2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dikişlerim çok acıyor çocuğu tutmaktan. Sizde de oluyor mu? Sızım sızım sızlıyor bazen. Dışardan bir şey yok, içten acıyor...sizde de aynı his var mı?

Valla bende de var kucagıma almamaya calısıorum oyuzden.emzirirken emzirme minderi kullanıorum ama genede agrıyo.dinlenince hafifliyo ama dinlenebilmek cok zorr

Gece mesaisi basladı gene.uzun bir gece geçireceklere kolaylıklar olsun inşallah.
Bız katılarak ağlıyor uykudan kaldırıyor nasıl bir sancıysa yavrum bişey de yapamıyor insan Rabbim hiçbir yavruya sıkıntı vermesin inşallah

Off bugün varye üç kere üst değiştim bi kaka çıktı bi çişi sızdı. Sanırım prima 1 no idealmiş

Epidural alman cok iyi olmuş o zeman, korkulcak bişe değil yani :) kötü anlatıyorlarda yok sakat kalma durumu bilmem ne :))

Valla bende de var kucagıma almamaya calısıorum oyuzden.emzirirken emzirme minderi kullanıorum ama genede agrıyo.dinlenince hafifliyo ama dinlenebilmek cok zorr
sıcakta daha bir beter oluyor bacaklarım da isilik içinde kaldı kucağıma almaktan

Bız katılarak ağlıyor uykudan kaldırıyor nasıl bir sancıysa yavrum bişey de yapamıyor insan Rabbim hiçbir yavruya sıkıntı vermesin inşallah
Ay bugece bizimkide cok ağlayarak uyanıyor gaz mı açlık mı anlamadım memeye zor yetiştiriyoruzaglamakdan zor tutuyo memeyi.

Nereden nasıl ulasacaksınız emzırme danısmanına

Emzirme kampı yaptım. Kilo verdi işte sonucta

Doktor kaka onemli degıl çişi baz al dedi. Dogru da. Yalnızca anne sitü alan bebekler haftada 1 kaka yapabiliyorlar. Kasıkla kendını strese sokma. Biberonla da alısıyor aglıyor,almak istemiyor aynı sekılde.. ama aglasın zırlasın bırak,sonunda pes edip emiyor.once mama verirsen daha kolay bırakabilir seni,ben medela dan unutluyum bakalım

Off bugün varye üç kere üst değiştim bi kaka çıktı bi çişi sızdı. Sanırım prima 1 no idealmiş
Aynen biz de 4 kere ust değiştirdik. Daha bebisin popisinden cikarken sizmis oluyor .Yetisemedik valla .Simdi 2 paket kaldi 2 haftaya biter .Ilk ve son sleepy deneyimim. Allah tan annem vardi da kirlenen çamaşırları hemen yikadi .Yalnız olsam beklemek zorunda kalcakti ve leke çıkmayacaktı.

Kızlar dikişlerim çok acıyor çocuğu tutmaktan. Sizde de oluyor mu? Sızım sızım sızlıyor bazen. Dışardan bir şey yok, içten acıyor...sizde de aynı his var mı?
Evet maalesef az uyudugu zamanlar cok yıpranıyorum. Dikislerim hemen belli ediyor kendini .Bir de gecen gun sandalye kaldirmistim anında rahatsizlandim

Günaydınn güzel anneler

40 ı çıkan anneler, yavrularınz size gülmeye başladı mı? Benimki ufak ufak gülüyordu ama dün gece artık baya baya gülücükler saçtı. Uykuda uyumadı geç saatte uyanınca...oh paşa bir mutluydu ki babası perişan oldu sabahı etti onu uyutacağım diye.
Ama çok tatlılar ya gülümsemeleri insanın içini eritiyor öyle değil mi... Maşallah hepsine.

Günaydın cnm maşallah paşaya. Biz daha 27 günlüğü ama 40 çıkınca gelmeleri hatta auu uaa gibi garip sesler çıkarmaları normalmiş artık tanıyor ve görmeye başlıyorlar baya çünkü .

Kızlar günaydın. Başına gelip tecrübe edinen var mı acaba? İki göğsün de mastit oldu. Allah'tan kremlerle ve sağma ile geçirdim iki günde. Ama şimdi sutum öyle azaldı ki günde 4/5 kere mamaveriyorum oburuma yetmiyor hiç. Hatta öyle dolmuyor da. Galactagi lactamil humana tarçınlı süt tüketiyorum ve bol su yeşillik. Yok çoğalmiyor. Böyle giderse kesilecek. Ne tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…