- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.801
Karnı doyuyormu canım yada karnı doyuyordur yapamiyordur ozaman Dr fitil veriyor yapması içinKızlar bizm bebiş bi türlü dışkı yapmayı rutine bindiremedi. Kabız en son dün sabah az bişey yaptı. Gece perişan oldu ağla ağla. Yine göbeğinden kan gelmiş. Misketten biraz büyük yuvarlakça anca çıkarabilmiş. Yarın dr a gideceğiz zaten. Bugun ben napabilirim birşeyler söyleyin
4 damla direk ağzına damlatıyorum ters cevirince çabuk akiyor zatenKizlar D vit i nasil kullaniyorsunuz kasikla mi veriyorsunuz ?
Kızlar bizm bebiş bi türlü dışkı yapmayı rutine bindiremedi. Kabız en son dün sabah az bişey yaptı. Gece perişan oldu ağla ağla. Yine göbeğinden kan gelmiş. Misketten biraz büyük yuvarlakça anca çıkarabilmiş. Yarın dr a gideceğiz zaten. Bugun ben napabilirim birşeyler söyleyin
Ben kaşıkla veriyorum 4 damlaKizlar D vit i nasil kullaniyorsunuz kasikla mi veriyorsunuz ?
Dr günde 2 kere verebilirsin dedi devamli emmek istiyor dalıyor yatiriyorum 5 dakka sonra uyanıyor hiç bir şey yapamıyorum annem gidince ne yapıcam bilmiyorumDoktoruna danışmadan mamaya başlama bence. Kilo alımıyla ilgili bir problem olursa başlatırlar. Yenidoğanlar açta olsa tokta olsa emmek istiyorlar tek bildikleri o. Anneye yakın oldukları kendini güvende hissettikleri tek yer. 40gün ne zaman isterse emzirin diyorlar biraz zorlayıcı oluyor ama yanında sana bakan destek olan biri varsa emzir. Bizim kilo alımımız problem olduğundan mama veriyorum her emme sonrası 30cc doymazsa 60cc.
ben sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum wellcare diye bi markanınkini aldım 1 fıs yapıyorumKizlar D vit i nasil kullaniyorsunuz kasikla mi veriyorsunuz ?
Ya guvenemedim cokdamlar diye .4 damla direk ağzına damlatıyorum ters cevirince çabuk akiyor zaten
Kasikla verdim hic sevmedi agladiBen kaşıkla veriyorum 4 damla
Bize de vermişti hic acip bakmadim .Hamileyken kullandigimdan veriyorum .Bir tane de cocuk dr u yazmisti aynisindan aldikben sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum wellcare diye bi markanınkini aldım 1 fıs yapıyorum
O dediğin bende uzun suredir var bende ama hiç bir şey olmadı. Hala hiç bir belirti yok bende. Yarın gidicem berki suni sancı için gün verir belki 43 kadar bile beklete bilir yada yatış yapar suni sancı verir belki sezaryan yapar hiç bir fikrim yok ne olucağı konusunda yarın cantamı bagaja koyup gidicem artık ne olursa olsun. Boyle boş boş beklemekden cok sıkıldım bebeğim ne durumda o konuda bile bir fikrim yok bazen o kadar cok hareket ediyorki korkuyorum bazen saatlerce his etmiyorum bazen cıkıcak gibi aşağıya baskı yapıyor bazende bir bakıyorum yukarı cıkıyor hiç bir şey anlamıyorum.
böyle.
Senin son gün ne zaman ne zaman vericekler gelmezse kendisi suni sancıyı.?
Kız nerdeee, doğurmadım hiç belirti yok, her zamanki gibi elimi kolumu sallayarak doğumhaneye gideceğim ve bu bana çok koyuyor. Dün ağladım iki saat kurbanlık koyun gibi gideceğim diye . İki gün yatırıp suni sancı ile doğum yaptıracaklar. Inşallah beklerken kendi sancım az da olsa gelir valla çok korkuyorum
Ya ben ilk ablamın kafasına uyup 2 numara aldım evet büyük oldular ama bu aralar çok sızdırıyor bende sleepy e geçtim 2 numara ama kilosuyla uyumlu bakalım bunda cıkar mı. Ama primada 1 numara almalıymışım ebatları büyükDaha başlangıç aşamasında olabilir, sıcak masaj ile düzeliyormuş diye duydum ama bende işe yaramadı benimki biraz ilerledi sanırım.
Biz premium care 1 numaradayız kilo olarak 5 i geçtik ama benimkiler boydan gidiyor henüz tam oluyor ve hiç sızdırma yapmıyor şimdilik. 2 numara için erken değil mi?
Çok geçmiş olsun, acil şifa olsun inşallah.Arkadaşlar 2gundur ogkum kakasını yesil yapıyordu ve çok mızmızdi dün gece acile gittik.GAİTA tahlili kan ve idrar verdik sonuç; kakada enfeksiyon çıktı Dr şu veriyormusun diye sordu biz sadece anne sütü alıyoruz ilk haftalarında sariliktan dolayı birkac kez mama verdik fakat suyunu hazır sulardan 10 dk kaynatıp sonrasinda kullandim dedim.İcme suyunu çeşme suyu olarak anladi Dr ve o yüzden enfeksiyon kapmış dedi..
Bende sonrasında izah ettim çeşme suyu olmadığını
Ellerini ağzına sokuyor mu peki dedi cuk cuk emiyor bazen elini kolunu dedim..
Sonuç olarak ya elinden yada banyo esnasında suyu yalayıp yutmasından kaynakli dışarıdan enfeksiyon almış oğlum..
Sizlere yazdim ki dikkatli olun zaten bu sıcaklarda bu tarz enfeksiyon hastalıkları çok çabuk yayılıyor elini kolunu kimseye opturmeyin ve mama kullananlar suyuna dikkat edin
25 günlüğüz 3 iğne verdi birde reflor kullanicaz 1hafta çok üzüldüm...
Gecmis olsun canım çabucak atlatirsjniz insallahArkadaşlar 2gundur ogkum kakasını yesil yapıyordu ve çok mızmızdi dün gece acile gittik.GAİTA tahlili kan ve idrar verdik sonuç; kakada enfeksiyon çıktı Dr şu veriyormusun diye sordu biz sadece anne sütü alıyoruz ilk haftalarında sariliktan dolayı birkac kez mama verdik fakat suyunu hazır sulardan 10 dk kaynatıp sonrasinda kullandim dedim.İcme suyunu çeşme suyu olarak anladi Dr ve o yüzden enfeksiyon kapmış dedi..
Sonuç olarak ya elinden yada banyo esnasında suyu yalayıp yutmasından kaynakli dışarıdan enfeksiyon almış oğlum..
Sizlere yazdim ki dikkatli olun zaten bu sıcaklarda bu tarz enfeksiyon hastalıkları çok çabuk yayılıyor elini kolunu kimseye opturmeyin ve mama kullananlar suyuna dikkat edin
Aslında abileri hariç kimsenin öpme gibi bir durum olmadı iki yegenim ve iki oğlum hariç ben ve babamiz okadar yakın temasta bulunduÇok geçmiş olsun, acil şifa olsun inşallah.
O elini kolunu öpenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Zaten sıcak ter vs bir dünya bakteri barındırıyor vücudumuz... çocuğa da kıyamıyorlar, sözde seviyorlar. Seven insan düşünür aman az büyüsün de öyle sever koklarız diye , hiç düşünmüyorlar!
Karnı doyuyormu canım yada karnı doyuyordur yapamiyordur ozaman Dr fitil veriyor yapması için
Kulak temizleme çubuğunu saf zeytinyagina batırıp hafifce makatina sursen oda kaka yapmasini sağlar
Poposuna ve göbeğine zeytinyağıyla masaj yapmayı dene istersen canım , ben her altını alışımda poposuna zeytinyağı sürüyorum rahatlatır derler..
Aldigim sleepy leri bitirmeye calisiyorum.Merhaba bebek paketi ve ekstra 2 numara almistim. Gece molfix koyuyorum.Sleepy yuzunden kac kere cis kaka icinde kaldi bebegim .Felaket sizdirdi .Ben mi yanlis yapiyorum dedim annem bagladi yok .Yapar yapmaz aliyoruz.Ona ragmen hic memnun kalmadim.Insallah sende de ayni sikayetler olmaz.Ya ben ilk ablamın kafasına uyup 2 numara aldım evet büyük oldular ama bu aralar çok sızdırıyor bende sleepy e geçtim 2 numara ama kilosuyla uyumlu bakalım bunda cıkar mı. Ama primada 1 numara almalıymışım ebatları büyük
Yaa cok gecmis olsun .Bebegimin yuzunden opmelerine izin vermiyorum elini kolunu opuyorlar surekli .Diyorum o eli agzina sokuyor hemen siliyorum gozleri gorurken yok anlamiyorlar .Kv kisisi sofradan kalkip agzi doluyken öptü çıldırdım.Arkadaşlar 2gundur ogkum kakasını yesil yapıyordu ve çok mızmızdi dün gece acile gittik.GAİTA tahlili kan ve idrar verdik sonuç; kakada enfeksiyon çıktı Dr şu veriyormusun diye sordu biz sadece anne sütü alıyoruz ilk haftalarında sariliktan dolayı birkac kez mama verdik fakat suyunu hazır sulardan 10 dk kaynatıp sonrasinda kullandim dedim.İcme suyunu çeşme suyu olarak anladi Dr ve o yüzden enfeksiyon kapmış dedi..
Aynen oyle delirtiyorlar .Opsen ne opmesen ne sevgi opmeyle mi oluyor .Sigara iceni var ,pisi var,hastasi var .Çok geçmiş olsun, acil şifa olsun inşallah.
O elini kolunu öpenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Zaten sıcak ter vs bir dünya bakteri barındırıyor vücudumuz... çocuğa da kıyamıyorlar, sözde seviyorlar. Seven insan düşünür aman az büyüsün de öyle sever koklarız diye , hiç düşünmüyorlar!
Yarın direk vermezler canım önce yatış yaptırıyorlar riskli gebelik bölümüne iki gün müşade altında kaldıktan sonra doğumhaneye alıyorlar. Tabi sancı su vs gelirse hemen alıyorlar. Zaten doğumhaneden çok iki gün hasta gibi yatma fikri beni mahvediyorArtık beklemek olmaz yaya versinler siniyi ya da alsınlar artık sezeryanla. Insan korkuyor gerçekten bebeğe bişey olcak diye. Benimde senin gibi bazen bir hareket ediyor korkuyorum kordon dolanacak bişey olacak diye aklım çıkıyor, heleki kakası yapmasından nasıl korkuyorum, eminim sizde öyle endişelizinizdir.
Inşallah strese girmeden gelirler.
Benim son gün cuma canım. Akşamına randevu koymuşlar.
Valla ben de hamileleigim boyunca hiç hormonal iniş çıkış yaşamamıştım ama bu son 2 haftadır sınır ve ağlama geliyor neden gelmiyor bu kiz diye.
Sen napacaksın canım yarın kesin suni verecekler mi?
Yaa kıyamam geçmiş olsun çabuk toparlanır inşallahArkadaşlar 2gundur ogkum kakasını yesil yapıyordu ve çok mızmızdi dün gece acile gittik.GAİTA tahlili kan ve idrar verdik sonuç; kakada enfeksiyon çıktı Dr şu veriyormusun diye sordu biz sadece anne sütü alıyoruz ilk haftalarında sariliktan dolayı birkac kez mama verdik fakat suyunu hazır sulardan 10 dk kaynatıp sonrasinda kullandim dedim.İcme suyunu çeşme suyu olarak anladi Dr ve o yüzden enfeksiyon kapmış dedi..
Yarın direk vermezler canım önce yatış yaptırıyorlar riskli gebelik bölümüne iki gün müşade altında kaldıktan sonra doğumhaneye alıyorlar. Tabi sancı su vs gelirse hemen alıyorlar. Zaten doğumhaneden çok iki gün hasta gibi yatma fikri beni mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?