2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de senin gibi yaptım eşime Biraz kuşbaşı et aldırdım onları haşladım dolaba attım kıyma aldırdım onları köfte yaptım dolaba attım börülce mi yaptım fazla haşlayıp dolaba attım babaannemden haşlanmış nohut aldım Fırsat buldukça fırın yemeği yaptım. sulu yemekleri de dediğin gibi 2 günlük yaptım böyle böyle idare ediyoruz. Çok şükür Ayrıca ben şu an tek başımayım Bayağı uzun süredir .Hani ev temizliğini nasıl yapıyorsunuz dersen bebek uyursa veya sakin durursa hemen
Ortalık toplama ufka bir toz.
Arada çamaşır iste

Kızlar pazartesi günü memlekete uçakla gideceğiz bebek 24günlük olacak bir sorun olmaz dimi ? Doktora da soracağm cuma günü.

Ben de merak ediyorum bebekle uçak yolculuğunu sorunca beni de bilgilendirir misin canım
Kalkışta ve inişte emzirdiğiniz sürece sorun olucaģıni sanmiyorum arkadasm yapmsti yolculuk. Yada emzik emmesi gerekiyomus

Ben oğlum 6-7 günlükten beri yalnızım cnm. Temizlik işi eşimde haftada bir yer silme süpürme. Banyolarıda ben hallediyorum. Fazlası kalsın. Misafir falan gelicekse bende görünen yerlerin tozunu alıyorum o kadar. Çamaşırda eşimde. Ben yalnızca bebeğiminkileri ütülüyorum. Ama yinede bittim, belim koptu..

Normalde gobeğin yoktu sanırım hamıle kalmadan once
Gider gider hiç merak etme 40ın çıkmadan bu kadar azalmış ilerleyen gunlerde tamamen gider canım bunyen musaıt belliki

Hamilelik oncesi zayiftim hatta cok zayiftim. Gogus sarkmasi ve gobek sarkmasi korkum

Inşallah canım spora başlamak istiyorum evde dambil egzersiz lastiği falan var ama korkuyorum zarar veririm diye

Normal dogumsa ve doktor dikisler iyi dediyse youtube dan videolardan egzersiz yapmak zarar vermez bence

Bende doğum esnasında hemoroit olmuş, kadın doğumcu ağrısını alsın diye anestol yazdı . Tedavi değil ama belki kullanmak istersin en azından ağrı için

Allah razi olsun cok teşekkür ederm. Agrisi geçti allaha sukur. Ama en son buraya yazdigimda gitmistim tuvalete . Korkudan gelmiyor

Buraya yazdim yazali tuvalete gitmedim. Acisi sabah ölümcül gibiydi dogum sancisi bile dakikada 1 bu mubarek 5 dk sürdü . Bepanthol surdum bi avuç . O iyi geldi

canim duşta popona sicak su tut 5 dk. Veya imkan varsa sicak suya otur 10 dk. Ve genel cerraha gitmelisin. Fitil-krem veriyor. Bende çatlak+basur var. Dogumdan sonra beter oldu oturmaktan

Sabah o aci sonrasi bepanthol iyi geldi ama yarin d olursa dediginiz gibi genel ceraha gideceğim

Canım bunu bende yeni ogrendim 3.cocuk ama bilmiyordum öncesinde eger emdikten sonra agizdan cikarmazsa mideden bagirsaga inermis gaz oda sanciya sebep olurmuş bizde genelde ağızdan çıkarmadan yatirmamaya gayret ediyorum ama bazen çıkarmıyor maalesef

Çalışan anneler bişe sorcam, hani biz sigortadan para alıyoruz ya iki maaş mı alıyoruz bide ne zaman alıyoruz? Evrak falan vermek gerekiyor mu? Bizim muhasebeci ekim gibi alırsınız harayı demiş eşime bana çok uzun geldi bide evrak falan hiç bişe vermedik ekrana düştü sizin doğum yaptığı demiş, bilgisi olan var mı

Hımm, o ilginçmiş gerçekten, başka ne sebep olabilirki, umarım kötü bi şey değildir. Gerçi olsa doktor bilirdi. Geçmiş olsun canım

Maaşallah, Allah nazarlardan korusun, sen genede çok dillendirme canım, nazar olmasın kuzuya. Sen mama veriyor musun canım bebişe?

Kemerin suyu serin olur ever cnm üşütebilirde. Bakarım bi duruma göre denize sokamaZsam sık sık duş aldırırım.

Arabayla gideceğiz Cnm gece yolculuğu yapacağız, siz neyle gideceksiniz?

Antalya’nın suyu soğuk olmaz canım, Ege’de özellikle Balıkesir’de deniz soğuktur ama güneye indikçe ısınır. Ben Antalyalıyım ve Balıkesir’de de denize girdim ordan biliyorum . İyi tatiller

Kemer bi tık daha serin ya ondan dedim cnm. Bebiş içinde sıcak gelir umarımm

Aynen Hastane de yattk biz oglus için 2. Gün
Yalnız olmak sor ama insan fırsat yaratıyor mecburen

Sezaryan canm benm

Artık mamayı hep biberon ile mi veriyosun peki? Birde kullandigin biberonun markasi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…