- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.681
Yaa cok sasirdim hangi doktor Engin Bey mi ? O yapmıyorsa digeri de yapmıyordur. Ayni hastame ayni tutum bence.Genel anestezi ben de istemem korkunc .ne alaka gerçekten onun oğlu ne yaparsa sizde onu yapın ozaman cins insan. Biz bugün gittik genel anesteziyle yapıyorlarmış en erken 1buçuk yaş diyor bizim kadar erken çok isteyen olursa yapıyorlarmış. Genel anestezi olunca bende yaptırmak istemedim. Kalacak heralde
3 saate yakin oturdu .1 saatinde ben emzirmekle uğraştım. Sonra caydi ikramdi .Onla otururken yapabildiğim tek sey biberonu kaynatmak ve mama suyu hazirlamak oldu .Onda da dalginlikla ocakta unutmusum sular kaynamis yariya inmis .En cok uyuyamadim ona sinir oldum .Simdi ben uyusam oglan uyancak .Geceye enerji kalmadi.Ay en sinir olduğum şey. Ama eski insanlar haber verme gereği duymuyor maalesef :/
Pazar 40 imiz çıkacak ben 1 ay resmini yeni çektim :)
Kesinlikle MORAL . 2 haftam zehir oldu ne yesem içsem fayda etmedi. Simdi kafam rahat süt de geliyor sukur. Duzenli yaptığım seyler 1 bol su icmek 2 Humana Still Tea .Bir de lactamil almistim ama 3 kez filan ictim henüz.Sütü artirmada etkili oldugunu gordugunuz seyler var mi?
Allah kavustursun kuzum .4 gundur annem yok .Gunduz iyiyiz .Aksam ustu beni aliyor bir aglamak .Engel olamiyorum kendime. Annemi ariyorum bazen o da ağlıyor. Cunku burda kaldigi süreçte bazi sorunlar yasandi kv kisisiyle ve annemin kalbi kirik .Mutlu gonderemedim onu en cok buna üzülüyorum.Kızlar annemi yolculadımçok duygulandım giderken. Umarım kolaylıkla alışırız başbaşa olmaya. A dan Z ye evi çekip çevirdi, oğlumu susturamadığım anlarda uykusuz zamanlarımda hep o baktı. Duygusala bağladım sanırım.
Eki Görüntüle 2178114
Kızlar bizde çektik 1 ay fotosu. Face e falan koymuştum teyzemle eniştem sildirdi nazar değer diye.
Ay kayınvalidem aradı evden çıkıcam sana gelicem evde misim diye :) şaka gibi değil miYaa cok sasirdim hangi doktor Engin Bey mi ? O yapmıyorsa digeri de yapmıyordur. Ayni hastame ayni tutum bence.Genel anestezi ben de istemem korkunc .
3 saate yakin oturdu .1 saatinde ben emzirmekle uğraştım. Sonra caydi ikramdi .Onla otururken yapabildiğim tek sey biberonu kaynatmak ve mama suyu hazirlamak oldu .Onda da dalginlikla ocakta unutmusum sular kaynamis yariya inmis .En cok uyuyamadim ona sinir oldum .Simdi ben uyusam oglan uyancak .Geceye enerji kalmadi.
Ah onlar ahhhAy kayınvalidem aradı evden çıkıcam sana gelicem evde misim diye :) şaka gibi değil mi
Ay canım kıyamamKesinlikle MORAL . 2 haftam zehir oldu ne yesem içsem fayda etmedi. Simdi kafam rahat süt de geliyor sukur. Duzenli yaptığım seyler 1 bol su icmek 2 Humana Still Tea .Bir de lactamil almistim ama 3 kez filan ictim henüz.
Allah kavustursun kuzum .4 gundur annem yok .Gunduz iyiyiz .Aksam ustu beni aliyor bir aglamak .Engel olamiyorum kendime. Annemi ariyorum bazen o da ağlıyor. Cunku burda kaldigi süreçte bazi sorunlar yasandi kv kisisiyle ve annemin kalbi kirik .Mutlu gonderemedim onu en cok buna üzülüyorum.
Evdeyim dedim mecbur gelir birazdan. Annem gitti ya şimdi belki akşam kalmak ister. Zaten içinde kalmıştı hep annem kaldı şimdiye kadar. Hayırlısı bakalım. Oğlum memede. Nasıl hazırlanacam bilmiyorum kayınpeder de gelecek. Bu sıcakta da erkekli misafir olmuyor tesettürlü olunca. Oy oy.Ah onlar ahhh
Ee ne cevap verdin?
İnternette gezinirken bebeklerin kakalarının neyle ilgili olduğuna dair bir yazı okudum bence faydalı linki bırakıyorum size de faydalı olsun yalnız önden uyarayım kakalı bebek bezi görmek istemeyenler bakmasın bolca foto var
http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
Insallah canim .Surekli dilimde. Annem olsa su saatte meyve getirirdi bana ,oglana bakardi ben uyurdum ,banyo yaptirirdik vs surekli düşünüyorum .Ay canım kıyamamumarım çabucak unutulur. Sen kendini üzmemeye çalış.
Bizimki annem varken full kaldi ...Evdeyim dedim mecbur gelir birazdan. Annem gitti ya şimdi belki akşam kalmak ister. Zaten içinde kalmıştı hep annem kaldı şimdiye kadar. Hayırlısı bakalım. Oğlum memede. Nasıl hazırlanacam bilmiyorum kayınpeder de gelecek. Bu sıcakta da erkekli misafir olmuyor tesettürlü olunca. Oy oy.
Bulgur çok iyi geliyoSütü artirmada etkili oldugunu gordugunuz seyler var mi?
Maşşallah canım yaaEki Görüntüle 2178220 acemi işi oldu rahat durmadı ama... Bizden 1 aylık resmimiz teyzeleri bir Maşaallah inizi aliriz
Masallah. Allah nazarlardan korusun canimEki Görüntüle 2178220 acemi işi oldu rahat durmadı ama... Bizden 1 aylık resmimiz teyzeleri bir Maşaallah inizi aliriz
sekreterliktekiler söyledi canım yinede içeriyle görüşün dediler bayan bi doktor vardı onunla konuştuk yani bu aylarda olmuyor öyle söyleyim orda kimse yapmıyormuş napıcam bilemedim bendeYaa cok sasirdim hangi doktor Engin Bey mi ? O yapmıyorsa digeri de yapmıyordur. Ayni hastame ayni tutum bence.Genel anestezi ben de istemem korkunc .
3 saate yakin oturdu .1 saatinde ben emzirmekle uğraştım. Sonra caydi ikramdi .Onla otururken yapabildiğim tek sey biberonu kaynatmak ve mama suyu hazirlamak oldu .Onda da dalginlikla ocakta unutmusum sular kaynamis yariya inmis .En cok uyuyamadim ona sinir oldum .Simdi ben uyusam oglan uyancak .Geceye enerji kalmadi.
Canım en güzel muska kendi yaptığın muska en azından içinde ne var biliyosunAnnem cocugun yastigina uyku muskasi koymus sansima yastigi ellerken bi sertlik hissettim etiket heralde cikariyim derken aldim. Kimbilir kim ne yazmis nasilsa anlamiyoruz arapca. cok sinirliyim ya bisey desem olmicak demesem de olmuyo
Benimki de ger gün geldi gitti annem var diye kalmadı. Bugün kalayım der diye korkuyorum valla :) gerçi o demeden eşim teklif eder kal diye. Benim baş başa emzirme diye bir lüksüm yok çat diye giriyorlar odaya alıştım artık. Onlar öyle görmemiş deyip kabullenmeye çalışıyorum. Emzirme konusunda falan beni çok yıprattılar bu yüzden. Sürekli memende seni emzik niyetine kullanıyor deyip durdular bir de her akşam erkekler işten direk bana gelince istediğim gibi emziremedim. Sütümün az olmasını buna bağlıyorum. Laf anlatamayıp pes ettim çünkü. Umarım çok sık gelmezler de zor da olsa kendi bildiğim gibi yaparımInsallah canim .Surekli dilimde. Annem olsa su saatte meyve getirirdi bana ,oglana bakardi ben uyurdum ,banyo yaptirirdik vs surekli düşünüyorum .
Bizimki annem varken full kaldi ...
Ya evet bayan misafir bile zor .Erkek varsa mecbur giyinceksin .Ben zaten bas basa emziriyorum erkek kadin fark etmiyor. Ama soyle dusun bebeklisin hizmette kusur etmeyecegim diye kendini yıpratma ona harcayacagin enerjiyi bebegine harca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?