- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.761
Canim sutun kesilmez emzirdigin zaman yeniden gelmeye baslar insallah. Allah acil sifalar versin .Dün geceden beri acillerdeyim. Safra kesemde taş varmış bugün ameliyat olacağım. Yavrumu bırakıp nasıl gireceğim kaç zaman onla ilgilenmeyeceğim . Sütüm kesilecek. Hangisine üzülsem bilemedim. Nolur dua edin
Canim puset olur mu bilmiyorum da hava sicak klimanin tepeden carpmamasina cok dikkat etmen lazim .Puset kullancaksan muslin kundaklardan al yanina yuzunu ortmen gerekebilir .Ayrica emzirme önlüğü rahat emzirebilmen icin .Allah yardimcin olsun .Kızlar gunaydin yardımcı olabilirmisiniz bilmiyorum, malum önümüz bayram bayramda eşimin köyüne gidicez herkes köyde bayramdan sonra kızımın mevlidi orda yapilicak. Ama arabamız olmadığı için mecburen otobüs yolculuğu çekeceğiz 4 saat sürüyor yol, kızımı pusete koyucam ama nasıl yapmam lazım bilemiyorum bir fikir verirmisiniz bana. Otobüs koltuğuna puset olur mu?
Aldım cnm kullanıyorum bazen ise yarıyor günde 2 defa alabiliyor sadece o yüzden kötüZincoyu denedin mi faydasını gören çok. 40ınız çıktı demek maşallah ♡ biz 21günlüğüz annemin deyimiyle yarı kırkımız çıktı :) ♡
Emzirme önlüğü taşıyorum zaten cnm sürekli emmek istediği için dışarda çok zor oluyor ama, denicem bakalim nasıl olcak tek sıkıntım koltukta nasıl olcak.Canim sutun kesilmez emzirdigin zaman yeniden gelmeye baslar insallah. Allah acil sifalar versin .
Canim puset olur mu bilmiyorum da hava sicak klimanin tepeden carpmamasina cok dikkat etmen lazim .Puset kullancaksan muslin kundaklardan al yanina yuzunu ortmen gerekebilir .Ayrica emzirme önlüğü rahat emzirebilmen icin .Allah yardimcin olsun .
Aslında onu da düşündüm canım ama 6 saat yol sürüyor git gel zor olacak. Annem bayramdan sonra tekrar gelirim dedi. Bizde biraz büyüyünce gidebiliriz ancak.Gerçekten öyle bebeğe iki kişi zor yetişiyor eğer imkanınız varsa biraz da siz annenize kalın ya da bir süre sonra tekrar gelsin benim annem de gidecek birkaç lafta sonra ben onun yanında kalıcam öyle öyle idare edicez diye düşündüm
Inşallah kolay olur canım. Bi yolu elbet bulunur ama alışıp bi anda ayrılmak çok zor geldi. Bugün eşim evde 7:30 gibi kalktık daha yeni kahvaltı yapabildik. Defalarca emzirdim tam uyudu diyorum mutfağa gittiğim an qğlıyor. En son biraz mama verdi eşim o sırada kahvaltı hazırladım. Uyku gözünden akıyor ama uyumuyor. Annem bi şekilde uyutuyordu. Bende senin gibi akşam eşim varken yemek vs yaparım muhtemelen diğer türlüsü çok zor.Canim Allah kavustursun. Ben de cok korkuyordum .Benim oglan uykuyu sevmiyor mama hazırlamaya, wc ye gitmeye ,yemek yapmaya vaktim olmayacak diye cok endiseliydim.En son soyle bir cozum buldum. Sabah esim gitmeden o ilgilenirken kahvalti yapmak. Aksam esim varken ertesi gune yemek hazirlamak .Gun icindeki kucuk isleri de uyuttugum zamana sigdirmaya calisiyorum. Hic deliksiz ve uzun uyumuyor .Hatta bazensadece 15 dk uyuyor .Yarim saat bir saat uyudugu zamanlar da yemek falan yiyorum .Günde1 kere mutlaka yanina uzaniyorum dinlenmek icin .Allah da yardim ediyor inan .
Gozun aydin .Topigin son bebegi sanirim :) O kadar sanciya sezeryan olmak kotu olmus ama nihayet seninle kuzun.
Canim ben de emzik verdiğimde meme reddi yasadik .12 saat beni emmedi .Sagim yapip verdim mama verdim .Emzigi direk aldim agzindan attim.Felaket agladi ben de agladim .Mememi surekli teklif ettim kafasini cevirdi bu cok üzdü beni .En son annem emzigi verelim sakinlessin 2 dk emsin dedi .2 dk emdi annem emzigi yavasca cekti ben hemen memeyi soktum.Anladi tabii .Ama annem seri bir sekilde enjektorden süt damlatmaya basladi agzina onu almak icin emmeye basladi .Ama 1 gun filan full ugrastik .Ilk gunlere geri donduk .Zorla unutturduk ama basardik .
Sen de zorlanabilirsin ama bu seni emmeyecegi anlamina gelmez.Aglasa da kararli ol .Meme almaya zorlama ama surekli meme teklif et .Biberonu kullanma artik.Duzelecek sakin uzulme .
Inşallah canım alışırız elbet. Anne olmaya yeni alisiyoruz normaldir heralde böyle düşünmemiz.Allah yardımcın olsun canım. Benim annem de dün gitti eşimle başbaşa ilk gecemiz oldu. Biraz zor oldu bizim için. Ağladığında susturamadığımda anneme verirdim gece biraz zor geçti bizim için. Alışacağız zamanla inşallah.
Biz dogumdan 3 4 ay once aldik da ne oldu açılışını yapamadik dahaKızlar biz hala bebek aranası almadık bugün kirkimiz çıkıyor.
Bize tam yatabilen uygun fiyatlı ve manevrası iyi olan bebek aranası önerir misiniz
Canım daha önce yazdınmı bilmiyorum markası ne slinginizin ben de düşünüyorumSling merak edenler şiddetle öneriyorum çok büyük rahatlık sabah kahvaltı hazırladık beraber ve dün aşı olduğumuz için huysuz biraz slinge koyunca sakinleşti dışarıyada çıktık gayet sakindi ve uyudu
En azindan esin varmis canim .Esim guya ctesi yarim gun çalışıyor ama gelmesi 4 u 5 i buluyor .Dun ben bir yandan emzirdim bir yandan kendim yedim. Esim mutfağı topladi .Bebegi banyo yaptirdik derken saat 10 oldu .Annem olsa sadece bebegimle ilgilenirdim. Ama herkes sansli degil .Aslında onu da düşündüm canım ama 6 saat yol sürüyor git gel zor olacak. Annem bayramdan sonra tekrar gelirim dedi. Bizde biraz büyüyünce gidebiliriz ancak.
Inşallah kolay olur canım. Bi yolu elbet bulunur ama alışıp bi anda ayrılmak çok zor geldi. Bugün eşim evde 7:30 gibi kalktık daha yeni kahvaltı yapabildik. Defalarca emzirdim tam uyudu diyorum mutfağa gittiğim an qğlıyor. En son biraz mama verdi eşim o sırada kahvaltı hazırladım. Uyku gözünden akıyor ama uyumuyor. Annem bi şekilde uyutuyordu. Bende senin gibi akşam eşim varken yemek vs yaparım muhtemelen diğer türlüsü çok zor.
Inşallah canım alışırız elbet. Anne olmaya yeni alisiyoruz normaldir heralde böyle düşünmemiz.
joie literax4 aldık travel olarak satılıyor ama ben sadece arabayı aldım sırf kolay katlanıyor diye memnunum geniş hemde. 800tlye almıştıkKızlar biz hala bebek aranası almadık bugün kirkimiz çıkıyor.
Bize tam yatabilen uygun fiyatlı ve manevrası iyi olan bebek aranası önerir misiniz
canım sevi bebe bel destekli slingCanım daha önce yazdınmı bilmiyorum markası ne slinginizin ben de düşünüyorum
Evet evlat müthiş ötesi bi duygu ama ben özgürdüm yaa..lise üniversite derken ii hayatım..ardından güzel bi evlilik gezmeceli falan..şimdi aynadaki benden iğreniyorum ben değilim o kadın sanki..yetersiz hissediyorum..başlarda lohusa depresyonuna girmeyecek kadar güzeldi herşey ama bebekle yalnız kaldıkça bebek varken hayatım kırpıldıkça anladım..22 yaşındayım anne olmak için acele mi ettim??
Canım ben de ilk kızımı kucağıma aldığımda 22 yaşındaydm senin hissettiklerini hissettim ben de uykuya çok düşkundum evin tek kızı olarak da çok rahat büyüdüm evliliğin sorumluluğunu tanıyamamısken anne olmuştum hem de çok isteyerek ilk zamanlar çok zorlandım çünkü zor bir bebek ti hiç bir zaman uykuya doyamadım şu an 3 buçuk yaşında hâlâ uykuyu sevmezEvet evlat müthiş ötesi bi duygu ama ben özgürdüm yaa..lise üniversite derken ii hayatım..ardından güzel bi evlilik gezmeceli falan..şimdi aynadaki benden iğreniyorum ben değilim o kadın sanki..yetersiz hissediyorum..başlarda lohusa depresyonuna girmeyecek kadar güzeldi herşey ama bebekle yalnız kaldıkça bebek varken hayatım kırpıldıkça anladım..22 yaşındayım anne olmak için acele mi ettim??
Ay ne güldüm ya kendince çözüm üretmiş oyle düşünmek lazim.Bebegi babasina birakip 1 saat kuafore gittim. Dondugumde bi baktim esim bebege bos biberon cektiriyo. Emzigini bulamamis ayni mantik diye biberon vermis. Geldigimden beri gazini almaya calisiyorum.
Bebegi babasina birakip 1 saat kuafore gittim. Dondugumde bi baktim esim bebege bos biberon cektiriyo. Emzigini bulamamis ayni mantik diye biberon vermis. Geldigimden beri gazini almaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?