2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ewt yaa bu dönemde ev sakin olacak odak herkes için bebek olacak hatta misafir bile iki üç aydan sonra gelecek, hadi çok çok yakınlar hariç diyeyim

Arkadaşlar doğumdan sonra göbek olayını ne yaptınız benim yeni yeni gözüme batmaya başladı korse gerçekten işe yarıyor mı eritiyor sıkılaştırıyor mu, göbeğime dokununca çok yumuşak geliyor elime sıkılsştırıcı krem işe yarar mı

Al benden de o kadar çok kötü

6 saatin sonunda oğlumu zorla uyuttum. Cabuk uyusun hem de rahatlasin diye banyo yaptirdik uykusu açıldı cocugun. Pertim cıktı sabahin 5 inden beri
Insallah uyuruz
Evet saat 10 da baslayan uyuma cabalarim sonucsuz gece 1 oldu hala uyanigim .Bebegim uyudu ama yan taraftaki görgüsüzler o kadar cok gürültü yapti ki yaptı demek yanlis olur hala devam ediyorlar. Uyuyamadim bebegim de uyandi sese su an
Insanlar niye bukadar dusuncesiz ve yüzsüz. Ben birinden gürültü yüzünden uyari alsam yüzüm kizarir .

Kilo alimi iyiyse mama isine hic bulaşmayın. Benim ilk zaman sütüm yoktu maalesef dr mama başlattı. Sonuc kurtulamadik hala kullaniyoruz .
Mama ilaç oyle düşünün. Sindirimi oldukca zor .Mama yiyince bebek doyduğu icin degil agirlastigi icin uyuyor. Ben kendi bebegim adina cok üzülüyorum .
Bir de cok zahmetli bebek bazen durmuyor 2 dk da hazırlasam da sabirsizlanip ağlıyor .Her seferinde biberon temizligi vs.

Çok iyi yapmışsın keşke ben de yapabilseydim. Ama dediğin gibi her türlü moral bozacak birşeyler oluyor mutlaka.
Evet kendini misafir olarak görmüyor. Geldiler yediler içtiler kaldırdılar biz bir on onbeş dakika çıktık onun dışında hep emzirdim.

Iyi yapmissin misafir var diye bebeklerimizi emzirmekten vazgecmemeliyiz .

Annem gitti bugün kendimi şimdiden yalnız hissediyorum. Doğumdam 1 hafta önce falan gelmişti 50 gündür falan yanımdaydı. O giderken çok ağladı ben gittikten sonra. Bebeğim zaten çok zor bi bebek 2 kişi zor yetişiyorduk şimdi yapamıycak yetemiycek gibi hissediyorum.

Eğer açsa bebeğiniz mama verin. Ben gün boyu anne sütü gece 1 gibi mama yapılorm 50 cc falan içiyo sonra sabah 6 ya kadar ohhh mis uyuyo bende rahat uyku çekiyorum. Valla bu taktiği buldum rahatladım anne sütü alınca iki saatte bir uyanıyo geceleri. Altıdan sonra iki saatte bir uyanıyo ondan sonra uyumuyo tabi bu bana yeter deliksiz gece uyuyorum, acıkınca kendi kalkıyo zaten mama biraz ağır geliyo iyi uyuyo hem içimde rahat en azından tok bebeğim biliyorum

Canım benim gözün aydın bende dün kavuştum kızıma:) rabbim üzüntülerini göstermesin. Benim başıma gelmeyen kalmadi, anlatıcam müsait olunca, sezeryan oldum bu arada.

Bugun sadece mama verebilmiştim Bebeğim beni bırakıyor malesef deli gibi ağlıyo ittiriyo eliyle resmen vuruyo bana çok kötü oldum . lansinohun tek delikli biberonunu sipariş vermiştm bugun elime geçti demin az ondan verdm az göğsümü tutturdum kandırdım yani anlayınca geri bıraktı ne yapabilirim kızlar bu gece uyandığnda hep emzireceğim uyku arasnda anlamaz inşallah

Evet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca
Bekliyorum bende canm burda olmazsam etiketle .

Hayırlı uğurlu olsun bu arada gozunuz aydın sağlıkla büyüt meleğini analı babalı inşallah♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…