2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya pamukçuk olupta kurtulan var mı neden oluyor bu acıdan mahvoluyorum emzirmekten vazgeçicem o derece damla kullandım karbonatlı suyla siliyorum bir türlü geçmiyor

Ya canım şimdi sen yazınca farkettim.gecen kontrolde doktor bebeğimin ağzında pamukcuk olusmaya baslamıs karbonatlı suyla silmeye baslayın dedi.bende siliyorum ama gögüste de olduğunu dusunemedim.emzirirken biraz acıyo buara goguslerim, görünürde bişi yok ama bundan olabilir mi

Ben de seninle benzer durumdayım canım. Mecbur mamadan sonra emziriyorum mamadan önce kesinlikle almıyor aç olduğundan çok ağlıyor tutmuyor. Mamadan sonra uykuya geçene kadar emziriyorum. Öyle dene istersen. Bende elektrikli pompa var. Bazen o uyurken bazen emzirdikten sonra sağıyorum 20 cc çıkıyor en fazla 30 cc çıktı o da bir ya da iki keredir. Kişiden kişiye değişir belki senin umudunu kırmak istemem ama benim böyle oldu. Bir artış olmadı. Belki hastane usulü bir pompa kiralayabilirsin hem onlar daha güzel sağım yapıyormuş. Bakarsın işe yarıyorsa elektrikli b ir pompa alırsın.

Benim kendi annem bana her an diyor bıkmadan usanmadan

zor da olsa vazgecme bence. Emzirme danismanligi almayi dusunmez misin? Daha yolun basindayiz, kolay olur biberonu biraktirman

Canm hava cok sıcakya ondan oluyomus beni uyarmışlardı hergün bebegimin dudagı a diline kaynamış soğumuş su degdiriyorum pamukcuk olmasın diye
onuda deniyim canım

olabilir canım kendi göğsünüde sil karbonatlı suyla ilerlemesin çok kötü bişey

İlla biberon istiyorsa sağarakta olsa ver canım sütünü bence ,süt +mama takviyeli gidersin hem belki biraz daha büyüdüğünde rahat tutar , benimki bazen tutmuyo kolik müzik acıyorum yanına sakinlesiyor bazen alıyor bazen hiç almıyor bende ısrar etmiyorum .

Birde silikon uçmu alsan acaba ? Belki ayırt edemez memeyle biberonu

Bu bebişlerin hepsi farklı farklı gerçekten. Allah sana da kolaylık versin. Pış pış sesi yada beyaz gürültü dinletmeyi denedin mi

zor da olsa vazgecme bence. Emzirme danismanligi almayi dusunmez misin? Daha yolun basindayiz, kolay olur biberonu biraktirman
Aynen çok başındayız çok. Bilmiyorum bir şekilde yine denerim. Elimden geldiği kadar. Demin 5dk emdi uyudu gitti. İlk zamanlar dk tutuyodum hergün 5dk fazlalaşıyo emme süresi. şimdi saate bakmaya korkuyorum :)

Yahu anlamıyorum sizene yahu bebek doyuyormu ona bak mama veya meme ne fark eder ?? Bazen 3-4 ay kimseyle karsılasmak istemiyorum şu çocuk büyüyene kadar

Aynen benmkide biberondan sonra tutuyor beni uykuya dalana kadar bekliyorum. Hastane usulü pompayı nasıl kiralayacağım hastaneden mi alıyoruz ? Birde sen sendeki pompayı nerden ve nekadara aldın canım ? Anneme diyorum hem pahalıdır hemde sütün geliyo zaten diyo eskiden onlar mastit olduklarında sağarlarmış şimdi de öyle sanıyor

Aynen çok başındayız çok. Bilmiyorum bir şekilde yine denerim. Elimden geldiği kadar. Demin 5dk emdi uyudu gitti. İlk zamanlar dk tutuyodum hergün 5dk fazlalaşıyo emme süresi. şimdi saate bakmaya korkuyorum :)
sen umudunu yitirme canim. Gunden gune iyi olur insallah. Her seyin baslangici alismasi zor. Anneye de bebege de zor bu gunler. Ama kolaylasacak onlar buyuyecek biz tecrube kazanacagiz

Selam kızlar.
Kızlar bakıcı konusunda ne düşünüyorsunuz. Sizce eve mi gelmeli yoksa minnoş mu bakıcıya bırakılmalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…