2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar icinizde emzirirken diger memeden sut gelen varmi benm hep boyle oluoda. hep onlem almam lazm yoksa kiyafetlerim sut oluo sonra eksimis sut kokuyorum
Sut salgila komutu iki memeye ayni anda gidiyor .Oyle olmasi normal canim.Benim kalkanim var ama bir kez bile kullanamadim .Cunku ic çamaşırı giyemiyorum kalkan tutturcak yer yok mecbur gogus pedi koyuyorum.

Aynı durumdayız canım biberona alışıyor iyice. Lansinohun tek delikli biberonu sipariş verdm arkadssm onunla 2yasına emzirebildi anne memesini bırakmıyormuş o biberonla. Kaşıkla bizmki püskürtüp duruyor. Doğduğundan beri 400gr kaybetti Kilo alsın diye yırtıyorum kendimi bende

Kizlar hep uyuycagim vakit bebeğim uyaniyor .Ben de simdi uyuycam bakalim kac saat uyuyabilcem :))Esime sen uyurken beni kaldir emzireyim dedim ama unutur diye ustune saat kurdum .Hos ikisine de gerek yok 2 saat dolmadan uyaniyor saskin saskin bakiyor karanlikta .

Aile hekimiyle gorusemedik. Hemşire de birsey soylemedi. bana vermslerdi o vitamn hâlâ duruyor ondan bahsediyorsanız şayet. Bebişe kaç günlükken başlanıyor ki ? Olmadı ben dr a da soylerm
Canim bize dr 15 gunluk kontrolunde wellcare d vitamini gunde 2 damla verdi. Ben de 16. Gunde baslamistim.

Kızlar bugün ilk defa fitille kaka yaptırdım ama fitilin etkisiyle değil. Fitili içeri ittim. Kakasiyla birlikte hemen dışarı attı. Gerçekten kabız olmuş sertti kakası niye böyle oluyor yaaa

Sivilce olmasın o canm benm bebeğin yüzündede oldu. Sütü yaģlı olanların oluyomuş sanrm
ucu beyaz gibi canım Bilmiyorum ki olabilir

Kızlar bugün ilk defa fitille kaka yaptırdım ama fitilin etkisiyle değil. Fitili içeri ittim. Kakasiyla birlikte hemen dışarı attı. Gerçekten kabız olmuş sertti kakası niye böyle oluyor yaaa
mama veriyorsan ondan kaynaklanabilir canım

Inşallah canım sütüm azaldi zaten bebek emdikten
Sonra 50 cc geliyodu.
Şuan daha az 45 cc geliyor .
Gerçi saate göre arttigi oluyor ama ...
Yine de azaldi..

Inşallah canım sütüm azaldi zaten bebek emdikten
Sonra 50 cc geliyodu.
Şuan daha az 45 cc geliyor .
Gerçi saate göre arttigi oluyor ama ...
Yine de azaldi..
Belki bebeğin 5 cc daha çok emiyordur. Bir de 45 cc çok yeterli bir süt hem de bebek emdikten sonra diyorsun. E bizimki o kadar içiyor anca zaten

Belki bebeğin 5 cc daha çok emiyordur. Bir de 45 cc çok yeterli bir süt hem de bebek emdikten sonra diyorsun. E bizimki o kadar içiyor anca zaten
Canım bizimki 45 cc süt içti. 75 cc mama yedi
Sakinleşmek için şimdi mememde
Ne sorunu var bilmiyorum ağlayıp duruyor.

Doktor 40 cc bile yeter dedi ama çok yiyor bu

Ne güzel. annelerimiz hep ha deyince gelebilecek kadar yakın olsa keşke benimki 300 km uzaklıkta...

Aile hekimiyle gorusemedik. Hemşire de birsey soylemedi. bana vermslerdi o vitamn hâlâ duruyor ondan bahsediyorsanız şayet. Bebişe kaç günlükken başlanıyor ki ? Olmadı ben dr a da soylerm

D vitamini canım.bana da Dr söyledi aile hekimi hiç söylemedi bile .. 10 günden sonra başlanıyor sanırım. Ben 18.gün başladım günde 3 damla.

Küçücük popo fitili nasıl aldı canım ya. benimki de geçenlerde kabız oldu. Koca günün sonunda oyun hamuru gibi sert kaka yapmıştı. Öyle denk gelmiştir. Üst üsfe mama içip de kaka yapamayınca birikiyor belki de içerde katılaşıyor

Kızlar dikişlerim çok acıyor çocuğu tutmaktan. Sizde de oluyor mu? Sızım sızım sızlıyor bazen. Dışardan bir şey yok, içten acıyor...sizde de aynı his var mı?

Çocuk fitili canım küçük bebeklere onun da yarısi bölünüp kullaniliyor. Serçe parmağının uç bölümünden daha küçük. İyi ki vermişim fitili ikinip duruyordu rahatladı uyuyor simdi

Kızlar dikişlerim çok acıyor çocuğu tutmaktan. Sizde de oluyor mu? Sızım sızım sızlıyor bazen. Dışardan bir şey yok, içten acıyor...sizde de aynı his var mı?
Benim oldu canım 40 im çıkmış miydi hatırlamıyorum içerden yarildim sandım gunlerce her hareketimde acı çektim. Dikkat edince düzeldi

Canım bizimki 45 cc süt içti. 75 cc mama yedi
Sakinleşmek için şimdi mememde
Ne sorunu var bilmiyorum ağlayıp duruyor.

Doktor 40 cc bile yeter dedi ama çok yiyor bu
Yesin önemli değil kısma boğazından daha çok küçük o. Mide kapasitesini aşmaz zaten aşarsa kusar merak etme

İyi akşamlar kızlar. Bizim de iki gün sonra 40 ımız çıkıyor. Bizde geçen kabız olduk iki gün yapamadı. Doktorumuzu aradık fitil söyledi ikiye bölüp kullanın dedi. Zaten ikiye bölüp fitili koyunca birkaç dakikaya fitili de dışarı atıp yaptı kakasını.
40 çıkınca annem gidecek. Bayram sonuna kadar eşim izinde. Artık gezmek istiyorum. Bir de Deniz keyfi yapmak istiyorum.

17.güne giriyoruz bizde. Söyleyim bakalım. Gerçi sarılıkla ilgiliydik hep. Baska bişeu söylemedi hiç. Teşekkür ederim sizde olmasanız bi çok seyden geri kalacağım
Canım bizde kullanıyoruz devit-3 adıda. 15. Gün başladık 4 damla. 1 yaşına kadar kullanacakmışız. Bıngıldak gelişimi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…