2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Karnı doyuyormu canım yada karnı doyuyordur yapamiyordur ozaman Dr fitil veriyor yapması için
Kulak temizleme çubuğunu saf zeytinyagina batırıp hafifce makatina sursen oda kaka yapmasini sağlar

Poposuna ve göbeğine zeytinyağıyla masaj yapmayı dene istersen canım , ben her altını alışımda poposuna zeytinyağı sürüyorum rahatlatır derler..

Dr günde 2 kere verebilirsin dedi devamli emmek istiyor dalıyor yatiriyorum 5 dakka sonra uyanıyor hiç bir şey yapamıyorum annem gidince ne yapıcam bilmiyorum

4 damla direk ağzına damlatıyorum ters cevirince çabuk akiyor zaten
Ya guvenemedim cokdamlar diye .
Ben kaşıkla veriyorum 4 damla
Kasikla verdim hic sevmedi agladi
ben sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum wellcare diye bi markanınkini aldım 1 fıs yapıyorum
Bize de vermişti hic acip bakmadim .Hamileyken kullandigimdan veriyorum .Bir tane de cocuk dr u yazmisti aynisindan aldik

Artık beklemek olmaz ya ya versinler siniyi ya da alsınlar artık sezeryanla. Insan korkuyor gerçekten bebeğe bişey olcak diye. Benimde senin gibi bazen bir hareket ediyor korkuyorum kordon dolanacak bişey olacak diye aklım çıkıyor, heleki kakası yapmasından nasıl korkuyorum, eminim sizde öyle endişelizinizdir.
Inşallah strese girmeden gelirler.
Benim son gün cuma canım. Akşamına randevu koymuşlar.

Valla ben de hamileleigim boyunca hiç hormonal iniş çıkış yaşamamıştım ama bu son 2 haftadır sınır ve ağlama geliyor neden gelmiyor bu kiz diye.
Sen napacaksın canım yarın kesin suni verecekler mi?

Ya ben ilk ablamın kafasına uyup 2 numara aldım evet büyük oldular ama bu aralar çok sızdırıyor bende sleepy e geçtim 2 numara ama kilosuyla uyumlu bakalım bunda cıkar mı. Ama primada 1 numara almalıymışım ebatları büyük

Arkadaşlar 2gundur ogkum kakasını yesil yapıyordu ve çok mızmızdi dün gece acile gittik.GAİTA tahlili kan ve idrar verdik sonuç; kakada enfeksiyon çıktı Dr şu veriyormusun diye sordu biz sadece anne sütü alıyoruz ilk haftalarında sariliktan dolayı birkac kez mama verdik fakat suyunu hazır sulardan 10 dk kaynatıp sonrasinda kullandim dedim.İcme suyunu çeşme suyu olarak anladi Dr ve o yüzden enfeksiyon kapmış dedi..
Bende sonrasında izah ettim çeşme suyu olmadığını
Ellerini ağzına sokuyor mu peki dedi cuk cuk emiyor bazen elini kolunu dedim..
Sonuç olarak ya elinden yada banyo esnasında suyu yalayıp yutmasından kaynakli dışarıdan enfeksiyon almış oğlum..
Sizlere yazdim ki dikkatli olun zaten bu sıcaklarda bu tarz enfeksiyon hastalıkları çok çabuk yayılıyor elini kolunu kimseye opturmeyin ve mama kullananlar suyuna dikkat edin
25 günlüğüz 3 iğne verdi birde reflor kullanicaz 1hafta çok üzüldüm...

Çok geçmiş olsun, acil şifa olsun inşallah.
O elini kolunu öpenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Zaten sıcak ter vs bir dünya bakteri barındırıyor vücudumuz... çocuğa da kıyamıyorlar, sözde seviyorlar. Seven insan düşünür aman az büyüsün de öyle sever koklarız diye , hiç düşünmüyorlar!

Gecmis olsun canım çabucak atlatirsjniz insallah

Aslında abileri hariç kimsenin öpme gibi bir durum olmadı iki yegenim ve iki oğlum hariç ben ve babamiz okadar yakın temasta bulundu
Artık o da yasak herkese

Karnı doyuyormu canım yada karnı doyuyordur yapamiyordur ozaman Dr fitil veriyor yapması için
Kulak temizleme çubuğunu saf zeytinyagina batırıp hafifce makatina sursen oda kaka yapmasini sağlar

Poposuna ve göbeğine zeytinyağıyla masaj yapmayı dene istersen canım , ben her altını alışımda poposuna zeytinyağı sürüyorum rahatlatır derler..

Sürdük bakalım uyuyor inşallah bugun yapar

Aldigim sleepy leri bitirmeye calisiyorum.Merhaba bebek paketi ve ekstra 2 numara almistim. Gece molfix koyuyorum.Sleepy yuzunden kac kere cis kaka icinde kaldi bebegim .Felaket sizdirdi .Ben mi yanlis yapiyorum dedim annem bagladi yok .Yapar yapmaz aliyoruz.Ona ragmen hic memnun kalmadim.Insallah sende de ayni sikayetler olmaz.
Yaa cok gecmis olsun .Bebegimin yuzunden opmelerine izin vermiyorum elini kolunu opuyorlar surekli .Diyorum o eli agzina sokuyor hemen siliyorum gozleri gorurken yok anlamiyorlar .Kv kisisi sofradan kalkip agzi doluyken öptü çıldırdım.
Aynen oyle delirtiyorlar .Opsen ne opmesen ne sevgi opmeyle mi oluyor .Sigara iceni var ,pisi var,hastasi var .

Yarın direk vermezler canım önce yatış yaptırıyorlar riskli gebelik bölümüne iki gün müşade altında kaldıktan sonra doğumhaneye alıyorlar. Tabi sancı su vs gelirse hemen alıyorlar. Zaten doğumhaneden çok iki gün hasta gibi yatma fikri beni mahvediyor

Yaa kıyamam geçmiş olsun çabuk toparlanır inşallah

O neden peki? Yani kontrol amaclı önce takip, sonra mi suni başlatıyorlar?
Evet hasta gibi yatma zormuş ama kontrol altında durma insanı güvende hissettirir ne güzel işte:) pozitif bakalım olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…