- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.421
Canım benim yaaa bi tane var bizde ağlayınca napıcağımızı şaşırıyoruz kaldıki sende 2..kimse varmı yanındaBir kızım biliyorsunuz kolik. 1 aydır her akşam ağlıyor, ona diğeride katıldı 4 gündür. Kafayı yememe çok az kaldı. İkiside sabah 8 den beri hiç uyumadı ve saatlerdir ağlıyorlar. Çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum
Çok zormuş ağlayan bebek yaa bnmkide 2 gündür mahvetti beniDun aksam esim 1 saat gezdirip uyutmustu .Bugun esim geldikten sonra iyice çığrından çıktı. Aglarken kustu nefes alamadi falan .Simdi arabaya bindirdik Mevlana ya gidecegiz.O rahatlamasa bile bana hep iyi geliyor oranin atmosferi .Cunku ben de tikandim saatlerce onla beraber agkadim .Gozlerime bakip bakip tekrar agladi
Bir kızım biliyorsunuz kolik. 1 aydır her akşam ağlıyor, ona diğeride katıldı 4 gündür. Kafayı yememe çok az kaldı. İkiside sabah 8 den beri hiç uyumadı ve saatlerdir ağlıyorlar. Çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum
ben de ilk gunler hayatim bitti diyordum artik sadece biraz ertelendi diyorum. Durumu kabullenmek tek çareKarnımızdayken ayrı dert doğduktan sonra ayrı dert. Annelik zor zanaat gerçekten. Allah sağlık versin de bu günler geçici. Ben kendimi hep böyle motive ediyorum. Uykusuz geceler, yorgun yoğun günlerde bu günler geçici deyip avunuyorum.
Allah tatli uykular versin canim hep dua ediyorum. İnsallah duzene girerler insallahHala ama hala uyanikartik tukendim sendelemeye basladim .
Elektrikli baby plus e bebekten canim .
Burun tıkanıklığı için burun aspiratörü kullandınmı canım
yaa 1 gun mu varmis aralarinda =) o atak meselesini de doktora soracagim, cok merak ediyorum. Ama arastirmiyorum, sonra atak gunu olarak yazilan gun gelince ben psikolojik olarak bugun kotu gececek diye dusunmeye baslarimBizden 1gün buyuksunuz yani oyyy sizi takip edim o zaman heleki şu meshur atak haftalarında :))
Sağol canım. Dolapta üç gün buzlukta 3 ay, 3 kuralına göre bekletiyorum sütü. Sütüm hep oluyo ama akşeme doğru bitince arada mamada veriyorum, bazen sağmayı da unutuyorum acil işim çıkıyo mama devreye giriyo mecbur. Baştan beri biberon veriyorum memeyi reddetmedi, reddettiği an bırakırım biberonu canımOh maşallah dolapta ne kadar bekletiyorsun sadece anne sütüyle besliyorsun sanırım. Biberonla verdkten sonra emzirmede sorun yasamıyor musunuz
Canım benim yaaa bi tane var bizde ağlayınca napıcağımızı şaşırıyoruz kaldıki sende 2..kimse varmı yanında
Evet hep birileri var yanımda yoksa yapamam. Annemle babamın yanındayım, eşim haftanın bir kaç günü geliyor. Eninde sonunda kendi evime geçmem lazım ama cesaret edemiyorum. Eşim uykusuzluğa dayanamaz, bende geceleri tek başıma yetişemem. Büyük kavgalar bizi bekliyor gibime geliyor, hayılısı.Canım kimse varmı yanında? Allah yardımcın olsun biz 1 taneye zor bakıyoruz.ama azıcık buyusunler dusunsene sana tatlı tatlı gulen yuz 2 tanezorluğu nasıl coksa mutlulugu dahada cok olacak.inşallah cabucak o gusel gunler gelsin.
Allah Allah hmmm bzde işe yaradı da seninki et mi acabaHem cekmeli hem pompalı var kullandim ama tikanikligi genizde. Ben kulak cubugu ile icini bi guzel temizliyorum cikiyor ama hirilti sabit
Allah yardımcınız olsun 6 aya kadar idare edebilsen annende daha rahat olurduEvet hep birileri var yanımda yoksa yapamam. Annemle babamın yanındayım, eşim haftanın bir kaç günü geliyor. Eninde sonunda kendi evime geçmem lazım ama cesaret edemiyorum. Eşim uykusuzluğa dayanamaz, bende geceleri tek başıma yetişemem. Büyük kavgalar bizi bekliyor gibime geliyor, hayılısı.
canim idrar nereye denk gelirse oranin rengi degisiyor, tamamini bekleme bence, cogu zaman baya dolmus oluyor bez
Hemen almaya gerek Yok bence ama malum yaz ayındayız çok da bekletmemek lazım ben ortalama bir doluluk olunca alıyorum tamamını beklemeden bazen az mavilik olunca aldığımda oluyor duruma göre
Tamamen tercih meselesi bence cnm. Az bişey yaptıysa pek mavi olmuyo bi kaç çişte çizgi artıyo. Benim kontrol ettiğimde azda olsa maviyse değiştiriyorum. Ama gece boyu baya doluyo hiç tahriş etmiyo alınmasa da olur sanki
Emzirme sanatı facebookta grup oraya üye olup kilosunu ne kadar mama aldığını yazıyorsun sana neler yapabileceğini nasıl azaltacağını mamayı yazıyorlar besleme katateri 5 nolu yaz arama motoruna çıkar canım.N11de ne yazıp arycaz ki ? İlk defa goruyorum boyle bişy çok mantıklı valla bi deneyim. Emzirme sanatı grup mu ?
Onun akışını da yavaşlatıp veriyorsun ama bi süre sonra ona da alışabiliyormuş yani o da meme reddine sebep olabiliyormuşNeden en fazla 3 hafta kullaniliyor?
Mamayı nasıl bıraktınız ne kadar süre aktif emiyorduEmzirme sanatı facebookta grup oraya üye olup kilosunu ne kadar mama aldığını yazıyorsun sana neler yapabileceğini nasıl azaltacağını mamayı yazıyorlar besleme katateri 5 nolu yaz arama motoruna çıkar canım.
Geç değil sütün artar sütüm yok demeyi bırakmalısın önce 5. Hafta atak haftası sürekli memede kalmak istiyor fırsatı değerlendir biberonu bırak kaşıkla ya da eds ile ver ve önce ne kadar çırpınırsa çırpınsın memeni ver huzursuzluk yaptığında diğer meme yine huzursuzluk yaptı diğer meme sonra mamaya geç ben biberonu bıraktım mamayı da çok çok az veriyorum artık ve gece uyandığında yanıma yatırıyorum sabaha kadar her mızırtıda ağzına meme verebiliyorum eğer ezmem çarpmam bebeğe diyebiliyorsan çok büyük rahatlık ve ne kadar emerse o kadar süt artışı ayrıca gece emmesi sütü artırıyormuş. Bu arada çevremdeki herkes doktorum dahil sütün yetmiyo bu çocuk iri doyuramazsın dediği halde benim sütüm varmış sadece memede aktif emme süresi kısaymış yoksa 3 günde mamayı bırakamazdım belki seninde böyledir. Sürekli emmesini sağla ne olur canım inan artacak
Allah Allah diğeri niye öyle oldu başka bir derdi olmasın? Ya da artık kardeşinin ağlaması mi etkilemeye başladı acabaBir kızım biliyorsunuz kolik. 1 aydır her akşam ağlıyor, ona diğeride katıldı 4 gündür. Kafayı yememe çok az kaldı. İkiside sabah 8 den beri hiç uyumadı ve saatlerdir ağlıyorlar. Çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?