2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr buarada 45 gunluk bebegim ellerini hatta sag elini yalayip duruo sebebi neyse onu huzursuz ediyo. Sizce neden sizlerde boyle bir durum varmi?? Buarada karninin ac oldugunu sandm ama ac degildi bence

Kıyamam cnm ya birinin yardımcı olması lazım bu dönemde çünkü bebek hiç bişeyler oyalanmiyor kucak dışında..
Ama hiç üzülme 2 3 aylık olsun hayatınız düzene girecek özellikle 6.aydan itibaren her şeyin farkında olacak oyuncaklarla oyalanmaya başlıcak oturacak falan çok rahatlicaksn bu alışma dönemi geçsin biz çocuğumuz olmadan önce ne yapıyorduk falan Diceksn onlar da şu an alışma sürecinde hayatı tanımaya çalışıyorlar alışık olmadigi güvende hissedemedikleri yerdeler o yüzden sıkma canını hemen geçiyor bir bakmışsın ilk dışı acaba ne zaman çıkar heyecanına kapilmissin sonra ilk dogum günü vs :) Allah yardımcımız olsun kuzum boşuna cennet annelerin ayaklarının altında dememişler yorucu uzun ve çok güzel bir süreç bir can dünyaya getirip oni büyütmek

Canım çok geçmiş olsul bu yöntemle parmakla verebilirler biberona iyice alışmaz seni ememezken 5 nolu beslenme katateri al gri uçlu

Çok güzel yazmışsın çok olumlu ve ılımlı yaklaşmışsın rahatlattın beni teşekkür ederim

Kızlar ya benm kızım uyanikken surekli ya gogsune alicaksin yada sallicaksn durmuyo yoksa sizlerinde oylemi gogsune alinca yada sallayinca susuyo sallarken durunca mirildanip aglamaya basliyo ya sizlerdedw durumlar boylemi

Valla saat 18 30 da uyudu bende yanina uzandım saat 20 30 da uyandik hayret ettim

Çok sağol canım ben 2 kere sağdım tam boşalmadan bıraktım onunda zararı var mıdır acaba? Ben şimdilik ebebeğin kendi poşetini aldım çok uzun süreli saklamak için lansinoh alırım diye düşündüm peki sonra ısıtıyor muyuz derecesi ne kadar olması gerwk dolabın normal kısmından çıkardıktan sonra

Kızlar ya benm kızım uyanikken surekli ya gogsune alicaksin yada sallicaksn durmuyo yoksa sizlerinde oylemi gogsune alinca yada sallayinca susuyo sallarken durunca mirildanip aglamaya basliyo ya sizlerdedw durumlar boylemi
Benim çok gazı varsa kucağa alınca duruyor canım bir şeyi yoksa rahatsa yerinde yatıyor mırıldanmadan

Canım n’aptın oğlunu n reflü olduğunu düşünüyordun gittin mi doktora benim oğlum da bugün sürekli kustu ama ne kusarken ne de sonrasında hiçbir huzursuzluk yaşamadı
Evet reflusu var ilac verdi doktor. Uc gun kullandim ama suanda birsktim ilaclari yine kusuyor cok bir sey degismedi cunku. Gaz ilaclari alerji mamasi reflu olaclari... Bi tanesi eksik llsun dedim

Grupta çoğu bebek sarılık oldu canım üzülme hangi sebepten olursa olsun hepsinin çaresi var çok şükür, benim bebeğim de olmuştu 4 günlükken bir kaç güne 40 mız çıkacak hala gözlerinde var biraz da olsa ilk yattigimizda 14.8 Dr ertesi gün taburcu etti 3 gün sonra tekrar getir dedi gittik bu defa 9 olmuştu iyi dedi 1 hafta sonra götürdüğümde sadece göz akında vardı kan almaya gerek görmedi yavaş yavaş geçecek dedi bolca emzir dedi aç kalmasın dedi sütun yetmediğinde mama ver dedi ben de sutum yetmiyor mama da veriyorum emziriyorum da , Allah'ım şifa versin bebislerimize inşallah

Kızlarrr buarada 45 gunluk bebegim ellerini hatta sag elini yalayip duruo sebebi neyse onu huzursuz ediyo. Sizce neden sizlerde boyle bir durum varmi?? Buarada karninin ac oldugunu sandm ama ac degildi bence
Benim bebeğim aç olduğunda o an ne ağzına yaklaşırsa hemen yalamaya çalışıyor kendi elini yumruk yapıp ağzına sokuyor emmeye yalamaya çalışıyor , bence seninki de açlıktan çünkü daha ellerini kontrol edemiyorlar eli ağzına degdikce meme sanıp yaliyordur canım , denemek için yanağına dokun parmağınla bir sağ yanağına dokun bakalım ağzını sağa döndürüp aranacak mi bir de sol tarafa denersin aynısını , benimki aç olunca elimi hangi yanağına dokundursam hemen o tarafa doğru ağzını yamultup aranıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…