- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.741
Ben kimyon vermştm bi kaşık. Genelde anason veriyolarKızlar yaa benim kız uyumuyor uyusa da 10 dk da uyanıyor, bir süre sonra ağlıyor ve sadece emerek susuyor diyorum ki acaba gece çok az mama versem daha kolay sakinleşir mi? Bir de bebeğe rezene çayı veren var mı aramızda ? Buarada kızımız bugün itibariyle 21 günlük
Siz ikiniz de sağlıklı iseniz önemli olan o canım , gözün aydın :)Evet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca
Maşallah, şeker bıcırığa .Eki Görüntüle 2178114
Kızlar bizde çektik 1 ay fotosu. Face e falan koymuştum teyzemle eniştem sildirdi nazar değer diye.
Gerçekten öyle bebeğe iki kişi zor yetişiyor eğer imkanınız varsa biraz da siz annenize kalın ya da bir süre sonra tekrar gelsin benim annem de gidecek birkaç lafta sonra ben onun yanında kalıcam öyle öyle idare edicez diye düşündümAnnem gitti bugünkendimi şimdiden yalnız hissediyorum. Doğumdam 1 hafta önce falan gelmişti 50 gündür falan yanımdaydı. O giderken çok ağladı ben gittikten sonra. Bebeğim zaten çok zor bi bebek 2 kişi zor yetişiyorduk şimdi yapamıycak yetemiycek gibi hissediyorum.
Ebebekte daha ucuz canımBenim baktığımda bu canım bel destekli olan. Burda babymall var orada 119 tl. Yarın alırım karar verdim.
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca
eBugun sadece mama verebilmiştim Bebeğim beni bırakıyor malesefdeli gibi ağlıyo ittiriyo eliyle resmen vuruyo bana çok kötü oldum . lansinohun tek delikli biberonunu sipariş vermiştm bugun elime geçti demin az ondan verdm az göğsümü tutturdum kandırdım yani anlayınca geri bıraktı ne yapabilirim kızlar bu gece uyandığnda hep emzireceğim uyku arasnda anlamaz inşallah
Yani bebek doğum kanalına mı inmesidiği in sezeryana döndü canımEbebekte daha ucuz canım
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Benim gibi olmuş seninde suni yiyip 8 cm açılıp bebek inmediğinden acil sezeryan oldum bende. Sağlıklı olsunlar da çekelim yapacak birşey yok :)
Zevklerimiz aynı demekki canım:)Maşallah, şeker bıcırığa .
Bu arada chicco fırça, hastane çıkışı, bez ve krem markası benimkilerle birebir aynıymış
Evet canımYani bebek doğum kanalına mı inmesidiği in sezeryana döndü canım
Canim Allah kavustursun. Ben de cok korkuyordum .Benim oglan uykuyu sevmiyor mama hazırlamaya, wc ye gitmeye ,yemek yapmaya vaktim olmayacak diye cok endiseliydim.En son soyle bir cozum buldum. Sabah esim gitmeden o ilgilenirken kahvalti yapmak. Aksam esim varken ertesi gune yemek hazirlamak .Gun icindeki kucuk isleri de uyuttugum zamana sigdirmaya calisiyorum. Hic deliksiz ve uzun uyumuyor .Hatta bazensadece 15 dk uyuyor .Yarim saat bir saat uyudugu zamanlar da yemek falan yiyorum .Günde1 kere mutlaka yanina uzaniyorum dinlenmek icin .Allah da yardim ediyor inan .Annem gitti bugünkendimi şimdiden yalnız hissediyorum. Doğumdam 1 hafta önce falan gelmişti 50 gündür falan yanımdaydı. O giderken çok ağladı ben gittikten sonra. Bebeğim zaten çok zor bi bebek 2 kişi zor yetişiyorduk şimdi yapamıycak yetemiycek gibi hissediyorum.
Gozun aydin .Topigin son bebegi sanirim :) O kadar sanciya sezeryan olmak kotu olmus ama nihayet seninle kuzun.Evet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca
Canim ben de emzik verdiğimde meme reddi yasadik .12 saat beni emmedi .Sagim yapip verdim mama verdim .Emzigi direk aldim agzindan attim.Felaket agladi ben de agladim .Mememi surekli teklif ettim kafasini cevirdi bu cok üzdü beni .En son annem emzigi verelim sakinlessin 2 dk emsin dedi .2 dk emdi annem emzigi yavasca cekti ben hemen memeyi soktum.Anladi tabii .Ama annem seri bir sekilde enjektorden süt damlatmaya basladi agzina onu almak icin emmeye basladi .Ama 1 gun filan full ugrastik .Ilk gunlere geri donduk .Zorla unutturduk ama basardik .Bugun sadece mama verebilmiştim Bebeğim beni bırakıyor malesefdeli gibi ağlıyo ittiriyo eliyle resmen vuruyo bana çok kötü oldum . lansinohun tek delikli biberonunu sipariş vermiştm bugun elime geçti demin az ondan verdm az göğsümü tutturdum kandırdım yani anlayınca geri bıraktı ne yapabilirim kızlar bu gece uyandığnda hep emzireceğim uyku arasnda anlamaz inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün , aynen bende de 8 cm açılma varken sezeryana dönmüştü artı spinal ise yaramadi acı hissettim diye tamamen uyuttular 14 saat suni sancı cekmistim oysaEvet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca
Canım sana msj attım konuştum pazartesi başlıycaz ben de bilmiyorum belki yanlış emziriyorum. Gereksiz olur mu hiç mama hazırlamak steril etmek ona harcanacak vakit artı mamaya verilecek birdünya paranın yanında duygusal bağlılık bebeğin sana güveni emzirmenin rahatlığı okuduğum heryerde biberonla memenin beraber gitmediği en geç 3. Ayda tamamen meme reddi olacağı yazıyorCanım bende ona baktım bugün eşime gereksiz geldi ama bizim emmeyle ilgili problemimiz var ben beceremiyorum galiba tutuşum yanlış geliyor. Sen konuştun mu hiç fiyatlar hakkında bilgin var mı
Görüştüm pazartesi başlıyoruz mamayı kademeli azaltıp süt artışını sağlayacağız. Ben de birdenbire kesmiştim yanlışmış kademeli azaltılacakmış sen de bir görüş istersen belki yaşadığın yerde de vardır birini önerirSonucu bana da bildirir misin? Ben direkt kestim mamayı,30 gr alacagına günlük 30 gr verdi bebeğimben şimdi biraz toparlanana kadar her emzırme sonrası mama verıyorum.. artık direnmeyecegım cunku gelişimi geri kalsın istemiyorum.. birazcık toparlandıktan sonra guclenıp mamayı azaltan bebekler de var
Gözün aydın canım benim de 12 saat sancı 8cm açılma sonrası kanala inemesiğinden acil sezeryanle olduEvet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca
Evet canım şükür olsun geldi ama son dakika sezeryana döndü hemde 8cm acilmam varken. Ahhh ahhh! Yazicam hikayemi müsait olunca
Dün geceden beri acillerdeyim. Safra kesemde taş varmış bugün ameliyat olacağım. Yavrumu bırakıp nasıl gireceğim kaç zaman onla ilgilenmeyeceğim . Sütüm kesilecek. Hangisine üzülsem bilemedim. Nolur dua edin
Allah yardımcın olsun canım. Benim annem de dün gitti eşimle başbaşa ilk gecemiz oldu. Biraz zor oldu bizim için. Ağladığında susturamadığımda anneme verirdim gece biraz zor geçti bizim için. Alışacağız zamanla inşallah.Annem gitti bugünkendimi şimdiden yalnız hissediyorum. Doğumdam 1 hafta önce falan gelmişti 50 gündür falan yanımdaydı. O giderken çok ağladı ben gittikten sonra. Bebeğim zaten çok zor bi bebek 2 kişi zor yetişiyorduk şimdi yapamıycak yetemiycek gibi hissediyorum.
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun. Kendini iyi hissettiğinde düzenli sağım yaparsın kesilmez sütün inşallah.Dün geceden beri acillerdeyim. Safra kesemde taş varmış bugün ameliyat olacağım. Yavrumu bırakıp nasıl gireceğim kaç zaman onla ilgilenmeyeceğim . Sütüm kesilecek. Hangisine üzülsem bilemedim. Nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?