2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sutun kesilmez emzirdigin zaman yeniden gelmeye baslar insallah. Allah acil sifalar versin .
Canim puset olur mu bilmiyorum da hava sicak klimanin tepeden carpmamasina cok dikkat etmen lazim .Puset kullancaksan muslin kundaklardan al yanina yuzunu ortmen gerekebilir .Ayrica emzirme önlüğü rahat emzirebilmen icin .Allah yardimcin olsun .

Zincoyu denedin mi faydasını gören çok. 40ınız çıktı demek maşallah ♡ biz 21günlüğüz annemin deyimiyle yarı kırkımız çıktı :) ♡
Aldım cnm kullanıyorum bazen ise yarıyor günde 2 defa alabiliyor sadece o yüzden kötü
Sağol cnm evet çıktı çok şükür
Sizinde annene dediği gibi yarı kırkiniz çıktı az kaldı 40 a cmm zaman su gibi akıyor ❤❤

Emzirme önlüğü taşıyorum zaten cnm sürekli emmek istediği için dışarda çok zor oluyor ama, denicem bakalim nasıl olcak tek sıkıntım koltukta nasıl olcak.

Aslında onu da düşündüm canım ama 6 saat yol sürüyor git gel zor olacak. Annem bayramdan sonra tekrar gelirim dedi. Bizde biraz büyüyünce gidebiliriz ancak.
Inşallah kolay olur canım. Bi yolu elbet bulunur ama alışıp bi anda ayrılmak çok zor geldi. Bugün eşim evde 7:30 gibi kalktık daha yeni kahvaltı yapabildik. Defalarca emzirdim tam uyudu diyorum mutfağa gittiğim an qğlıyor. En son biraz mama verdi eşim o sırada kahvaltı hazırladım. Uyku gözünden akıyor ama uyumuyor. Annem bi şekilde uyutuyordu. Bende senin gibi akşam eşim varken yemek vs yaparım muhtemelen diğer türlüsü çok zor.
Inşallah canım alışırız elbet. Anne olmaya yeni alisiyoruz normaldir heralde böyle düşünmemiz.

Kızlar biz hala bebek aranası almadık bugün kirkimiz çıkıyor.
Bize tam yatabilen uygun fiyatlı ve manevrası iyi olan bebek aranası önerir misiniz

Bize tam yatabilen uygun fiyatlı ve manevrası iyi olan bebek aranası önerir misiniz
Biz dogumdan 3 4 ay once aldik da ne oldu açılışını yapamadik daha
Casual quantum cok arastirip almistim .Su an tecrubelerimi paylaşamıyorum ama

Canım daha önce yazdınmı bilmiyorum markası ne slinginizin ben de düşünüyorum

En azindan esin varmis canim .Esim guya ctesi yarim gun çalışıyor ama gelmesi 4 u 5 i buluyor .Dun ben bir yandan emzirdim bir yandan kendim yedim. Esim mutfağı topladi .Bebegi banyo yaptirdik derken saat 10 oldu .Annem olsa sadece bebegimle ilgilenirdim. Ama herkes sansli degil .

joie literax4 aldık travel olarak satılıyor ama ben sadece arabayı aldım sırf kolay katlanıyor diye memnunum geniş hemde. 800tlye almıştık

Canım daha önce yazdınmı bilmiyorum markası ne slinginizin ben de düşünüyorum
canım sevi bebe bel destekli sling

Daha çok gençsin böyle hissetmen çok doğal , ilerde evladınla paylaşacağın güzel anıları düşün , yanında annesi değil ablası gibi genç olacaksın vs bunlara odaklan . Kendini mutlu edecek ne varsa bunlara ayır düşünceni çünkü biraz bunalmışsın ...

Canım ben de ilk kızımı kucağıma aldığımda 22 yaşındaydm senin hissettiklerini hissettim ben de uykuya çok düşkundum evin tek kızı olarak da çok rahat büyüdüm evliliğin sorumluluğunu tanıyamamısken anne olmuştum hem de çok isteyerek ilk zamanlar çok zorlandım çünkü zor bir bebek ti hiç bir zaman uykuya doyamadım şu an 3 buçuk yaşında hâlâ uykuyu sevmez
Derken eşim ikinci için ısrar etmeye başladı ben hiç hazır değildim kızım uyku konusunda zor olsa da çok rahattım yürüyor derdini anlatıyor söz dinliyor birlikte gezmeye falan gidiyorduk emzirme işi bitmişti uykusu yavaş yavaş düzelmeye başlamıştı derken ikinci ye hamile kaldım eşim kandırdı beni
Hamilelik çok zor geçti dogunca bitecek dedim ama şu an tekrar aynı şeyleri hissediyorum hayatım bitmiş özgürlüğüm elimden alınmış sanki hiç mutlu olamayacak gibi evden dışarı çıkmak istemiyorum gezmeye gittiğim zaman sıkılıp eve dönmek istiyorum 40 im da çıktı lohusa depresyonu değil artık tam depresyona giriyorum sanırım

Bebegi babasina birakip 1 saat kuafore gittim. Dondugumde bi baktim esim bebege bos biberon cektiriyo. Emzigini bulamamis ayni mantik diye biberon vermis. Geldigimden beri gazini almaya calisiyorum.

Kızlar sütü az olanlar biberonla mama vermek zorundan olanlar emzirmeye devam edebilmek için eds yöntemini deneyin benim bebeğim biraz emdikten sonra mememle kavga ediyordu sanırım biberona alışmaya başladığı için 5 nolu besleme katateri aldım bu videodaki gibi emzirdim şimdilik güzel gidiyor siz de pes etmeyin deneyin umarım sütümüz çoğalıp tekrar tamamen memeye döndürebiliriz. Pazartesi de emzirme danışmanıyla randevum

Bebegi babasina birakip 1 saat kuafore gittim. Dondugumde bi baktim esim bebege bos biberon cektiriyo. Emzigini bulamamis ayni mantik diye biberon vermis. Geldigimden beri gazini almaya calisiyorum.
Ay ne güldüm ya kendince çözüm üretmiş oyle düşünmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…