2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zincoyu denedin mi faydasını gören çok. 40ınız çıktı demek maşallah ♡ biz 21günlüğüz annemin deyimiyle yarı kırkımız çıktı :) ♡

Kızlar maşallah bir aylık resimleri çok tatlı olmuş Rabbim esirgesin inşallah
Pazartesi sünnet olucak oğlum ama o gün aynı hastanede hem kontrol hem ilk aşısı var nasıl olucak bilmiyorum

Gidemedik esimin patronu izin vermedi .Açıklaması daha biz bile sunnet ettirmedik ,acelen ne ...ona neyse
ne alaka gerçekten onun oğlu ne yaparsa sizde onu yapın ozaman cins insan. Biz bugün gittik genel anesteziyle yapıyorlarmış en erken 1buçuk yaş diyor bizim kadar erken çok isteyen olursa yapıyorlarmış. Genel anestezi olunca bende yaptırmak istemedim. Kalacak heralde

Ay en sinir olduğum şey. Ama eski insanlar haber verme gereği duymuyor maalesef :/

Ben havuza girdim. 6. Hafta kontrolünde doktordan izin aldıktan sonra.

Kızlar annemi yolculadım çok duygulandım giderken. Umarım kolaylıkla alışırız başbaşa olmaya. A dan Z ye evi çekip çevirdi, oğlumu susturamadığım anlarda uykusuz zamanlarımda hep o baktı. Duygusala bağladım sanırım.

2 aydır ailemin yazlığında kalıyorum. Dün ve bugün aşıları, doktor kontrolü vardı. Bizde karı koca bebekler ilk defa evimizde yalnız kalıp deneyelim dedik. Abowww. Tımarhanelikti ev. En son akşam arkadaşım yardıma geldi. Bir bebek kolik zaten akşam hiç durmadan ağlıyor. Diğeri emmiyor onun için kendimi sağmam lazım. Hem onlarla ilgileneyim hem sağayım derken bütün sütü döktüm, çıldırdım. Eşimle birbirimize girdik stresten. Bugün ailemin yanına gidiyorum ben 2 ay daha kalırım orda ne zor şeymiş.

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah

Ay canım kolaylıklar diliyorum :/ beni de bu akşam neler bekliyor bilmiyorum

Valla benim oğlan hiç sevmiyo yüzüstü yatmayı, ben de bebekler sever o pozisyonu diye biliyorum ama benimki hemen dönmek istiyo, hatta bazen kendi dönüyo.

Oy kuzum kıyamamm, neye içerlediyse o kadar. Bende geçen sağlık ocağına gittim arabayla, kızlarımı da götürdüm mecburen, büyük kızım bebeği tuttu arka koltukta pusetiyle, giderken uyuyodu sıkıntı olmadı ama dönüşte eve gelinceye kadar ağladı. Araba kullanıyo olunca müdahale de edemedim, yazık kızım uğraştı baya.

Gazı var yine ne güzel bıkac gundur iyiydi sadece ıkınıyo diyordum ki işte yine başladı yediğim bir şeyden mı oluyo acaba diyorum ama öyle değişik bir şey de yemedim
Uyumak istiyorum

Aynen bende tam düzeliyo derken gene başlıyo sancıları, acaba yediğim şeylerden mi diyorum, yoksa üşütüyormuyuz. Klimalı odadayız sürekli , malum Antalya’da başka türlü durulmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…