2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kimyon vermştm bi kaşık. Genelde anason veriyolar

Gerçekten öyle bebeğe iki kişi zor yetişiyor eğer imkanınız varsa biraz da siz annenize kalın ya da bir süre sonra tekrar gelsin benim annem de gidecek birkaç lafta sonra ben onun yanında kalıcam öyle öyle idare edicez diye düşündüm

Benim baktığımda bu canım bel destekli olan. Burda babymall var orada 119 tl. Yarın alırım karar verdim.
Ebebekte daha ucuz canım
Evet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Benim gibi olmuş seninde suni yiyip 8 cm açılıp bebek inmediğinden acil sezeryan oldum bende. Sağlıklı olsunlar da çekelim yapacak birşey yok :)

e
Önce emzirin sonra biberon verin bir süre sonra alışır duruma diye düşünüyorum ya da kaşığı deneyebilirsiniz bizimki kaşıkla Almadı iki türlü de veriyorum bazen biberonu daha çok istiyor ama her seferinde memeyi hatırlatıyorum

Yani bebek doğum kanalına mı inmesidiği in sezeryana döndü canım

Canim Allah kavustursun. Ben de cok korkuyordum .Benim oglan uykuyu sevmiyor mama hazırlamaya, wc ye gitmeye ,yemek yapmaya vaktim olmayacak diye cok endiseliydim.En son soyle bir cozum buldum. Sabah esim gitmeden o ilgilenirken kahvalti yapmak. Aksam esim varken ertesi gune yemek hazirlamak .Gun icindeki kucuk isleri de uyuttugum zamana sigdirmaya calisiyorum. Hic deliksiz ve uzun uyumuyor .Hatta bazensadece 15 dk uyuyor .Yarim saat bir saat uyudugu zamanlar da yemek falan yiyorum .Günde1 kere mutlaka yanina uzaniyorum dinlenmek icin .Allah da yardim ediyor inan .
Evet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca
Gozun aydin .Topigin son bebegi sanirim :) O kadar sanciya sezeryan olmak kotu olmus ama nihayet seninle kuzun.
Canim ben de emzik verdiğimde meme reddi yasadik .12 saat beni emmedi .Sagim yapip verdim mama verdim .Emzigi direk aldim agzindan attim.Felaket agladi ben de agladim .Mememi surekli teklif ettim kafasini cevirdi bu cok üzdü beni .En son annem emzigi verelim sakinlessin 2 dk emsin dedi .2 dk emdi annem emzigi yavasca cekti ben hemen memeyi soktum.Anladi tabii .Ama annem seri bir sekilde enjektorden süt damlatmaya basladi agzina onu almak icin emmeye basladi .Ama 1 gun filan full ugrastik .Ilk gunlere geri donduk .Zorla unutturduk ama basardik .
Sen de zorlanabilirsin ama bu seni emmeyecegi anlamina gelmez.Aglasa da kararli ol .Meme almaya zorlama ama surekli meme teklif et .Biberonu kullanma artik.Duzelecek sakin uzulme .

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün , aynen bende de 8 cm açılma varken sezeryana dönmüştü artı spinal ise yaramadi acı hissettim diye tamamen uyuttular 14 saat suni sancı cekmistim oysa

Dün geceden beri acillerdeyim. Safra kesemde taş varmış bugün ameliyat olacağım. Yavrumu bırakıp nasıl gireceğim kaç zaman onla ilgilenmeyeceğim . Sütüm kesilecek. Hangisine üzülsem bilemedim. Nolur dua edin

Kızlar gunaydin yardımcı olabilirmisiniz bilmiyorum, malum önümüz bayram bayramda eşimin köyüne gidicez herkes köyde bayramdan sonra kızımın mevlidi orda yapilicak. Ama arabamız olmadığı için mecburen otobüs yolculuğu çekeceğiz 4 saat sürüyor yol, kızımı pusete koyucam ama nasıl yapmam lazım bilemiyorum bir fikir verirmisiniz bana. Otobüs koltuğuna puset olur mu?

Canım bende ona baktım bugün eşime gereksiz geldi ama bizim emmeyle ilgili problemimiz var ben beceremiyorum galiba tutuşum yanlış geliyor. Sen konuştun mu hiç fiyatlar hakkında bilgin var mı
Canım sana msj attım konuştum pazartesi başlıycaz ben de bilmiyorum belki yanlış emziriyorum. Gereksiz olur mu hiç mama hazırlamak steril etmek ona harcanacak vakit artı mamaya verilecek birdünya paranın yanında duygusal bağlılık bebeğin sana güveni emzirmenin rahatlığı okuduğum heryerde biberonla memenin beraber gitmediği en geç 3. Ayda tamamen meme reddi olacağı yazıyor

Görüştüm pazartesi başlıyoruz mamayı kademeli azaltıp süt artışını sağlayacağız. Ben de birdenbire kesmiştim yanlışmış kademeli azaltılacakmış sen de bir görüş istersen belki yaşadığın yerde de vardır birini önerir

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah. Kendini toparladığında emzirmeye devam edersen sütün yine gelir inşallah üzülme. Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım. Benim annem de dün gitti eşimle başbaşa ilk gecemiz oldu. Biraz zor oldu bizim için. Ağladığında susturamadığımda anneme verirdim gece biraz zor geçti bizim için. Alışacağız zamanla inşallah.

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun. Kendini iyi hissettiğinde düzenli sağım yaparsın kesilmez sütün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…