2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sekreterliktekiler söyledi canım yinede içeriyle görüşün dediler bayan bi doktor vardı onunla konuştuk yani bu aylarda olmuyor öyle söyleyim orda kimse yapmıyormuş napıcam bilemedim bende
Ya 750 Tl verip yaptircaz ya da iptal .Niye yapmadıklarını bilsek keske .Herkes yenidogan sunnetini savunurken bunlar da hatri sayılır proflar .Kafam karıştı ne zaman yaptırmak dogru .
Benim cizgilerim nettir .Dogumdan once esime anlattim kimse emzirmeme karismayacak .Sadece senin ve annemin yanında emziririm diye .Kv kapi tiklamayarak 3 kere bu cizgiyi asmaya calisti .Sinirlendim ve sert çıktım.
Emzirme pozisyonum ,bebegin durusu ,sütüm vs hic birine yorum yapamadilar.Ancak merak ettiler .
Yalniz emzirmeme ragmen baska noktalardan vurup sütümü felaket etkilediler .Aglamadigim gun olmadi .
**
Kv eltini mi cagirdi ?Misafir oldugu eve misafir o da iyiymis .Gerci o kendini misafir olarak görmüyordur .

benim facebook hesabim yok ama sizin tavsiyeniz varsa tecrubenizden faydalanmak isterim
Sling kullanmadım, kullananların çok memnun oduğunu gördüm-okudum. Özellikle ilk aylar kurtarıcı oluyormuş. Slingin farklı türleri var, dokuma,esnek vs.. Aralarındaki farklar konusunda çok bilgi sahibi değilim, yanlış yönlendirmeyim.
Kanguru alırken ergonomik olması en önemlisi, doğru oturuş şeklini gösteren fotoyu ekliyorum. Maalesef mağazalarda satılanların çoğu ergonomik değil. Ben kanguruyla çok rahat ettim, daha fazla özgürlük tanıyor kullanan kişiye. Arabayı rahat süremeyeceğin yerlere gidebiliyorsun, bebek de seni hissettiği için daha huzurlu oluyor ve uyuyor

valla kuzum bende çözemedim bi bunlar böyle çıktı 750de çok ya bi sünnet için

Mağazada gördüm bel destekli 119 tl
Kullanışlı mı sen kullanıyor Musun ? Parasında değilim alıp kenarda dursun istemiyorum
Ben neko tai sling aldim henuz kullanamadim ama zorliycam kullannak icin yoksa evimin isini yapamam. İkinci el temiz bisey de alabilirsin bir tane kumas sonucta makinede yikadin mi sifir gibi iste. Nekonun slingleri ikinci el 50-60 a satiliyor.

Kızlar bebişler kafalarını yavaştan tutmaya başladımı gülüyolar mı artık ve uzaktaki nesnelere bakabiliyolarmı
Biz 38 günlük olduk kafasini tutuyor uzaktakilere bugun bakmaya basladi sanki çok haşin bir oğlum var henüz pek gülmüyor yanına gelenlere bakıyor emerken bana bakiyor ama daha anlamlı baktığı güldüğü bana aşkla bakacağı o günleri iple çekiyorum :)

51 günlüğüz ve evet bizde hızla büyüyoruz

cok tesekkur ederim açiklayici mesajiniz icin

Kızlar yaa benim kız uyumuyor uyusa da 10 dk da uyanıyor, bir süre sonra ağlıyor ve sadece emerek susuyor diyorum ki acaba gece çok az mama versem daha kolay sakinleşir mi? Bir de bebeğe rezene çayı veren var mı aramızda ? Buarada kızımız bugün itibariyle 21 günlük

Sadece anne sütü alan yenidoğanlar çabuk acıkır ve emme istekleri cok olur, kilo kontrolu yaptırdınız mı kilo artışı iyi ise gaz sancısı büyüme atakları geçiriyor olabilir biz de kolik durumu olduğu için bir aylık iken vermiştim yarım çay kaşığı rahatlamış ama yine de doktora danışın açlık mı başka birşey mi diye

Ben neko tai sling aldim henuz kullanamadim ama zorliycam kullannak icin yoksa evimin isini yapamam. İkinci el temiz bisey de alabilirsin bir tane kumas sonucta makinede yikadin mi sifir gibi iste. Nekonun slingleri ikinci el 50-60 a satiliyor.
Siling bana da mantıklı geliyor ama yüz küsür liraları görünce biraz durdum ya kullanamazsam diye, kullandığında görüşlerini bizimle paylaşır mısın en azından yemek yerken rahat ederiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…