2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kalça çıkıklığı için ultrasonu özelde mi yaptırdınız özeldeki doktor 1aylıkken yapıcaz dedi bugün devlete gittik kalça için 2 aylıkken bakılıyor dedi doktor şimdi özeldeki 1aylıkken çekip sonra 2 aylıkken tekrar bakalım der mi para için mi yapıyorlar çözemedim

Allah yardımcın olsun canım geliyor galiba minnağın ♡

canim oyalanacak kivama gelmesine o kadar ihtiyacim var ki. İnsallah 40tan sonra dedigin gibi olur. Son 24 saatte belki 5 saat uyumamistir

Ablam gitmedi ama yemegi yine ben yapiyorum.

Ben mama verdiğim için tabi uzun uyuyor ama seninki daha sağlıklı tabi keşke bende sadece anne sütü verebilseydim

Ablan tatile mi gelmiş anlamadım. Bi faydası yoksa gönder bari sinirini bozmasın

Kanına baktır canım eğer uzamış sarılığı yoksa her hafta düzenli kilo takibi yaptır kilo kaybetmiyorsa sorun yok bence belki de geçici bir durumdur büyüme atağı zamanlarında bazı bebekler çok uyur bazıları tam tersi hiç uyumaz belki de büyüme atağı geçiriyodur canım

Canim Ali Rıza Hoca bize 50 gunlukken getirin dedi .Her dr farkli zamanda istiyor galiba .

Ben de hep yanımda yatırıyorum. Dümdüz kıpırdamadan yatmaktan kolların tutuluyor bazen ama en azından mıkırdanınca acıkınca anlıyorum hemen müdahale ediyorum .
Annem de senin annen gibi düşünüyordu. Böyle zor alıştoırırsın yatırcan yerine, etrafa bi bakıcak farklı yerde olduğunu anlayacak başlıycak ağlamaya dedi.
Aman napıyım alışmasa da babası zaten nöbete kalıyor bazı geceler. Ben de oğlumu yanıma alır sarıla sarıla uyurum :)

Canim Ali Rıza Hoca bize 50 gunlukken getirin dedi .Her dr farkli zamanda istiyor galiba .
ali rıza hoca 40 günlükken dedi ama geçen ağzında pamukçuk oldu diye götürmüştüm bayan vardı 1aylıkken yapalım dedi birde böbreklerin de genişleme vardı onada bakılacak salı günü onu yatıracağızda bu kalça olayı kafamı karıştırdı

Aynen canım bizim de 6 8 e almıştı şimdi 11 de uyandı emdi bezi değişti gazı çıktı uykudan eser yok bakınıyor. Yine de şükür

Ben pusete koyup minik minik sallaya saallaya uyuttum. Çünkü anne tukendi. 10 dan 10 45 e kadar 10 dakikada 5 dakikada bir uyandi salladim hep. Bu cocuk pusette uyuyacak galiba uzunca bi sure. Beli yorulur diye üzülüyorduk meger o pozisyonu severlermis. Beşiği esek kadar cikardim odadan kuru kalabalikti. Simdi ufak yollu besik alacagim

Bizede aynisini soyledi cnm, kalca usg sini 1 aylikken isticem diyor ama biz 40 tan sonra diye biliyoruz oglumada oyle yaptirdik, tam anlayamadik niye oyle soyluyorlar ozel oldugu icinmi bizde cozemedik ama 40 inda goturucez biz cnm.. birde ozeldeki dr umuz 15 gunlukken, 1 aylikken surekli cagiriyor bizede ticari dusunduruyo ister istemez vallahi devlete mi gitsek ozeldemi kalsak bilemedik esimle...

Canım bizim özelde doktorumuz 15 günlükken çekti ve filmi inceleyip tekrar çekilmesine gerek yok dedi. Güzel görüntü alınmış net dedi. Para için yapan da vardır ama yapmazlar diye düşünmek istiyorum

Ç
Pusette duruyorsa ne güzel canım. Bizimki hayatta pusette durmuyor. Ne arabada ne avmde sürsek bile pusete gıcık oldu. O kadar para verdim durcaksın diyorum tık yok. Pusetin gölgeliğini indirince cinneti geliyor. Anlamadım ben bizimkini. Lacoste yakalı çıtçıtlı almıştım çok tatlı komşular gelince giydirdim delirdi annem dedi yakaya kızdı bu bence dedi be anlıcak dedim. Sonra değiştirdim üstünü sustu. Şapka takmıyor asla. Yandık biz valla. Ağlamıyor ama takıntılı olvak bence.

Kızlar bebeğinin göz rengi değişen varmı? Benimki hala mavi, 45 günlüğüz. Ne zaman gerçek rengini alır ki?
Bizimde suan mavi hatta cakir gibi degisir diyoruz belkide kalir, oglumda 1. Ayda degismisti, etrafi mavimsiydi, orta kisminda k.rengi cizgiler olusmaya baslamisti cnm esas rengini alacagi zaman oyle oluyor heralde sende dikkatle bak belki belli olur..

Kızlar kalça çıkıklığı ultrasonu nezamana kadar yapılmalı belli bir süresi varmı biliyomusunuz???

Milana firuze çıktınız mı hastaneden nasılsınız ?
Evet canım dün cıkdık cok şükür annemlerdeyim.
Şimdilik iyiyiz buyuk kızım kv ila evde arada geliyor buraya ondan ayrı durmak cok uzuyor benı. Yakında bir düzen oluşur inşallah.

Canım bizimde özel ama doğumdan itibaren 28 gun bedava bakıo bizim hastane.sizde nasıl? Belki oyuzden cagırıyodur ilk zamanlar?

Evet canım dün cıkdık cok şükür annemlerdeyim.
Şimdilik iyiyiz buyuk kızım kv ila evde arada geliyor buraya ondan ayrı durmak cok uzuyor benı. Yakında bir düzen oluşur inşallah.
Olur o Allahın izniyle. Sen bebeğinle iyi ve sağlıklı ol geri kalan hepsi olur inşallah. Allah size bağışlasın evlatlarınızı♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…