- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.461
canim oyalanacak kivama gelmesine o kadar ihtiyacim var ki. İnsallah 40tan sonra dedigin gibi olur. Son 24 saatte belki 5 saat uyumamistirMerak etme cnm, 40ını bekle derlerdi inanmazdım, mucizemi olacak diye. Dün oğlum gece 6 saat uyudu inanamadım. Artık kendi kendine oyalanabiliyor ana kucağında. Ve birde artık emdikten sonra kucak istiyor gezme istiyor ve bu sebeple babalarda devreye girebiliyor artık. Ha senin koca girermi onu bilmiyorum
Yemek konusunda da bende eşime kızgınlığımdan ilk etapta yapmadım ama sonra baktım bende kabız oluyorum, eşim sadece kahvaltılık hazırlayabiliyo, bende bi kaç akşam buzluğa köfte, sulu köfte, tavuk, haşlanmış bakliyat falan depoladım, şu anda da akşamları oğlumu babasına verip ben yemek yapıyorum 1-2 çeşit, bol kepçe yapıyorum en az 2 gün gidiyor. Ha böyle adamlara yemek memek yapılmaz orası ayrı ama bizim beslenmemiz oğullarımızı da etkilediği için bu çaba..
Ablan gittimi?
21 gunluguz bende de kanama devam ediyorKızlar selam nasılsınız.ben doğum yapalı 23 gün oldu.lohusa kanamam sarı su akıntısına dönmüştü taki düne kadar.dünden beri adet kanaması gibi kanamam var adet görüyor olamam değil mi sizce bu şekilde kanamaya dönmesi normal mi?
Kızlar selam nasılsınız.ben doğum yapalı 23 gün oldu.lohusa kanamam sarı su akıntısına dönmüştü taki düne kadar.dünden beri adet kanaması gibi kanamam var adet görüyor olamam değil mi sizce bu şekilde kanamaya dönmesi normal mi?
besigin icine reflu ytgni koyuyorum ben. Kayiyorlar egim var ya. Bizimki de cok kusuyor, ustunun degistirilmesini de hic sevmiyorGunaydin herkese. Oğlumun kusmuklarindan dolayı üstunu değiştirmekten bıktım. Artık önlük bagliycam hep üstüne.
Reflü yatağı olanlar bebeğiniz kayıyor mu,? Dün geldi gece yüz kere dibinden çıkarıp yukarı koydum gene aşağıda. Bizimki rüyasında bile koşuyor gibi nasil önlem alayim
Gunaydin herkese. Oğlumun kusmuklarindan dolayı üstunu değiştirmekten bıktım. Artık önlük bagliycam hep üstüne.
Reflü yatağı olanlar bebeğiniz kayıyor mu,? Dün geldi gece yüz kere dibinden çıkarıp yukarı koydum gene aşağıda. Bizimki rüyasında bile koşuyor gibi nasil önlem alayim
Annem bebeği yanıma almamı istemiyor ya illa beşiğinde uyicak. Ya anne diyorum bebek böyle daha deliksiz uyuyor uyanacak gibi olduğu an pispisliyorum ve aciktigini o aglamadan kivranmasindan anlayıp hemen mama hazırlıyorum uykusu açılmadan. Şu zor donemlerim geçsin gene koyarım beşiğine. Yanlış mı düşünüyorum?
Annem biraz da eşimle arama girer bebek diye korkuyor sanırım. Ama her şey aynı anda olmuyor yani napalim di mi... Uyku eğitimi sonraya kalsın artikDogru dusunuyorsun.Buyukler genelde anneyi zorlamasın yerinde uyumayi öğrensin diye besige koy diyor da ee zaten zor seninki.Dedigin gibi uykusu dagilmadan pispisladan 5 dk fazla uyusa senin icin kâr .Ben de anne yani reflu yataginda yatiriyorum .Derin uyudugu cok nadir. Hık dese uyaniyor hemen ya esim ya ben pispisliyoruz .O sekilde biraz daha uyuyor.
Senin reflü yatağında kayıyor mu bebek?Dogru dusunuyorsun.Buyukler genelde anneyi zorlamasın yerinde uyumayi öğrensin diye besige koy diyor da ee zaten zor seninki.Dedigin gibi uykusu dagilmadan pispisladan 5 dk fazla uyusa senin icin kâr .Ben de anne yani reflu yataginda yatiriyorum .Derin uyudugu cok nadir. Hık dese uyaniyor hemen ya esim ya ben pispisliyoruz .O sekilde biraz daha uyuyor.
Öyle bir kusuyor ki bütün üstü atleti su içinde kalıyor boyun kısımları. Değiştirmezsem hasta olcak. E değiştireyim desem cibildak yapıyorum atletine kadar çıkarıyorum sürekli öyle de usutcek. Yikadigim elbiseleri de kurumak bilmiyor. Gece olunca da üstü değişirken uyanıyor. Agliyo mu değiştirirken?besigin icine reflu ytgni koyuyorum ben. Kayiyorlar egim var ya. Bizimki de cok kusuyor, ustunun degistirilmesini de hic sevmiyor
Bebeği ezmemek için mi öyle yapiyosun? Ben de çok tedirgin oluyordum ama reflü yatağını koyunca yükseldi ya rahatım simdi. Gerçi şimdi de aşağı kayıp battaniyede boğulacak diye korkuyorumÖnlem alınacak bişey olduğunu sanmıyorum canım bizimkide reflü yatağında kayıyordu ama düz yatakta da kayıyor çırpına çırpına yer değiştiriyor
Bence yanlış düşünmüyorsun ben şuan memlekette annemlerin yanındayım hep yanımda yatırıyorum ama çapraz koyuyorum bebeği ayakları benim tarafımda olacak şekilde. Çok kıpraşıyor gece her seferinde kalkıp bakmak zor oluyor böyle daha iyi
Gunaydin canim. Urologtan mi randevunuz cocuk cerrahi mi? Ben de arastiriyorum ama bi turlu girisemedik sunnet olayina. Patronun oglunu da goturun beraber olsunlar bari bu kadar icerlenmisse.Gunaydin kizlar .Yine zor bir gun beni bekliyor .Gece uyumadi bizimki .4te uyuttum zorla ve 6 da kalkti su an kucağımda. Esim gitmeden hemen kahvalti yapcam .
Bugun sunnet muayenesi icin randevumuz vardi. Esime patronu izin vermemiş. Bahanesi de ne bu acele daha biz bile yaptırmadık (4 5 yaşında cocugu var )
Sana ne ki herkesin kisisel tercihi. Sen istersen 15 yasinda yaptır .
Benimki normal reflu yatagi degil ust kismi babynest gibi .Kayiyor gece asagi inmis oluyor ayaklari bükülmüş ama egimden kaynakli takılmıyorum o yuzden .Valla bizimki hep aramizda .Cunki besigen egilmek beni hala zorlar .Senin reflü yatağında kayıyor mu bebek?
Tip fakultesinde cocuk cerrahi canim .Zaten zor randevu almistim .Dr anabilim dal baskaniymis .Yandi randevu sinir oldum .Gunaydin canim. Urologtan mi randevunuz cocuk cerrahi mi? Ben de arastiriyorum ama bi turlu girisemedik sunnet olayina. Patronun oglunu da goturun beraber olsunlar bari bu kadar icerlenmisse.
ust degisirken de bezde de yirtiniyor sanki ne varsa =) bir yandan çirpiniyor her yer kaka oluyor.Öyle bir kusuyor ki bütün üstü atleti su içinde kalıyor boyun kısımları. Değiştirmezsem hasta olcak. E değiştireyim desem cibildak yapıyorum atletine kadar çıkarıyorum sürekli öyle de usutcek. Yikadigim elbiseleri de kurumak bilmiyor. Gece olunca da üstü değişirken uyanıyor. Agliyo mu değiştirirken?
40 i çıkmadan önce bizimki de öyleydi. Sonra altını her acisimizda ağlıyorsa bile susmaya başladı. Üstünü çıkarınca da hoşuna gidiyor daha rahat hareket ediyor ya. Sizin de öyle olur belki biraz daha anlamaya baslasin. Ama o hareketlilik bakiust degisirken de bezde de yirtiniyor sanki ne varsa =) bir yandan çirpiniyor her yer kaka oluyor.
Bebis geliyor herhalde .Bence son hazırlığını yap ve git .Allah yardimcin olsun saglikla kucagima aldim mesajini bekliyoruz .Kizlar son 1 saattir 6dk bir sancim var galiba, galiba diyorum cunku hala tanimlayamiyorum. Kasiklarima bir agri giriyor belimle birlikte, 20-30saniye suruyor.
Sizce olay basladimi?
Bugun doktorum cati kontrolu yaparken baya bastirmisti bilerek dogumun baslamasi icin, geldigimden beri eve kahve pembe akintimda var.
5 dk 1 olunca gel dedi. Napsam ya ?.
efsane 40i bekliyorum bakalim insallah dediginiz gibi olur40 i çıkmadan önce bizimki de öyleydi. Sonra altını her acisimizda ağlıyorsa bile susmaya başladı. Üstünü çıkarınca da hoşuna gidiyor daha rahat hareket ediyor ya. Sizin de öyle olur belki biraz daha anlamaya baslasin. Ama o hareketlilik baki
1 saattir gecmediyse dogum sancisidir canim. Allah saglikla kolayca kavustursunKizlar son 1 saattir 6dk bir sancim var galiba, galiba diyorum cunku hala tanimlayamiyorum. Kasiklarima bir agri giriyor belimle birlikte, 20-30saniye suruyor.
Sizce olay basladimi?
Bugun doktorum cati kontrolu yaparken baya bastirmisti bilerek dogumun baslamasi icin, geldigimden beri eve kahve pembe akintimda var.
5 dk 1 olunca gel dedi. Napsam ya ?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?