2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlarr. D vitaminini ne zaman kullanmaya başlıyoruz doktorum yazdı aldım ama ne zaman kullancağımı söylemedi galiba ocean marka yazdı kullanan var mı ?

Ay canım ya hadı bu gece gelsin kızların ucude anıden bir suyumuz gelsin bir şey olsun artık. Boyle hıc bir belirti yoken dr gitmek bana baya koyuyor ilk de boyle olmuşdu cünki.

Kızlar bebegımın yüzü sadece yüzü isilik oldu varmı bır çözümü dört beş gündür başladı güderek arttı nolur yardım edin

Bizde 41 günlüğüz cnm. Evet hergün kala yapıyor ama mamayla alakalı. Sma ve smilac günde 1-2 defa yaptırıyordu, bebelac goldda 2-3 oluyordu.. anne sütü veriyorsan yapmamaso normal bence

Sadece anne sütü alıyo bebeğim ama sorunumuz kaka değilmiş onu anladım sanrm üşümüs banyoda yapmsti ondan aglayo durmus neyse iyice giydirdk sapka flnda taktk uyudu bugun hersey yolunda ustune gece 2 defa biri bol miktarda bide sabah kaka yaptı:))

Ben ilk oglumda çok çektim yaradan kan akiyidu resmen sonrası 4.5kez mastır oldm antibiyotik faln berbatti.bunda 2.gün başladı yaralar ve hemen avent kalkan aldırdım yapandan Allah razı olsn çok iyi geldi hemen düzeldi yaralar hep hava aliyo ve emzirirken öbür gogusden gelen sut ziyan olmuyo onuda iciriyorm tavsiye ederim kesinlikle

ACıyı tamamen mi bitiriyo yoksa hafifletiyor mu? Bendede ıkınma hissi olmamıştı ıkın dediler ıkındım epiduralsizdi
Prenses doğum diyorlar buna. Bende saatlerce suni sancı ilacı sonrası sadece 4 cm açıklık oldu ama dakikada bir sancı girmeye başladı. Baktılar sancı fazla aç çıkma az, epidural teklif ettiler. Yapıldıktan 10-15 dk sonra acı neredeyse sıfıra indi. İşin tuhafı benim doğum epidural etkisi tam geçmeden sona erdi. Normalde ebe 9-10 cm olana kadar etkisi sürer , sonra iş sana düşecek canın yanar, ıkınacaksın falan dedi ama epidural sonrası açılma müdahale de edilerek çok hızlı ilerledi .epidural sadece acıyı kesmiyor aynı zamanda açılmayı da hızlandırıyormuş .. İyi ki almışım, yoksa doğum kat kat zor geçerdi . Ya odalarda kadınlar doğumda çığlık çığlığa idi, ben sadece ıkınırken birazcık ses yapmışımdır :)

Haklısın canım

Benimki de bu ara yeşil kaka yapıyor sadece anne sütü alıyor çok tesekkur ederim bilgi için dikkatli olucam

Esime beni gezdir bebek uyurken dedim .Aman biz kapıyi çıkmadan uyanır bosver dedi .Bizimki 3 saattir uyuyor .Keske ciksaydik .Gerçi 20 dk icinde markete gittik geldik .Icim tuhaf oldu duygusala bagladim
Kuzum iyi cesaret valla, bebişsiz çıkabilicen yani:) ben hiç denemedim. Düşüncesi bile geriyor. Ben çıksam KV kişisi eve gelir öper çocuğumu hazır ben yokken(sigara koku eşliğinde) ..
radar gibi kadın her yerde gelin dışarı çıkıyor sensörü var. (Apartamının giriş katında oturuyor )

Doktor mu verdi siz mi kullanıyosunuz o damlayı ? Bana hiç şunu yap bunu yap demiyo kimse ya

Aile hekimliğini ufaktan fırçala. Bakanlık bedava veriyor... hekiminin vermesi lazımdı.

Ben de benzer durumdan geçtim. Çişli bezin yanında kakalı bez de önemli benimki kala yapmıyordu kilo da kaybetti ve mecbur mamaya başladım zaten sarılık da olmuştu. Şu an ben de önce emzirme sonra kaşıkla mama veriyorum. Ama kaşıktan çok geldiği için beni emerken çekiştiriyor ağlıyor üç beş dakika sonra da tutmuyor ve mecbur mama veriyorum bazen mama sonrası emziriyorum emdiği kadar. Biberon gelince bana da görüşünü bildirirsen sevinirim ben de alsam mı acaba diyorum. Kaşıkla verdiğim halde bile beni emmeye üşenen bir oğlum var süt de az gelince. Tamamen emmeyi bırakmasından korkuyorum

Ya giris kattaki teyzeler hep ayni
Cok bunaldim canim 1bucuk aydir evdeyim hastane dışında hic cikmadim .Hamileyken de son günlerim sorunlu gectigi icin eve tikilmistim.2 gün sonra annem gitcek biraz da o yuzden istemistim olmadi. Bebegim anneanneyi cok seviyor masallah .Ben kucaklamisim gibi sakinleşiyor onda da .

Enjektoru dene .Gogsunu tutmadigi zaman biri yandan enjektorle mama versin .Bizde cok ise yaradi .Normal mamayla beslerken kasik yerine yine enjektor kullanabilirsin .Finger feeding diye bir yontem var cici parmaginla enjektoru ayni anda veriyorsun arastir istersen canim .

Kızlar bebegımın yüzü sadece yüzü isilik oldu varmı bır çözümü dört beş gündür başladı güderek arttı nolur yardım edin
Esim surekli yuzunden opuyordu biz isilik sandik bildigin alerji .Pamugu islatip siliyorum sık sık .

Merhabalar , bende temmuz annesiyim pek yazamasamda uzun zamandır takip ediyorum sizleri
Benimde sütüm çok bol geliyor ama benimkide bu yüzden ememiyor hep tıkanıp öksürüyor sonrada sinirden ağlıyor ve emmiyor , bizde çok uğraşıyoruz sağıp veriyorum en sonunda aç kalmasın diye
Yani sütün çok olması da sorun

Doktorum her gün zeytinyağı vermemi söylemişti ben öyle yapıyorum ama sen yine de bir doktora danış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…