2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek 3-4 aylık olunca uyku düzeni yerine oturuyomuş doğrumu yani daha 1.5 ay daha mı uykusuz kalıcam

Benim umutlarım tükendi yataga koyuyorum gaz var gibi kasılıo sona uyanıo.memede uyuyoruz ama.yani emzik vermek istemiyorum ama galiba yapıcak bişeyim kalmıcak.
Aglamasına dayanamıyorum

Artık mamayı hep biberon ile mi veriyosun peki? Birde kullandigin biberonun markasi nedir?
Evet canim ilk zaman sütüm yoktu gun icinde ve gece cok kullandık mama .Su an gunduz ya hic vermiyorum ya da bir kez veriyorum 2 kez de gece .Philips Avent yavas akisli ama Lansinoh un anne göğsüne daha yakin oldugunu duydum.

Selam kızlar, benim bebeğim 35 günlük, mama destekli emzirdim. Sütüm pek olmadı. 3750 doğdu. bir ay sonra 5000 kilo oldu. sağlık ocağındaki hemşire çok kilo almış, sütün yeter mamayı kes dedi. şimdide bebeğim geceleri 3 , 4 uyandırmasam 5 saat uyuyo. Uyandıramıyorum. uyandırsamda beş dakika emip uykuya dalıyor. Sizce aç olsa bu kadar uyur mu? Ya da açlığa mı alıştı. Ya da sütüm beş dakika emse dahi yeterli miTecrübeli anneler lütfen yardım edin

Uzayan sariligi yok degil mi ?Sarilik uyku yapiyor ya ac olsa bile. Gunduz 1 bucuk gece 2 saatte bir emzirme oneriyorlar .Benim oglum da sarilik oldugu donemde cok uyuyordu .Bebek pamuklarini ıslatıp ensesini ,koltuk altini ,ayaklarini siliyordum uyaniyordu .5 saat cok uzun bence 35 gun icin .

Gunaydin kizlar .Yine zor bir gun beni bekliyor .Gece uyumadi bizimki .4te uyuttum zorla ve 6 da kalkti su an kucağımda. Esim gitmeden hemen kahvalti yapcam .
Bugun sunnet muayenesi icin randevumuz vardi. Esime patronu izin vermemiş. Bahanesi de ne bu acele daha biz bile yaptırmadık (4 5 yaşında cocugu var )
Sana ne ki herkesin kisisel tercihi. Sen istersen 15 yasinda yaptır .

Bana da öyle dediler sistemde rapor görünüyormuş. Ben de merak ettim birşey vermek gerekiyor mu? Sgk yı aramıştım sistemde görünüyor paranızı e devletten kontrol edin dedi o kadar

Kızlar selam nasılsınız.ben doğum yapalı 23 gün oldu.lohusa kanamam sarı su akıntısına dönmüştü taki düne kadar.dünden beri adet kanaması gibi kanamam var adet görüyor olamam değil mi sizce bu şekilde kanamaya dönmesi normal mi?

Kızlar biz 30 günlük olduk ama sarılıpımız gözde hafif devam ediyor. Doktor çok hafif bişey yapmaya gerek yok demişti 15. Günde atar emerek demişti ama gözde hala var. Ne yapmalıyım?

Gunaydin herkese. Oğlumun kusmuklarindan dolayı üstunu değiştirmekten bıktım. Artık önlük bagliycam hep üstüne.
Reflü yatağı olanlar bebeğiniz kayıyor mu,? Dün geldi gece yüz kere dibinden çıkarıp yukarı koydum gene aşağıda. Bizimki rüyasında bile koşuyor gibi nasil önlem alayim

Annem bebeği yanıma almamı istemiyor ya illa beşiğinde uyicak. Ya anne diyorum bebek böyle daha deliksiz uyuyor uyanacak gibi olduğu an pispisliyorum ve aciktigini o aglamadan kivranmasindan anlayıp hemen mama hazırlıyorum uykusu açılmadan. Şu zor donemlerim geçsin gene koyarım beşiğine. Yanlış mı düşünüyorum?

Dogru dusunuyorsun.Buyukler genelde anneyi zorlamasın yerinde uyumayi öğrensin diye besige koy diyor da ee zaten zor seninki.Dedigin gibi uykusu dagilmadan pispisladan 5 dk fazla uyusa senin icin kâr .Ben de anne yani reflu yataginda yatiriyorum .Derin uyudugu cok nadir. Hık dese uyaniyor hemen ya esim ya ben pispisliyoruz .O sekilde biraz daha uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…