2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa cok sasirdim hangi doktor Engin Bey mi ? O yapmıyorsa digeri de yapmıyordur. Ayni hastame ayni tutum bence.Genel anestezi ben de istemem korkunc .
Ay en sinir olduğum şey. Ama eski insanlar haber verme gereği duymuyor maalesef :/
3 saate yakin oturdu .1 saatinde ben emzirmekle uğraştım. Sonra caydi ikramdi .Onla otururken yapabildiğim tek sey biberonu kaynatmak ve mama suyu hazirlamak oldu .Onda da dalginlikla ocakta unutmusum sular kaynamis yariya inmis .En cok uyuyamadim ona sinir oldum .Simdi ben uyusam oglan uyancak .Geceye enerji kalmadi.

Kızlar 5 gün sonra kırkımız çıkacak inşallah ben de "kırkından sonra uyumaya başlıyor" lafı şehir efsanesi mi gerçek mi diye hevesle bekliyorum ilk çocuğumda çok çektim uykusuzluktan bunda çekmem inşallah

Sütü artirmada etkili oldugunu gordugunuz seyler var mi?
Kesinlikle MORAL . 2 haftam zehir oldu ne yesem içsem fayda etmedi. Simdi kafam rahat süt de geliyor sukur. Duzenli yaptığım seyler 1 bol su icmek 2 Humana Still Tea .Bir de lactamil almistim ama 3 kez filan ictim henüz.
Allah kavustursun kuzum .4 gundur annem yok .Gunduz iyiyiz .Aksam ustu beni aliyor bir aglamak .Engel olamiyorum kendime. Annemi ariyorum bazen o da ağlıyor. Cunku burda kaldigi süreçte bazi sorunlar yasandi kv kisisiyle ve annemin kalbi kirik .Mutlu gonderemedim onu en cok buna üzülüyorum.

Ay kayınvalidem aradı evden çıkıcam sana gelicem evde misim diye :) şaka gibi değil mi

Ay canım kıyamam umarım çabucak unutulur. Sen kendini üzmemeye çalış.

Ah onlar ahhh
Ee ne cevap verdin?
Evdeyim dedim mecbur gelir birazdan. Annem gitti ya şimdi belki akşam kalmak ister. Zaten içinde kalmıştı hep annem kaldı şimdiye kadar. Hayırlısı bakalım. Oğlum memede. Nasıl hazırlanacam bilmiyorum kayınpeder de gelecek. Bu sıcakta da erkekli misafir olmuyor tesettürlü olunca. Oy oy.

Ay canım kıyamam umarım çabucak unutulur. Sen kendini üzmemeye çalış.
Insallah canim .Surekli dilimde. Annem olsa su saatte meyve getirirdi bana ,oglana bakardi ben uyurdum ,banyo yaptirirdik vs surekli düşünüyorum .
Bizimki annem varken full kaldi ...
Ya evet bayan misafir bile zor .Erkek varsa mecbur giyinceksin .Ben zaten bas basa emziriyorum erkek kadin fark etmiyor. Ama soyle dusun bebeklisin hizmette kusur etmeyecegim diye kendini yıpratma ona harcayacagin enerjiyi bebegine harca.

sekreterliktekiler söyledi canım yinede içeriyle görüşün dediler bayan bi doktor vardı onunla konuştuk yani bu aylarda olmuyor öyle söyleyim orda kimse yapmıyormuş napıcam bilemedim bende

Annem cocugun yastigina uyku muskasi koymus sansima yastigi ellerken bi sertlik hissettim etiket heralde cikariyim derken aldim. Kimbilir kim ne yazmis nasilsa anlamiyoruz arapca. cok sinirliyim ya bisey desem olmicak demesem de olmuyo
Canım en güzel muska kendi yaptığın muska en azından içinde ne var biliyosun

Benimki de ger gün geldi gitti annem var diye kalmadı. Bugün kalayım der diye korkuyorum valla :) gerçi o demeden eşim teklif eder kal diye. Benim baş başa emzirme diye bir lüksüm yok çat diye giriyorlar odaya alıştım artık. Onlar öyle görmemiş deyip kabullenmeye çalışıyorum. Emzirme konusunda falan beni çok yıprattılar bu yüzden. Sürekli memende seni emzik niyetine kullanıyor deyip durdular bir de her akşam erkekler işten direk bana gelince istediğim gibi emziremedim. Sütümün az olmasını buna bağlıyorum. Laf anlatamayıp pes ettim çünkü. Umarım çok sık gelmezler de zor da olsa kendi bildiğim gibi yaparım iki gündür sürekli emziriyorum ve oğlum hemen acıkmıyor mama saatini bir saat aşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…