- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.321
Benim kızımda bundan bir hafta öncesine kadar bebek tabanında durmuyordu deneye deneye alıştı sanırım artık uzun kalabiliyor, bir de günden güne huyları da değişiyor biraz sabır getekliymşdogru soyluyorsun canim, ben de bittim artik. Ama arabamiz yok, bebek arabasinda disarda evde dolasmayi denedik feryat figan halinde susmadi, ayagimda sallamayi denedim olmadi, emzige karsi olmama ragmen tutturmaya calisiyorum istemiyor. Bitirdi beni, valla baska çareler bulan varsa her fikre açigim...
Anal fissür dimi ben kabız olmadığım halde acoyorak wc yapıyorum. Ve bir miktar kanıyorBen popomu yirttim canim büyük tuvalet yaparken oldu. Gecmisti gene kabiz oldum gene yırtıldı
Canim hic destek aldin mi memeyi tutturmak icin? Belki saglik ocagindaki ebeyle emzirme seansi yapabilirsiniz. İlk hafta ben de cok zorlaniyodum ebeden randevu aldim. Yarim saat kitledik kapiyi bebek emzirdik. Yardimci olmustu bana. Onun disinda elektrikli pompanin duzenli sagimda (2-3 saatte 1 gibi) arttirdigini okumustum. Ben arada sagiyorum artma yada azalma yok olani cikariyo.Hamile kalmadan önce emziren arkadaslarım yanımda emzirirken sorardım emzirmek nasıl bi duygu diye çünkü benim için hamile kalmak bile imkansızdı o zamanlar. Böyle heveslenirdim falan. Şimdi Bizim oğlan beni ittirip ağlayıp bağırıp çağırdığnda biberonu verince kana kana içiyorya böylde tarlası yanmış köylü gibi bakıp kalıyorum oturduğum yerde artık emzirmek istemiyorum . Emzirmek nasıl bi duygu diye sorsalar verebileceğim güzel bi cvp yok . Annem bebeği emzir dediğinde kaçacak yer arar oldum. Biberonu verip biraz içtiğinde hemen göğsümü yapıştırıyodum kandırıyodum 5 dk emiyo bırakıyo ağlıyo sonra yine biberon yine göğsüm 1 saat uğrasıyordum . Şimdi mücadele edemiyorum artk. Arandığı zaman göğsümü uzatmamla tutması bir olsa keşke. Valla yoruldum pes etmek üzereyim
Elektrikli göğüs pompası alıp biberonla mı versem ne diyosunuz kızlar ? Sütüm çıkar mı çoğalır mı
Üzalme canım bişe olmaz allahın izniyle acıksaydı uyanırdı. Benim kızım öyle bende uyanmadan emzirmem, kendisi uyanıyo artık :))Kızlar en fazla kaç saat emzirmeden durdunuz? Kızım saat 8 gibi emdi mama yedi 9 gibi uyudu. Çok yorgundum. 10 gibi uyumuşum. Eşimde kızım uyanınca ben dinleneyim diye biraz mama vermiş. Bi uyandım 1:30 olmuş saat. Nerdeyse 6 saat olmuş gögüslerim anca yeni yeni sızlıyor.
Eşime kızdım hatta niye uyandırmadın emzircektim sütüm zaten az iyice azalıcak diye. Oda iyi niyetle yapmış ama üzüldüm biraz bi açıdan dinlenmişim iyide olmuş.
Şuan o sorun bendede var tam düzeliyo haydaa bi çatlıyo bi hafta sürüyo çok hassas bi yer yaa ikinci müdür vücutta resmen :))Anal fissür dimi ben kabız olmadığım halde acoyorak wc yapıyorum. Ve bir miktar kanıyor
Anal fissür dimi ben kabız olmadığım halde acoyorak wc yapıyorum. Ve bir miktar kanıyor
geçmiyor canım ya karbonatlı suyu da denedim bebekten bana benden bebeğe geçiyor kısır döngü içine girdik
1 ay olacak benim de devam ediyor. 40da bitse bari, insaf
ince tulbentle denedim canim, cok da beceremedim sanirim sıkı olmasin diye. Olmazsa ben de o sekilde alayimYarım kundak denedin mi cnm? Ben babymall den mycey kundak aldım ayağını sokmadan kullanıyorum, memede uyuyup yatırırken uyanmıyor bu şekilde
ay aynen ya. Bir de bu sicakta 9 ayda olmadigimiz adeti peşinen olduk. Damla damla deli ediyor beni9 ayda ettigim ped kari gitti
Canım belkide sütünün kalitesi iyi değildir genelde yağlı sütler bebeğe çabuk kilo aldırır. Bi ilaç var doktorlar veriyomuş sütü kaliteleştirmek için dr sorsaydın. Birci mama da ver bebeğin kilo almamasından iyidirKızlar lütfen yardımcı olun kizim 15 günlük hiç kilo almadı herkes mama verme diyir ama bana doymuyor gibi geliyor emiyir sutum de var gibi yani sıkınca geliyor emerken geliyor mu bilmiyorum hangi mamayi alayim bilemedim
Emzirme seansında da aynısı olacak. Orda napıyolar ki ? Bizmki biberona alıştığı için istiyo ki göğsümden de öyle gelsin üstelik lansinohun tek delikli biberonunu aldım onu bile çekerken cızztt cızztt ses geliyo nasıl kuvvetle çekiyosa soluk soluğa kalıyo göğsümüde öyle çekse sütüm alır yürür diye düşünüyorum emzirmeyle 45dk 1saatte olanı biberonla 5 dakkada hallediyo kolay tabi :/Canim hic destek aldin mi memeyi tutturmak icin? Belki saglik ocagindaki ebeyle emzirme seansi yapabilirsiniz. İlk hafta ben de cok zorlaniyodum ebeden randevu aldim. Yarim saat kitledik kapiyi bebek emzirdik. Yardimci olmustu bana. Onun disinda elektrikli pompanin duzenli sagimda (2-3 saatte 1 gibi) arttirdigini okumustum. Ben arada sagiyorum artma yada azalma yok olani cikariyo.
kac gunluk oldu kizin canim? Emmeyi zamanla ogreniyorlar.Hamile kalmadan önce emziren arkadaslarım yanımda emzirirken sorardım emzirmek nasıl bi duygu diye çünkü benim için hamile kalmak bile imkansızdı o zamanlar. Böyle heveslenirdim falan. Şimdi Bizim oğlan beni ittirip ağlayıp bağırıp çağırdığnda biberonu verince kana kana içiyorya böylde tarlası yanmış köylü gibi bakıp kalıyorum oturduğum yerde artık emzirmek istemiyorum . Emzirmek nasıl bi duygu diye sorsalar verebileceğim güzel bi cvp yok . Annem bebeği emzir dediğinde kaçacak yer arar oldum. Biberonu verip biraz içtiğinde hemen göğsümü yapıştırıyodum kandırıyodum 5 dk emiyo bırakıyo ağlıyo sonra yine biberon yine göğsüm 1 saat uğrasıyordum . Şimdi mücadele edemiyorum artk. Arandığı zaman göğsümü uzatmamla tutması bir olsa keşke. Valla yoruldum pes etmek üzereyim
Elektrikli göğüs pompası alıp biberonla mı versem ne diyosunuz kızlar ? Sütüm çıkar mı çoğalır mı
Sütün yağlı olduğunu nasıl anlayabiliriz ? Ben göğsümğ sıkıp gelen sütü uçlara kahverengi bölgeye sürerken kaygan oluyo yağ sürüyomuşum gibi ordan anlaşılır mı ki?Canım belkide sütünün kalitesi iyi değildir genelde yağlı sütler bebeğe çabuk kilo aldırır. Bi ilaç var doktorlar veriyomuş sütü kaliteleştirmek için dr sorsaydın. Birci mama da ver bebeğin kilo almamasından iyidir
26günlük olduk canım kız değil erkek :) emmesinde sorun yok doğduğu andan beri emme refleksi var emzirdikçe kuvvetlendi de ama işte ilk 3gün sütümün gelmemesiydi sarılıktı mamaydı derken alıştı biberona göğsümü reddediyor bu gidişle tamamen mamaya geçecek gibi gorunuyoruz en azından 40 çıkana kadar emsekac gunluk oldu kizin canim? Emmeyi zamanla ogreniyorlar.
Kayganlık yağdan mı bilmiyorum ama ben sağıp poşete koyuyorum dolapta durduktan sonra bakıyorum yağ üste çıkmış bariz belli oluyo, bide annem azcık tadına baktı sütün yağlı dedi. Zaten kızımda 25 günde 1,5 kilo almış garantilemiş olduk yağıSütün yağlı olduğunu nasıl anlayabiliriz ? Ben göğsümğ sıkıp gelen sütü uçlara kahverengi bölgeye sürerken kaygan oluyo yağ sürüyomuşum gibi ordan anlaşılır mı ki?
Canm hava cok sıcakya ondan oluyomus beni uyarmışlardı hergün bebegimin dudagı a diline kaynamış soğumuş su degdiriyorum pamukcuk olmasın diyeKızlar ya pamukçuk olupta kurtulan var mı neden oluyor bu acıdan mahvoluyorum emzirmekten vazgeçicem o derece damla kullandım karbonatlı suyla siliyorum bir türlü geçmiyor
ince tulbentle denedim canim, cok da beceremedim sanirim sıkı olmasin diye. Olmazsa ben de o sekilde alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?