2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oh maşallah dolapta ne kadar bekletiyorsun sadece anne sütüyle besliyorsun sanırım. Biberonla verdkten sonra emzirmede sorun yasamıyor musunuz

sen umudunu yitirme canim. Gunden gune iyi olur insallah. Her seyin baslangici alismasi zor. Anneye de bebege de zor bu gunler. Ama kolaylasacak onlar buyuyecek biz tecrube kazanacagiz
Dimi hemen pes etmemek lazım. Bu düzen böyle gitmez daha çok şekil değiştireceğiz. Sağol canım gerçekten, vazgeçme yaparsın lafına ihtiyacım varmış sanırım. Etrafmda kimse yok çünkü bi sizlere yazıyorum burdan

tabi ki vazgecme canim daha bismillah 40 bile cikmamis. Oyle cok oturmus bir aliskanlik olusmaz daha. Sen sabirla biraktirirsin ben inaniyorum. Annelik zaten insani ermis evliya yapar, gercekten buyuk bir sabir gosteriyoruz. Birbirimizi de ancak biz anlariz. Burasi cok rahatlatiyor beni de. Cocuk uyumuyor dedigimde, karsimda ayni sekilde uykusuz olan anneler var, %100 anlayis yani

Canım benimki bugün sebepsz yere oyle ağladıki bu ara noluyo anlamıyorum ağlama krizleriyle boğuşuyoruz..bugün omzuma yatırdım tüm evi dolaşıp ninni soyledim anca sustu.

Aynen sabrı zaten 9 ay onları beklerken öğrenmeye başladık :) siz kaç günlük oldunuz ?

nasrettin hoca bir gün eşekten düşmüş.
hocanın başına herkes toplanmış hocaya demişlerki:
+hocam bir doktor çağıralım mı? demişler.
hoca:
- yok yok benim halimden doktor değil eşekten düşen anlar siz bana eşekten düşen birisini getirin demiş. O hesap :))

Canim ben ilk zamanlar hevesle sagiyordum ama aparatlari temizlemek ölüm. Makinesini alirsan ayri tabii .Hele bir de su an yalniz bakiyorum .Yemek bile yiyemiyorum cunku uyumuyor .Zut sagmaya hic zaman kalmiyor .Artik sagmiyorum.Ama memeni almiyorsa mutlaka sag senin sutunu alsin.
Selam kızlar.
Kızlar bakıcı konusunda ne düşünüyorsunuz. Sizce eve mi gelmeli yoksa minnoş mu bakıcıya bırakılmalı ?
Eve gelmeli .Ben evinde cocugumu bir koseye atip temizlik ,yemek yapmayacağını ya da eve gelen rastgele birine cocugumu emanet etmeyecegini ,alip gezmeye diye arkadasina gune gitmeyeceğini nerden bileyim. Bunlari cevremde gördüm. Eve gelince de dört dörtlük bakmayabilir sans isi. Allah iyilerle karsilastirsin ama evde en azindan kontrol bende olur bir nebze .Bakiciya verince kamera koymayi düşünüyorum .En basta da söylerim isine gelirse bakar .

Kizlar 1 saattir gazla ugrasiyoruz .Aglamaktan sesi gitti.5 6 kere cikardi .Yorgunluktan omzumda 5 dk uyudu.Uyaninca daha siddetli agladi. Basima agrilar girdi.Gaz damlamiz falan da yoktu .Havlu isitip karnina koydum 3 4 kere ise yaradi şükür.

@Kizilcik123 Afilim92 Zuzushh oasis- demlicaykeyfi arkadaşlar çok çok teşekkürler. Yalnız olmadığımı bilmek çok rahatlattı. Zira sabrımın taştığı bir andı. Yalnız bebeğe ve eve bakmak hem güzel hem zor. Bu günler de geçecek. Herkes 3 ay bitince 4. aya bambaşka başladık rahatlayacaksın diyor. Umarım hepimiz gülümseyerek hatırlarız bu günleri kolay atlatırız. Sevgiler.

Canım sakın pes etme.benim başlarda gogus ucum hiç yok gibiydi ben tutturamadım bi turlu.sona doldu goguslerim sanki 10 kilo oldu doktor mutlaka bosaltmalısın diodu goguslerini ama ben emziremiyodum ole bi psikoloji ki utanıyodum bide o halinden gögüslerimin.kimseyi istemiyodum yanımda bebeği emzir der biri diye korkuyodum kaçıyodum resmen.silikon ucla anca tutturuyodum gogsumu eşim direk memeyi dene diyince kızıyodum aglıyodum.sağıp vereyim diodum emzirmemek için.senin suanki sıkıntın baska ama hislerimiz cok benzer.sona bigun deniyim dedim ve oğlum gogsumu direk tuttu dunyalar benim oldu.pes etseydim belkide bidahada emziremicek o umutsuzluk hissinden kurtulamıcaktım.sende pes etme hala sütün varken.eger yapabilirsen mutlaka bi emzirme danısmanıyla gorus.bu ruh hali insanın soğukkanlı dusunmesine fırsat vermiyo ama hiçbirseyde imkansız ve umutsuz deil.bende dunyalar basıma yıkılmıs gibi hissediyodum halbuki bebeğim kucagımda gerisi teferruat ama insan elbette emzirmekde istiyor.emzirememekde dunyanın sonu deil ama sütün varken elinden gelenide yap.bi bakmıssın hersey istediğin gibi olmus.

Aynı düşünce ve hisleri yaşıyorum öyle ki bir an evvel ek gıda Zamanın geçip rahatça sosyalleşmek istiyorum çünkü o kadsr baskı var ki emzirme konusunda halbuki rahat ol ak gerekiyor, maydanoz olmak zorunda mı bazıları bilemiyorum

Benim annem de öyle şakır şakır gelmiyor çekme bırak emsin diyor :) anlatamıyorum bir türlü. Ben civilin internet sitesinde indirimdeyken almıştım. Philips Avent tekli 270 gibi bir fiyattı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Kiralama işini bilmiyorum ama grupta yapan arkadaşlar vardı.

Ben de kızımda bunu fark ettim insan arıyor yanında

Uzun memesi nasıl oluyor, her iki göğsü de emmeli mi

Canım silikon ucla tam cekemiyomus sutu daha uzun sure de emiyomus aynı miktarı.ben silikon ucla emzirdikten sona sagdığımda baya cıkıyodu süt aynı sürede direk memeden emince sagdığımda sütün cok daha az kaldığını gördüm gögsümde

Ben bir gün dolapta bekletiyorum aparatları öyle kullanılabiliyormuş. Her seferinde temizlemek zulüm olur gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…