- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.441
Canm benm kizim bugun hatta saat 12 yi gecti artk 49 gunluk ama hep sag yada sola cevirio kafasini hatta hep sagina yatiyobende uykuya dalinca sola ceviriyorum surekli sagina yatmak istio. Yani demem o ki durumlar seninkiyla ayni endiselenmeKızlar dün 40miz çıktı ama bebeğim hala sirt üstü uzanırken kafasini ya sağa ya da sola döndürüyor yüzü yukarı tutmuyor kafasını ve kafasınin arkası hala uzun yuvarlaklaşmadi zorla durdurmaya çalışıyorum sağına soluna bir şeyler koymaya çalışıyorum ama hoşlanmıyor hemen mizmizlanmaya başlıyor normal mi acaba sizin bebeklerin kafa şekli düzeldi mi
Allah kolaylik ve bool sabir versin sana veKızlar ya kolik sancısı sırasında ağrı kesici versem olmaz mı acaba çok aşırı ağlıyor çığlık atıyor resmen
Bilmiyorum cnm, büyüme atağı diye umuyorum. Yoksa benim psikoloji dayanmaz. Ağrı kesicide ben sadece aşı sonrası ateşi çıkınca verdim. Çünkü sonu yok bu akşam versen yarın gene olcak. Gene de doktoruna sor tabi ki.Allah Allah diğeri niye öyle oldu başka bir derdi olmasın? Ya da artık kardeşinin ağlaması mi etkilemeye başladı acaba
Bizimki de çoğunluk soluna yatıyor uyuduktan sonra ben sagina döndürüyorum haftaya doktora gitcem o zaman sorcam inşallahCanm benm kizim bugun hatta saat 12 yi gecti artk 49 gunluk ama hep sag yada sola cevirio kafasini hatta hep sagina yatiyobende uykuya dalinca sola ceviriyorum surekli sagina yatmak istio. Yani demem o ki durumlar seninkiyla ayni endiselenme
Allah kolaylik ve bool sabir versin sana vehadess e. Buarada benm bebegm Allah nazarlardan saklasn maşşallah bugün daha iyidi 2 gundur rezene ve bi çay var ondan iciyorum onlarin etkisimi oldu acaba bilemiyorum ama resmini atiyim size belkide biliyosunuzdur. Ikinci resm icinim fotografi kup seker seklinde bircok bitki var iceriginde
Sorunca banada soylersen cok sevinirim canm. Onlem almam gerekiyosa aliyim bende. Yada acaba yenidogan icin yastk var ortasi cukur ondanmi almak lazm bilemedm bak smdi benmdw kafama takldiBizimki de çoğunluk soluna yatıyor uyuduktan sonra ben sagina döndürüyorum haftaya doktora gitcem o zaman sorcam inşallah
İlk 15 gün bebeğin doğum kilosuna ulaşması beklenir.Sizin bebeğiniz kaç kg doğdu?15. Günün sonunda kg nedir?Dr kontrolü olması gerekiyor bugün yarın sütün yetip yetmediğini vs dr söyler ozaman.Kızlar lütfen yardımcı olun kizim 15 günlük hiç kilo almadı herkes mama verme diyir ama bana doymuyor gibi geliyor emiyir sutum de var gibi yani sıkınca geliyor emerken geliyor mu bilmiyorum hangi mamayi alayim bilemedim
Biraz aç bırakıp memede ısrar ederseniz sorun çözülür.Ben ilk bebeğimde aynı durumu yaşadım.Bir günde çözülüyor sorun ısrarla meme verin.26günlük olduk canım kız değil erkek :) emmesinde sorun yok doğduğu andan beri emme refleksi var emzirdikçe kuvvetlendi de ama işte ilk 3gün sütümün gelmemesiydi sarılıktı mamaydı derken alıştı biberona göğsümü reddediyor bu gidişle tamamen mamaya geçecek gibi gorunuyoruz en azından 40 çıkana kadar emse
Canım hiç mi uyumuyo? Uyumuyosa nasıl büyücek bu yavrular? Acaba farklı uyutma yöntemi mi denesen, dr sordun mu? Bebek uyumayınca insan anneyede bebeğede üzülüyo, gündüs uyusa sende dinlenirdinAmin canim .Sabahin 7sinden beri tek basima bakıyorum esimin gelmesine daha 3 saat var .Basim çatlıyor. Uyumuyor uyumuyor deli olcambu saate kadar bölük pörçük 2 saat falan uyudu .
Hırıltı banim kızımda da var serumu bende kullandım ama bırakınca yine oluyo geçmedi dr cuma gidicem sorcam inşş kesin çözümü söyler iyi bi dr çünküHem cekmeli hem pompalı var kullandim ama tikanikligi genizde. Ben kulak cubugu ile icini bi guzel temizliyorum cikiyor ama hirilti sabit
Çok aç olduğu zaman yırtıyor kendini. Bidaha deneyim bakalımBiraz aç bırakıp memede ısrar ederseniz sorun çözülür.Ben ilk bebeğimde aynı durumu yaşadım.Bir günde çözülüyor sorun ısrarla meme verin.
Memlekete geldk eşim yok koca yatakta oğlumla ikimiz yatıyoruz değmem çarpmam temkinliyim o konuda. İlkk zamanlar yattığım yerden emzirebiliyordum ama dikişlerden dolayı pek yana yatamıyordum şmdi yatma konusunda sıkıntı yok dun gece bi deneyim dedim gogsumu verıyorum ağız açık kafa sureklı sağa sola sallıyor gogsumu ağzına sokuyorum kafasını gerıye doğru kaktırıp duruyor Allahım o an oturup ağlayasım geliyo sinirimden. Eds yontemi aklımda eczanede varmıdır yada kendim o küçük ince boru gbi şeyden bulup evde göğüs ucuma yapıştırıp mı denesem saçmalıyormuyum inan çok tecrubesizim hayatımda tek dokunduğum tek gorduğum bebek benm bebegim nekadar okursam okuyayım başıma gelince bildiğimide unutur oldumEmzirme sanatı facebookta grup oraya üye olup kilosunu ne kadar mama aldığını yazıyorsun sana neler yapabileceğini nasıl azaltacağını mamayı yazıyorlar besleme katateri 5 nolu yaz arama motoruna çıkar canım.
Geç değil sütün artar sütüm yok demeyi bırakmalısın önce 5. Hafta atak haftası sürekli memede kalmak istiyor fırsatı değerlendir biberonu bırak kaşıkla ya da eds ile ver ve önce ne kadar çırpınırsa çırpınsın memeni ver huzursuzluk yaptığında diğer meme yine huzursuzluk yaptı diğer meme sonra mamaya geç ben biberonu bıraktım mamayı da çok çok az veriyorum artık ve gece uyandığında yanıma yatırıyorum sabaha kadar her mızırtıda ağzına meme verebiliyorum eğer ezmem çarpmam bebeğe diyebiliyorsan çok büyük rahatlık ve ne kadar emerse o kadar süt artışı ayrıca gece emmesi sütü artırıyormuş. Bu arada çevremdeki herkes doktorum dahil sütün yetmiyo bu çocuk iri doyuramazsın dediği halde benim sütüm varmış sadece memede aktif emme süresi kısaymış yoksa 3 günde mamayı bırakamazdım belki seninde böyledir. Sürekli emmesini sağla ne olur canım inan artacak
Aynen çocuk bişey yapsa atak haftası ya ondan mı dıye düşün dur hiç gerek yok :) büyüyo işte ne guzel. Bugun babaannem bebege bakmış diyorki bak geriniyor büyümeye başlamış boyu uzayacakyaa 1 gun mu varmis aralarinda =) o atak meselesini de doktora soracagim, cok merak ediyorum. Ama arastirmiyorum, sonra atak gunu olarak yazilan gun gelince ben psikolojik olarak bugun kotu gececek diye dusunmeye baslarim
Vıdeoda ızledm kadın bununla sağıyordu acaba denesem mi ? Bana hiç bişeyin faydası olmayacak gbime geliyorHala ama hala uyanikartik tukendim sendelemeye basladim .
Elektrikli baby plus e bebekten canim .
Doktor mu verdı o damlayı ? Bzmkide hırıl hırıl edıyor bazen. İnşallah gazı ve burnu duzelır canım uykusuda guzel olsun yormasın masallah bizde haftaya 1aylık olcaz inşallah bakalım nasıl gececekBizimki 16 sinda dogdu öncelikle mujde atak gecti. Ve evet gerçekten atak bitimi donmeyi ogrendi. Vee kotu haber 1.ay agresifligi basladi sanirim surekli ikiniyor bi anda agliyor. Sabah serum fizyolojik damlattim bi anda inanilmaz bi sesle nefes almaya basladi odum koptu ama hapsurunca gecti. Burnu yinede tikali. Gunduz uykusu bi anda azaldi. 2 saat uyurdu yada 1 bucuk o cok cok azaldı. Yarin tam 1 ay olacak insallah su burun tıkanıklığı ve gaz gecer
Doktor mu verdı o damlayı ? Bzmkide hırıl hırıl edıyor bazen. İnşallah gazı ve burnu duzelır canım uykusuda guzel olsun yormasın masallah bizde haftaya 1aylık olcaz inşallah bakalım nasıl gececek
Hırıltı banim kızımda da var serumu bende kullandım ama bırakınca yine oluyo geçmedi dr cuma gidicem sorcam inşş kesin çözümü söyler iyi bi dr çünkü
Evet canim Allah yardimcimiz olsunÇok zormuş ağlayan bebek yaa bnmkide 2 gündür mahvetti beni
Amin canim aminAllah tatli uykular versin canim hep dua ediyorum. İnsallah duzene girerler insallah
Mesela 5 te kalkti sabah demi aksam 9 10 a kadar maksimum 2 saat uyuyor. Gece de 2 3 saat .Yani koca 24 saatlik gunde 4 saat falan uyuyor.Simdi de kucagimda belki uyur 5 gibi tekrar kalkar.Canım hiç mi uyumuyo? Uyumuyosa nasıl büyücek bu yavrular? Acaba farklı uyutma yöntemi mi denesen, dr sordun mu? Bebek uyumayınca insan anneyede bebeğede üzülüyo, gündüs uyusa sende dinlenirdin
40 gün dolduğu zaman gusl almaniz lazım ..40 günden öncede kanama olmadığı sürece temizsinizKızlar selam nasılsınız.bugün bu kırkı doldurma ve gusül konusunu araştırdım benim 1,5 haftadır filan sadece açık sarı su gibi fakat az miktarda akıntım var kırkımız 1 hafta sonra dolacak.benim gusül almam gerekir mi.bu akıntı lohusalık kanaması denen şey mi.kafamda deli sorular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?