2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hickirinca da midesi buyuyor sozu var onu da bizimkilerden duydum

Sorunca banada soylersen cok sevinirim canm. Onlem almam gerekiyosa aliyim bende. Yada acaba yenidogan icin yastk var ortasi cukur ondanmi almak lazm bilemedm bak smdi benmdw kafama takldi
Tabiki , mutlaka söylerim canım

Günaydın kızlar,sabah kızımı emziremedim. 10 dk toplam anca emmiştir süt az gelince başlıyor ağlamaya çekiştirmeye sağ sol sağ sol derken 20 dk zor tutabildim. Ne olacak böyle bilmiyorum ki mamayı kaşıkla şırıngayla verirkende böyleydi o yüzden biberona geçtim artık

Ben de biberon kullaniyorum enjektorle bas edemedim 30 cc icerken tamam da simdi 60 cc cok zor oluyor artik elleri de durmuyor kımıl kımıl.

Allah kolaylik versin bitkisel cay ver sakinlestirici canim

Benimkide aynı canım emmiyecekse emmiyor ısrar ediyorum biraz ama yok çatlayacak ağlarken zafer onun oluyor gelsin mamalar bazende çok güzel emiyor bende anlmıyorum , sapsarı bi kızım var ağlayınca kıpkırmızı oluyor

Durumlar nasil uyutabiliyor musun canim ?Biz bugun aşıya gittik geldik çok agladi yavrum .Yoruldu yarim saat uyudu hemen uyandi .Aksam arabayla gezdirdik arabada uyudu eve gelince ustune biraz daha uyudu hop kalkti . Ne zaman duzelecek ya

Arkadaşlar bebeği isilik olan varmı varsa ne kullandınız benim kizim isilik bir düzeliyor sonra bidaha başlıyor yine boynu kizarmis

Günaydın uykusuz anneler kızım 2.5 aylık oldu bir hafta öncesine kadar uykusu falan gayet iyiydi ama pazartesi 2.aşısı (aşısı gecikmeli yapıldı) yapıldıktan sonra huyu değişti gece 2 de uyanıyor ve saat 6 7 ye kadar uyumuyor napıcaz biz bunlarla yaa bu arada bebeklerinizin saçları dökülüyor mu iki gündür kızımın saçları dökülüyor

Baktim saate tam yarim saat uykusunda ikinma aglama baslangici gibi sesler cikardi yazik. Kucagima bi aliyorum direk iki büklüm. Biogaia verdim aguline gaz surubu verdim masaj yaptım daha ne yapılır bilmiyorum bugun kontrolu var bakalim

Malt içeceği al canım süt yapıyor inşallah sütün çoğalırda biberona alışmaz Allah kolaylık versin sütün çoğalması içinde bol bol emzirmek lazım ama bizm bebeler dövüşken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…