yetmeyen var mı? Dr mama takvıyesı onerdı,ben de ınat edıp denemek istedim,4 gün sadece anne sütü verdim.. bebeğim cok huzurluydu,uykuları uzundu,bezleri çişliydi fakat kılo kaybetmıs.. bu yuzden ben de mama takvıyesıne dırenemedım artık once emıyor sonra mama verıyoruz ama ben cok takıyorum kafaya bundurumu.. sadece anne sütğyle beslemek isterdim.. ve sanki memeden soguyor,agzını açıp oylece aglıyor alana kadar memeyi. Ne yapmalıyım? Madela biberon sipariş ettim,gelir gelmez oma gececegim
Doktoruna danışmadan mamaya başlama bence. Kilo alımıyla ilgili bir problem olursa başlatırlar. Yenidoğanlar açta olsa tokta olsa emmek istiyorlar tek bildikleri o. Anneye yakın oldukları kendini güvende hissettikleri tek yer. 40gün ne zaman isterse emzirin diyorlar biraz zorlayıcı oluyor ama yanında sana bakan destek olan biri varsa emzir. Bizim kilo alımımız problem olduğundan mama veriyorum her emme sonrası 30cc doymazsa 60cc.Kızlar kaç gündür giremiyorum bugün 11 günlük olduk devamlı emmek istiyor sadece bir kere emzirmek için uyandirdim sezeryan oldum kendimde daha iyileşemedim belki doymuyordur diye mama vermek istiyorum siz ne kadar veriyorsunuz?
Sızlama oluyor emdiği gogsumde ve öbür gogsumde sizlamayla süt geliyor zaten sesindende anlaşılıyorKızlar birşeyi merak edyrm emzirirken sütünüzün geldiğini hissedyrmsnz? Annem boynundan göğsüne ılık ılık akar diyor ama ben öyle birşey hissetmyrm yada sızlama falan. Ama bebeğimi emzrdkten sonra meraktan sağıyrm 30cc falan süt çıkıyor. Bebeğim kuru kuru çekmiş olamaz dimi emzik gibi. Valla kafayı yedrtcek bu süt meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?