2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm benm kizim bugun hatta saat 12 yi gecti artk 49 gunluk ama hep sag yada sola cevirio kafasini hatta hep sagina yatiyobende uykuya dalinca sola ceviriyorum surekli sagina yatmak istio. Yani demem o ki durumlar seninkiyla ayni endiselenme
Kızlar ya kolik sancısı sırasında ağrı kesici versem olmaz mı acaba çok aşırı ağlıyor çığlık atıyor resmen
Allah kolaylik ve bool sabir versin sana ve hadess e. Buarada benm bebegm Allah nazarlardan saklasn maşşallah bugün daha iyidi 2 gundur rezene ve bi çay var ondan iciyorum onlarin etkisimi oldu acaba bilemiyorum ama resmini atiyim size belkide biliyosunuzdur. Ikinci resm icinim fotografi kup seker seklinde bircok bitki var iceriginde

Eklentiler

• IMG-20180809-WA0014.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20180809-WA0015.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 52
Allah Allah diğeri niye öyle oldu başka bir derdi olmasın? Ya da artık kardeşinin ağlaması mi etkilemeye başladı acaba
Bilmiyorum cnm, büyüme atağı diye umuyorum. Yoksa benim psikoloji dayanmaz. Ağrı kesicide ben sadece aşı sonrası ateşi çıkınca verdim. Çünkü sonu yok bu akşam versen yarın gene olcak. Gene de doktoruna sor tabi ki.

Bizimki de çoğunluk soluna yatıyor uyuduktan sonra ben sagina döndürüyorum haftaya doktora gitcem o zaman sorcam inşallah

Bizimki de çoğunluk soluna yatıyor uyuduktan sonra ben sagina döndürüyorum haftaya doktora gitcem o zaman sorcam inşallah
Sorunca banada soylersen cok sevinirim canm. Onlem almam gerekiyosa aliyim bende. Yada acaba yenidogan icin yastk var ortasi cukur ondanmi almak lazm bilemedm bak smdi benmdw kafama takldi

Kızlar lütfen yardımcı olun kizim 15 günlük hiç kilo almadı herkes mama verme diyir ama bana doymuyor gibi geliyor emiyir sutum de var gibi yani sıkınca geliyor emerken geliyor mu bilmiyorum hangi mamayi alayim bilemedim
İlk 15 gün bebeğin doğum kilosuna ulaşması beklenir.Sizin bebeğiniz kaç kg doğdu?15. Günün sonunda kg nedir?Dr kontrolü olması gerekiyor bugün yarın sütün yetip yetmediğini vs dr söyler ozaman.

Biraz aç bırakıp memede ısrar ederseniz sorun çözülür.Ben ilk bebeğimde aynı durumu yaşadım.Bir günde çözülüyor sorun ısrarla meme verin.

Amin canim .Sabahin 7sinden beri tek basima bakıyorum esimin gelmesine daha 3 saat var .Basim çatlıyor. Uyumuyor uyumuyor deli olcam bu saate kadar bölük pörçük 2 saat falan uyudu .
Canım hiç mi uyumuyo? Uyumuyosa nasıl büyücek bu yavrular? Acaba farklı uyutma yöntemi mi denesen, dr sordun mu? Bebek uyumayınca insan anneyede bebeğede üzülüyo, gündüs uyusa sende dinlenirdin

Hem cekmeli hem pompalı var kullandim ama tikanikligi genizde. Ben kulak cubugu ile icini bi guzel temizliyorum cikiyor ama hirilti sabit
Hırıltı banim kızımda da var serumu bende kullandım ama bırakınca yine oluyo geçmedi dr cuma gidicem sorcam inşş kesin çözümü söyler iyi bi dr çünkü

Memlekete geldk eşim yok koca yatakta oğlumla ikimiz yatıyoruz değmem çarpmam temkinliyim o konuda. İlkk zamanlar yattığım yerden emzirebiliyordum ama dikişlerden dolayı pek yana yatamıyordum şmdi yatma konusunda sıkıntı yok dun gece bi deneyim dedim gogsumu verıyorum ağız açık kafa sureklı sağa sola sallıyor gogsumu ağzına sokuyorum kafasını gerıye doğru kaktırıp duruyor Allahım o an oturup ağlayasım geliyo sinirimden. Eds yontemi aklımda eczanede varmıdır yada kendim o küçük ince boru gbi şeyden bulup evde göğüs ucuma yapıştırıp mı denesem saçmalıyormuyum inan çok tecrubesizim hayatımda tek dokunduğum tek gorduğum bebek benm bebegim nekadar okursam okuyayım başıma gelince bildiğimide unutur oldum

yaa 1 gun mu varmis aralarinda =) o atak meselesini de doktora soracagim, cok merak ediyorum. Ama arastirmiyorum, sonra atak gunu olarak yazilan gun gelince ben psikolojik olarak bugun kotu gececek diye dusunmeye baslarim
Aynen çocuk bişey yapsa atak haftası ya ondan mı dıye düşün dur hiç gerek yok :) büyüyo işte ne guzel. Bugun babaannem bebege bakmış diyorki bak geriniyor büyümeye başlamış boyu uzayacak annem bak seslerimizi duyuyo artk laf istiyo büyüyo artk . al sana bilim al sana atak haftası

Doktor mu verdı o damlayı ? Bzmkide hırıl hırıl edıyor bazen. İnşallah gazı ve burnu duzelır canım uykusuda guzel olsun yormasın masallah bizde haftaya 1aylık olcaz inşallah bakalım nasıl gececek

Doktor mu verdı o damlayı ? Bzmkide hırıl hırıl edıyor bazen. İnşallah gazı ve burnu duzelır canım uykusuda guzel olsun yormasın masallah bizde haftaya 1aylık olcaz inşallah bakalım nasıl gececek

Doktor verdi canim. Bildigin deniz suyu ama bizimki tembel. Herseyi kaciriyor genzine. Insallah su 3. Aya bi girsek

Hırıltı banim kızımda da var serumu bende kullandım ama bırakınca yine oluyo geçmedi dr cuma gidicem sorcam inşş kesin çözümü söyler iyi bi dr çünkü

Beni de bilgilendir canim yarin benimde randevu vr bende sorayim. Bilgileri karsilastiralim bizimki ne der bakalim. Bizim iki doktor var birisini görsen tam bir kahvehane adami dersin ama anlar bebekten. Digeri tam bi uzman ama odaklanma sorunu var. Sen soru sorarsın o baska seyle ugrasir duymaz. Muayene bitimi sorunca da tabi gonulsuz cevaplat

Çok zormuş ağlayan bebek yaa bnmkide 2 gündür mahvetti beni
Evet canim Allah yardimcimiz olsun
Allah tatli uykular versin canim hep dua ediyorum. İnsallah duzene girerler insallah
Amin canim amin
Canım hiç mi uyumuyo? Uyumuyosa nasıl büyücek bu yavrular? Acaba farklı uyutma yöntemi mi denesen, dr sordun mu? Bebek uyumayınca insan anneyede bebeğede üzülüyo, gündüs uyusa sende dinlenirdin
Mesela 5 te kalkti sabah demi aksam 9 10 a kadar maksimum 2 saat uyuyor. Gece de 2 3 saat .Yani koca 24 saatlik gunde 4 saat falan uyuyor.Simdi de kucagimda belki uyur 5 gibi tekrar kalkar.

Kızlar selam nasılsınız.bugün bu kırkı doldurma ve gusül konusunu araştırdım benim 1,5 haftadır filan sadece açık sarı su gibi fakat az miktarda akıntım var kırkımız 1 hafta sonra dolacak.benim gusül almam gerekir mi.bu akıntı lohusalık kanaması denen şey mi.kafamda deli sorular...

Gunaydin kizlar .Bugun 1 aylik olduk aşımız var. Gunlerdir cektigimiz uykusuzlugun ustune bir de onun acısı eklenecek hiç iyi olmadi bu .
Aksam arabayla 1 saatten fazla gezdirdik .O kadar yorulmustu ki uyudu. Eve geldik bi sure sonra uyandi .Yine sabah oldu biz de olduk .

40 gün dolduğu zaman gusl almaniz lazım ..40 günden öncede kanama olmadığı sürece temizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…