2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim oyalanacak kivama gelmesine o kadar ihtiyacim var ki. İnsallah 40tan sonra dedigin gibi olur. Son 24 saatte belki 5 saat uyumamistir

Ablam gitmedi ama yemegi yine ben yapiyorum.

Bakinma saatleri 9a alindi allaha sukur ama 6 8 iyiydi babasi vardi simdi o gitti e kiyamiyorum da oyle birakip uyumaya. Ah annelik ah

21 gunluguz bende de kanama devam ediyor

Benimde dun sari su oldu cok ilginc cis gibi

besigin icine reflu ytgni koyuyorum ben. Kayiyorlar egim var ya. Bizimki de cok kusuyor, ustunun degistirilmesini de hic sevmiyor

Önlem alınacak bişey olduğunu sanmıyorum canım bizimkide reflü yatağında kayıyordu ama düz yatakta da kayıyor çırpına çırpına yer değiştiriyor

Bence yanlış düşünmüyorsun ben şuan memlekette annemlerin yanındayım hep yanımda yatırıyorum ama çapraz koyuyorum bebeği ayakları benim tarafımda olacak şekilde. Çok kıpraşıyor gece her seferinde kalkıp bakmak zor oluyor böyle daha iyi

Annem biraz da eşimle arama girer bebek diye korkuyor sanırım. Ama her şey aynı anda olmuyor yani napalim di mi... Uyku eğitimi sonraya kalsın artik

Senin reflü yatağında kayıyor mu bebek?

besigin icine reflu ytgni koyuyorum ben. Kayiyorlar egim var ya. Bizimki de cok kusuyor, ustunun degistirilmesini de hic sevmiyor
Öyle bir kusuyor ki bütün üstü atleti su içinde kalıyor boyun kısımları. Değiştirmezsem hasta olcak. E değiştireyim desem cibildak yapıyorum atletine kadar çıkarıyorum sürekli öyle de usutcek. Yikadigim elbiseleri de kurumak bilmiyor. Gece olunca da üstü değişirken uyanıyor. Agliyo mu değiştirirken?

Bebeği ezmemek için mi öyle yapiyosun? Ben de çok tedirgin oluyordum ama reflü yatağını koyunca yükseldi ya rahatım simdi. Gerçi şimdi de aşağı kayıp battaniyede boğulacak diye korkuyorum

Gunaydin canim. Urologtan mi randevunuz cocuk cerrahi mi? Ben de arastiriyorum ama bi turlu girisemedik sunnet olayina. Patronun oglunu da goturun beraber olsunlar bari bu kadar icerlenmisse.

Senin reflü yatağında kayıyor mu bebek?
Benimki normal reflu yatagi degil ust kismi babynest gibi .Kayiyor gece asagi inmis oluyor ayaklari bükülmüş ama egimden kaynakli takılmıyorum o yuzden .Valla bizimki hep aramizda .Cunki besigen egilmek beni hala zorlar .

Gunaydin canim. Urologtan mi randevunuz cocuk cerrahi mi? Ben de arastiriyorum ama bi turlu girisemedik sunnet olayina. Patronun oglunu da goturun beraber olsunlar bari bu kadar icerlenmisse.
Tip fakultesinde cocuk cerrahi canim .Zaten zor randevu almistim .Dr anabilim dal baskaniymis .Yandi randevu sinir oldum .

Kizlar son 1 saattir 6dk bir sancim var galiba, galiba diyorum cunku hala tanimlayamiyorum. Kasiklarima bir agri giriyor belimle birlikte, 20-30saniye suruyor.
Sizce olay basladimi?

Bugun doktorum cati kontrolu yaparken baya bastirmisti bilerek dogumun baslamasi icin, geldigimden beri eve kahve pembe akintimda var.

5 dk 1 olunca gel dedi. Napsam ya ?.

ust degisirken de bezde de yirtiniyor sanki ne varsa =) bir yandan çirpiniyor her yer kaka oluyor.

ust degisirken de bezde de yirtiniyor sanki ne varsa =) bir yandan çirpiniyor her yer kaka oluyor.
40 i çıkmadan önce bizimki de öyleydi. Sonra altını her acisimizda ağlıyorsa bile susmaya başladı. Üstünü çıkarınca da hoşuna gidiyor daha rahat hareket ediyor ya. Sizin de öyle olur belki biraz daha anlamaya baslasin. Ama o hareketlilik baki

Bebis geliyor herhalde .Bence son hazırlığını yap ve git .Allah yardimcin olsun saglikla kucagima aldim mesajini bekliyoruz .

efsane 40i bekliyorum bakalim insallah dediginiz gibi olur

1 saattir gecmediyse dogum sancisidir canim. Allah saglikla kolayca kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…