2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu topigin dogumlari bitti herhalde. Herkese hyirli olsun bebislere Allah uzun omurler versin saglikli sihhatli insallah.

Kizlar bu ekonomik durum ve oglanin kolikligi nedeniyle ikinci bir bebeyi istemiyorum karar verdim
Canım n’aptın oğlunu n reflü olduğunu düşünüyordun gittin mi doktora benim oğlum da bugün sürekli kustu ama ne kusarken ne de sonrasında hiçbir huzursuzluk yaşamadı

Mama+ meme veren arkadaşlar bebis sizi ne kadar sure emdikten sonra mama veriyorsunuz.
Dr mama başlatti ishal olunca yeterli kilo artisi olmadi diye hiç istemiyorum ama sanırım beni emince sade doymuyor çünkü 40 dj sağ sol emdi kendi bıraktı göğsümü sobrs baktım araniyio 60 CC mama içti şimdi uyudu gibi ne kadar sürecek uykusu bilmiyorm ama acaba gerçekten doymuyormuydu sadece beni emince

Biz gitgide çoğaltmıştık emme süresini 1 saate yakındı şimdi bu ara biberona düştü iyiki lansinohun biberonunu almışım dün onunla verdm mamayı sonra göğsümü verdm 10 dk emdi bugunde maksimum 20 dk emdi ardından 60lık mama verdm peşinden yine emdi şuan için iyi gibi bakalım banada doymuyor gibi geliyo arandığı zaman. Seninki ne zaman uyanacak bak bakalım bzmki 2 saate tekrar acıkıyor.

Msj yazdim ardından baktım uyanmis yaklaşık 25 dk dir pusette salladin pispis banamisn demedi en son kucgimda sıkıştırıp hızlıca pispisladim uyudu şimdi bakalım ne kadar sürecek

Canım gördüm mesajını çok sağol. Benim safra kesemde taş varmış ameliyat olacağım antibiyotik tedavisi başlandığından emziremiyorum sağıp ddöküyorum.Annemler mama veriyor. Hastane çıkışında muhakkak destek almam gerekecek yavrum kaç gün emmeyecek inşallah geri dönüşü olur

Canım benim gözün aydın bende dün kavuştum kızıma:) rabbim üzüntülerini göstermesin. Benim başıma gelmeyen kalmadi, anlatıcam müsait olunca, sezeryan oldum bu arada.
Canım çok şükür kurtulmuşsun sende çok sevindim. Biz hala hastanedeyiz sarılık olduk fototerapi görüyoruz, ama sağlık olsun. İnşallah yarına çıkmayı ümit ediyoruz. Değerleri düştü çok şükür ama tekrar yükselme ihtimaline karşı üst üste fototerapi yapılıyor bakalım inşallah çıkmaz

Kızlar sarılık belasıyla mücadele ediyoruz kilo alamıyor bebeğim, çok üzgünüm ((
Kızlar sizde sarılık olmuşsunuz inanın bilmiyordum, sizinki ab 0 uyumsuzluğu yüzünden mi yoksa normal sarılık mı merak ettim. Bide hastaneye kaç değerle yattınız kaç değerle çıktınız geri çıktı mı değerler.?

Kızlar ben sütümü sağıyorum ama nasıl saklayacağım bilmiyorum 2 gündür sağdım direkt verdim ama o uyurken sağıp saklamak istiyorum ne kadar zaman sağmam lazım onuda bilmiyorum bilgili biri benide bilgilendirebilir mi çok cahilim bu konuda :)

Msj yazdim ardından baktım uyanmis yaklaşık 25 dk dir pusette salladin pispis banamisn demedi en son kucgimda sıkıştırıp hızlıca pispisladim uyudu şimdi bakalım ne kadar sürecek
Akşam bizimki öyleydi anakucağında uyuyor yerine yatırıyorum uyanıyor delirtti bizi en son anakucağında bıraktık öyle uyudu normalde uykuları hep uzun sürer bu aralar tam dalamıyor heralde 1 saatte uyanıyor şimdi tam daldı bakalım inşallah uzun sürer

Seni çok iyi anlıyorum bugün pikniğe gttik hangi mantıkla gittiysem yerimden bir saniye bile ayrılamadım saolsun babaannesi de bn bakmam bebek çok minik annesi lazım ona dedi dolaşmaya çıkan gruba katılamadım paralı asker gibi hissediyorum..oysa kafam dağılır sanmştım.senin durumunda zormuş gercekten Allah a sığınıp gönlümüzü ferah tutmaya çalışmaktan başka bişey elmiyor elimizden

Canım emdikten sonra göğsün boşalana kadar sağ. Sütün çok çok dolmuyorsa göğsüne sık sık sağabilirsin emzirmelerden sonra. Ben genelde göğsüm çok dolup rahatsız edene kadar sağmıyorum tanzikli aktiği için. Saklamak için sağdığın sütü 2 gün normal dolabın en soğuk bölmesinde saklayabilirsin. -18 de 3 ay, -20 de 6 ay saklayabilirsin. Saklamak için de ben lansinohun süt saklama poşetini kullanıyorum mutluyum.

Canm bizde kan uyuşmazlıģı var ondan bahsediyorsun sanrm? Sarılığın sebebi neydi bilmiyorum dogumunun 3.veya 4.gunuydu oldu. Bir gece fototerapi aldi belki almasinada gerwk yoktu ama biz bilmedigimz icin cok tesirgin olmustuk bide tup bebek olunca zor kavusunca iyice panige baglamstk neyse topuktan 15.2 idi. Fototerapi sonrasi 11 oldu sabahina ama geri artiyomus fototerapiden sonra biraz soylemslerdi 13 oldu. Sonra bol bol emzirdm hatta uyandiramadgm icin emziremiyodum sitrese girmstm. Bende son care sutumu sagip aventin tek delikli biberonuyla uykuda vermeye basladm. Ha bide bana kaaaç kisi sekerli su ver dedi basta vermedm ama hemsire bile soyleyince verdm valla bence o iyi geldi. Hatta bi arkadasn bebegi dogunca hastanede hemsireler sarilik olmasn diye dogdugunda sekerli su vermsler bunuda gecen duydum bidaha dogursam basta veririm valla

Peki sence -19da 4,5 ay goturur mu? Bi gazla temmuz sonundan beri stokluyorum ama 3 ayda bitmez gibi gorunuyo. Buzlugum -19.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…