2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyle olunca havlu yapıyorum biraz sakinleşiyor Allah şifa versin insanın içi gidiyor

Gunaydın canım nasıl yapcaksınız? Bizimde gelio ama ben pek bilmiorum nasıl oldugunu.
Canım sabah annemle yengem kırk banyosunu yaptırdı. 40 dualı taşla içine altın gümüş kekik lavanta falan koydu okuyarak. nasıl yaptı bilmiyorum tam ama yazıyor nette falan. Oğluşu yıkadılar o suyla. Sonra ben yıkanıp abdest aldım o suyla. Evi süsleyip hazırladık herkesi çağırdık. Yasin dualar okudukar yengemler falan sonra tavuklu pilav ayran verdik herkese. Güldük eğlendik oynadık çok güzel oldu:)

canim cok sevindim senin adina iyi gelecek tatil emin ol

Ben de öyle olunca havlu yapıyorum biraz sakinleşiyor Allah şifa versin insanın içi gidiyor
Amin canim .Sabahin 7sinden beri tek basima bakıyorum esimin gelmesine daha 3 saat var .Basim çatlıyor. Uyumuyor uyumuyor deli olcam bu saate kadar bölük pörçük 2 saat falan uyudu .

selam canlar
hepiniz kolayliklar diliyorum türkiyede yaptirdigim testlerde kanda pihtilasma cikti
Aspirine basladim
rahim filmi cektirdim oda tertemiz cikti dualariniza talibim pazartesi randevum var start vericez insAllah
Rabbim sifa versin en kisa zamanda her sey gönlünce olsun insallah canim .

selam canlar
hepiniz kolayliklar diliyorum türkiyede yaptirdigim testlerde kanda pihtilasma cikti
Aspirine basladim
rahim filmi cektirdim oda tertemiz cikti dualariniza talibim pazartesi randevum var start vericez insAllah

Çok sevindimm. Hayırlı haberlerini de bekliyoruz teyzesi :)

Kızlar aranızda uyurken dilini üst damağına yapıstrıp uyuyan bebeği olan varmı gecen gece fark ettim oğlum uyurkn dilini damağına yapıstrıp uyuyo bian allah korusun dili boğazına kacıcak fln zannettim çok korktum

Kızlar komik olcak ama bisey sorcam primada ıslaklık göstergesi varya onun tümden maviye dönmesinimi beklicez yoksa bir yeri bile mavi olursa çıkarcazmı ben simdiye dek hemen çıkardm ama yanlsmi kullandm yoksa dogru yoldamym diye dusunmek 48gun sonra geldi aklima :))))

canm sanrm benm bebekte oyle belkide hepside cunku sarilikken uyanmiyodu uykuda biberonla beslemeye calisirken banada oyle gelmisti

insallah canim. Buyudukce etrafa ilgileri artacak, baskalariyla da oyalanmaya baslayacaklar. Suan sadece anne=meme

19unda dogdu canim, 1 aya dogru gidiyoruz, ilk 3 aydan kaldi geriye 2 ay diye teselli oluyorum. Biraz buyuseler =))

Canım benimki bugün sebepsz yere oyle ağladıki bu ara noluyo anlamıyorum ağlama krizleriyle boğuşuyoruz..bugün omzuma yatırdım tüm evi dolaşıp ninni soyledim anca sustu.
Neyse ki susmus canim. Bunlarin dilini çozene kadar yapmadigimiz kalmadi

canim idrar nereye denk gelirse oranin rengi degisiyor, tamamini bekleme bence, cogu zaman baya dolmus oluyor bez

Amin canim .Sabahin 7sinden beri tek basima bakıyorum esimin gelmesine daha 3 saat var .Basim çatlıyor. Uyumuyor uyumuyor deli olcam bu saate kadar bölük pörçük 2 saat falan uyudu .
ya bu bizim bebeler niye uyumuyor, cuma gunu 1.ay kontrolu var, soracagim cocuk doktoruna bakalim bir cevabi cozumu var mi... Buyuk adam gibi oturur mu yenidogan yaa.

Hemen almaya gerek Yok bence ama malum yaz ayındayız çok da bekletmemek lazım ben ortalama bir doluluk olunca alıyorum tamamını beklemeden bazen az mavilik olunca aldığımda oluyor duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…