- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.841
Emzirmeden önce sağım yapıp tazyiği azaltabilirsin veya uzanarak emzirebilirsin canım öyle durumlardaMerhabalar , bende temmuz annesiyim pek yazamasamda uzun zamandır takip ediyorum sizleri
Benimde sütüm çok bol geliyor ama benimkide bu yüzden ememiyor hep tıkanıp öksürüyor sonrada sinirden ağlıyor ve emmiyor , bizde çok uğraşıyoruz sağıp veriyorum en sonunda aç kalmasın diye
Yani sütün çok olması da sorun
Ben kaşıkla veriyorum canımıKizlar D vit i nasil kullaniyorsunuz kasikla mi veriyorsunuz ?
Ben 10. Günden itibaren verdimMerhaba kızlarr. D vitaminini ne zaman kullanmaya başlıyoruz doktorum yazdı aldım ama ne zaman kullancağımı söylemedi galiba ocean marka yazdı kullanan var mı ?
Kızlar baklagillerin sütü arttırdığını farkettim..dün kalktım yeşil mercimek yemeği yaptım ondan evvel domatesli bulgur pilavını denemiştim.sütü arttırdığını gördüm.elimden geldiğinde hergün ya fasulye ya nohut mercimek ne bulursam tüketmeye çalışıcam.yeşil mercimek yemeğinin tarifini vereyim denemek isteyen olursa . önce 1 su bardağı yeşil mercimeği 1 lt suda haşladım bi tencerede büyük boy soğanı pembeleşene dek kavurdum ve bir yemek kaşığı salça ekleyip biraz daha kavurdum ardından havuç doğradım ve arpa şehriye ekledim mercimeğin suyunu atmamıştım o suyu ekleyip kaynattım tekrar ve mercimeği ekledim.çok beğendim bende bşka bi yerden aldım tarifi ama dikkat edin soğanınız büyük olsun soğan süt yapan bi ürün.deneyeceklere afiyet olsun
Bebeğimin gazını çıkarıyorum ve zinco kullanıyorum canım inş sorun yaratmazYeşil mercimek ve diğer tüm baklagiller gaz yapıyor cnm, sende yapmadı mı?
Ben ocean kullanıyorum canım 15. Günde başladık hergün 4 damla dedi 1 i kaşıkta kalıyor diye.Merhaba kızlarr. D vitaminini ne zaman kullanmaya başlıyoruz doktorum yazdı aldım ama ne zaman kullancağımı söylemedi galiba ocean marka yazdı kullanan var mı ?
15.gündem itibaren başladık canımMerhaba kızlarr. D vitaminini ne zaman kullanmaya başlıyoruz doktorum yazdı aldım ama ne zaman kullancağımı söylemedi galiba ocean marka yazdı kullanan var mı ?
bizimde islik gibi hafif sivilce gibi sıcaklardan oluyor büyük ihtimalle ıslak pamukla siliyorum arada zaten günaşırı banyo yaptırıyorum azaldıKızlar bebegımın yüzü sadece yüzü isilik oldu varmı bır çözümü dört beş gündür başladı güderek arttı nolur yardım edin
Kızlar baklagillerin sütü arttırdığını farkettim..dün kalktım yeşil mercimek yemeği yaptım ondan evvel domatesli bulgur pilavını denemiştim.sütü arttırdığını gördüm.elimden geldiğinde hergün ya fasulye ya nohut mercimek ne bulursam tüketmeye çalışıcam.yeşil mercimek yemeğinin tarifini vereyim denemek isteyen olursa . önce 1 su bardağı yeşil mercimeği 1 lt suda haşladım bi tencerede büyük boy soğanı pembeleşene dek kavurdum ve bir yemek kaşığı salça ekleyip biraz daha kavurdum ardından havuç doğradım ve arpa şehriye ekledim mercimeğin suyunu atmamıştım o suyu ekleyip kaynattım tekrar ve mercimeği ekledim.çok beğendim bende bşka bi yerden aldım tarifi ama dikkat edin soğanınız büyük olsun soğan süt yapan bi ürün.deneyeceklere afiyet olsun
Canım doktorlar daha iyi bilir tabiki ama bazen kilo alamayan çocuğun bir enfeksiyonu falan oluyor ondan alamıyor bir de dil dudak bağı nedeniyle etkili ememeyen ve farkedilmedigi için kilo alamayan bebekler var. Sonra süt alerjisi gibi nedenler de olabiliyor. Hepsini baktılar düşündüler mı acaba? Surekli emzirdiğin çocuk nasıl kilo alamaz anlamadimHavucta süt yapar canim
...
Kızlar sütten çekiyorum
Bebeğim bir ay boyunca doğum kilosunu geçemedi.
O kadar süt gelmesine ve gak meme guk meme yapmama rağmen. Sırf mememi reddetmesin diye kaşıkla enjektörle ufak bardakla bile verd8m ama almadı kilo.
Diyetisyen ememedgini kilo alamazsa burnundan midesine hortum gönderecekler diye biberona katlandım.
Sürekli sağıyorum ama b3slenme zamanlarına yetişemiyorum.
Bebeğim kenarda ağlarken dayanamıyorum mecburen mama veriyorum
Sagdigim sütü de biberonla veriyorum..
Mememe gelmek istemiyor.
Uykusuzluktan , o ağlarken elimden bir şey gelmemesine kahroluyorum
Bir de dünyanın sonu değil bu kadar etkilenme lütfen. Bak ben sadece mama ile büyütüyorum elimden gelen her şeyi yaptım ama nasip işte ötesine gidemiyorsun. Çevremde bir sürü anne sütü olmadan büyüyen ve hiçbir sağlık problemi olmayan insan var. Anne sütünü övüp ozendiric ez derken mamayı gömdükleri için bilinçaltımıza işlemiş ve bu durumdan çok etkileniyoruzHavucta süt yapar canim
...
Kızlar sütten çekiyorum
Bebeğim bir ay boyunca doğum kilosunu geçemedi.
O kadar süt gelmesine ve gak meme guk meme yapmama rağmen. Sırf mememi reddetmesin diye kaşıkla enjektörle ufak bardakla bile verd8m ama almadı kilo.
Diyetisyen ememedgini kilo alamazsa burnundan midesine hortum gönderecekler diye biberona katlandım.
Sürekli sağıyorum ama b3slenme zamanlarına yetişemiyorum.
Bebeğim kenarda ağlarken dayanamıyorum mecburen mama veriyorum
Sagdigim sütü de biberonla veriyorum..
Mememe gelmek istemiyor.
Uykusuzluktan , o ağlarken elimden bir şey gelmemesine kahroluyorum
Merhaba benim oglum da emerken bogazina kacirip oksuruyor ve memeyi birakiyor. Oyle olunca 2-3 dakika mola veriyorum dik tutup gazini aliyorum sonra tekrar ayni memeden devam ediyorum emzirmeye.Merhabalar , bende temmuz annesiyim pek yazamasamda uzun zamandır takip ediyorum sizleri
Benimde sütüm çok bol geliyor ama benimkide bu yüzden ememiyor hep tıkanıp öksürüyor sonrada sinirden ağlıyor ve emmiyor , bizde çok uğraşıyoruz sağıp veriyorum en sonunda aç kalmasın diye
Yani sütün çok olması da sorun
Sivilce olmasın o canm benm bebeğin yüzündede oldu. Sütü yaģlı olanların oluyomuş sanrm15.gündem itibaren başladık canım
bizimde islik gibi hafif sivilce gibi sıcaklardan oluyor büyük ihtimalle ıslak pamukla siliyorum arada zaten günaşırı banyo yaptırıyorum azaldı
Aynenn canim hatta birini sagarken de oburunden geliyo. Ya kalkan koyuyorum yada gogus pedi.Kızlar icinizde emzirirken diger memeden sut gelen varmi benm hep boyle oluoda. hep onlem almam lazm yoksa kiyafetlerim sut oluo sonra eksimis sut kokuyorum
Göğüs kalkanını diğer göğüse koyarsan akan süt birikir.Kızlar icinizde emzirirken diger memeden sut gelen varmi benm hep boyle oluoda. hep onlem almam lazm yoksa kiyafetlerim sut oluo sonra eksimis sut kokuyorum
Öyle bir sorunu yok canım kalbinde delik olduğu için etkili ememiyormuş...Bir de dünyanın sonu değil bu kadar etkilenme lütfen. Bak ben sadece mama ile büyütüyorum elimden gelen her şeyi yaptım ama nasip işte ötesine gidemiyorsun. Çevremde bir sürü anne sütü olmadan büyüyen ve hiçbir sağlık problemi olmayan insan var. Anne sütünü övüp ozendiric ez derken mamayı gömdükleri için bilinçaltımıza işlemiş ve bu durumdan çok etkileniyoruz
Aile hekimiyle gorusemedik. Hemşire de birsey soylemedi. bana vermslerdi o vitamn hâlâ duruyor ondan bahsediyorsanız şayet. Bebişe kaç günlükken başlanıyor ki ? Olmadı ben dr a da soylermKuzum iyi cesaret valla, bebişsiz çıkabilicen yani:) ben hiç denemedim. Düşüncesi bile geriyor. Ben çıksam KV kişisi eve gelir öper çocuğumu hazır ben yokken(sigara koku eşliğinde) ..
radar gibi kadın her yerde gelin dışarı çıkıyor sensörü var. (Apartamının giriş katında oturuyor )
Aile hekimliğini ufaktan fırçala. Bakanlık bedava veriyor... hekiminin vermesi lazımdı.
Sen yine sagarak kendi sütünü verebilirsin. Şuanda mama ile biraz destekle azcik toparlansin ama hala sütün var. Elinden geldiği kadar sağ depola onu ver. Emzirmesende sütün devam eder ve çocuğun bira büyüdukten sonra belki de güçlü emmeye başlar. Tekrar memeye dönersiniz. Sağım da çok zor biliyorum çocuk ağlarken birinin onu tutması lazım. Bı de etkili bir makine al hastane tipi pompa al onlar daha iyi çıkarıyor. Biraz toparlan bakalım her şey istedigimiZ gibi olmaz sen yine onun sağlığı için bu yolu tercih ediyorsun kötü bir anne değilsin.Öyle bir sorunu yok canım kalbinde delik olduğu için etkili ememiyormuş...
Gerçketen dediğin gibi...
Anme sutu vermek cok istedm mememi reddederken eşimle bile aramız bozuldu.
Illa biberon dedi mesela o ama ben inat etti ama sonunda onun dediğine geldik oğlumun sağlığı için...
Bana da hemsire de mama konusunda şey demişti benimkide mamayla büyüdü şuan dalyan gibi dedi
Halamın çocukları da öyle.
Ama.emzirmek çok güzel bir his...
Bundan hem bebegim hem ben mahdum kalıyoruz
Allah bu imtihanımkzi kolay kılsin inşallah bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?