2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün arkadaşımın evinde kızının doğum günü vardı. Oraya gittim korka korka. Çok bunalmıştım evde bi cesaret çıktım. Çok iyi geldi. Kızımı sevdiler biraz oda uyudu 1-2 saat kadar sonra eve geldim. Kalabalıkta huysuzluk yaparsa diye korkmuştum ama çokda ağlamadı şansıma. Kendimi fazla sosyal hissettim bi anda

Manuel mi aldın seninki nasıl ki resmni atar mısın bu konuda hiç bir bilgim yok hiç araştırmadm da.

canm sanrm benm bebekte oyle belkide hepside cunku sarilikken uyanmiyodu uykuda biberonla beslemeye calisirken banada oyle gelmisti
Cnm ilk çocuğum daha öncede bi bebekte hiç görmedim o yuzden korktum umarım önmli bişi değildir ve tüm bebekler öyle dir teşekkür ederim cevabın için

Ben de aynı kaygıyla giderim bir yere ya da misafir çağırırım nasıl oluyorsa başkalarının yanında kızım çok uslu oluyor beni uyandırıyor :)

Tamamen tercih meselesi bence cnm. Az bişey yaptıysa pek mavi olmuyo bi kaç çişte çizgi artıyo. Benim kontrol ettiğimde azda olsa maviyse değiştiriyorum. Ama gece boyu baya doluyo hiç tahriş etmiyo alınmasa da olur sanki

Bizden 1gün buyuksunuz yani oyyy sizi takip edim o zaman heleki şu meshur atak haftalarında :))

Bizimki 16 sinda dogdu öncelikle mujde atak gecti. Ve evet gerçekten atak bitimi donmeyi ogrendi. Vee kotu haber 1.ay agresifligi basladi sanirim surekli ikiniyor bi anda agliyor. Sabah serum fizyolojik damlattim bi anda inanilmaz bi sesle nefes almaya basladi odum koptu ama hapsurunca gecti. Burnu yinede tikali. Gunduz uykusu bi anda azaldi. 2 saat uyurdu yada 1 bucuk o cok cok azaldı. Yarin tam 1 ay olacak insallah su burun tıkanıklığı ve gaz gecer

ya bu bizim bebeler niye uyumuyor, cuma gunu 1.ay kontrolu var, soracagim cocuk doktoruna bakalim bir cevabi cozumu var mi... Buyuk adam gibi oturur mu yenidogan yaa.
Hala ama hala uyanik artik tukendim sendelemeye basladim .
Manuel mi aldın seninki nasıl ki resmni atar mısın bu konuda hiç bir bilgim yok hiç araştırmadm da.
Elektrikli baby plus e bebekten canim .

Ben de aynı kaygıyla giderim bir yere ya da misafir çağırırım nasıl oluyorsa başkalarının yanında kızım çok uslu oluyor beni uyandırıyor :)
Nazlarını bize yapıyorlar işte canım :)
Yine ac susuz wc ye bile gidemedigim bir günde aksami ettik .Çıldırmak uzereyim her yolu denedim ama uyumuyor
Canım kundak yapıp sallasan dalmaz mı uykuya. Ben 2 gündür öyle uyutuyorum çok sevdim bu yöntemi elleri sıçramadığı için hemen uyanmıyor.

Denedim kuzum denedim
Kıyamam ya oda yoruluyordur aslında.
Uyumayıp bide sürekli ağlayınca da çekilmez oluyor. Insanın sabrı kalmıyor bazen. Annem varken bile olduğunda bende oturup ağlıyordum sinirden sonra sinirlendim diye üzülüyordum. Ben tam dalamayınca kucağımdan anakucağına alıp uzun uzun sallıyorum oda işe yarıyor bazen orda dalınca elimden indirirken uyanmıyor en azından. Tabi her yöntem farklı zamanlarda işe yarıyor bebeklerin keyfine kalmış bi yerde.

Benim oğlum sürekli dilini damağına yapıştırıp emiyor hatta dilinin ucu hafif dışarda kalıyor hep.

Bugun 2 arkadasim geldi bebegi gormeye. Oglus inadina asiri huysuzdu surekli agladi agladikca meme verdim fazla emdigi icin kustu daha cok gaz sancisi yapti agladi. Yani kisir donguye bagladik. En son dayanamadim rezene papatya cayi yaptim icirdim. Sakinlesti uyudu simdi.

Karnımızdayken ayrı dert doğduktan sonra ayrı dert. Annelik zor zanaat gerçekten. Allah sağlık versin de bu günler geçici. Ben kendimi hep böyle motive ediyorum. Uykusuz geceler, yorgun yoğun günlerde bu günler geçici deyip avunuyorum.

Burun tıkanıklığı için burun aspiratörü kullandınmı canım

Kızım uyusa dert uyumasa dert oldu bana sanırım :/ 7 gibi uyudu hala uyuyor şimdide gece uyumazsa derdine düştüm :)

Dun aksam esim 1 saat gezdirip uyutmustu .Bugun esim geldikten sonra iyice çığrından çıktı. Aglarken kustu nefes alamadi falan .Simdi arabaya bindirdik Mevlana ya gidecegiz.O rahatlamasa bile bana hep iyi geliyor oranin atmosferi .Cunku ben de tikandim saatlerce onla beraber agkadim .Gozlerime bakip bakip tekrar agladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…