2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 27. günden sonra sarı akıntıya döndü heralde bitti dedim gusül abdesti aldım. Ama 35. gün yine kahverengi geldi bi daha abdest aldım. Çoğu zaman duşa girmemde abdest alıyorum zaten. Ne zaman bittiğinden emin olamadığımız için her fırsatta alınabilir. Sende al bence için rahat eder. Bitse de bitmese de kırk çıkarken mecbur alacaz zaten

Arkadaşlar bebeği isilik olan varmı varsa ne kullandınız benim kizim isilik bir düzeliyor sonra bidaha başlıyor yine boynu kizarmis

Benimde bebeğim 5 -6 günlükken olmuştu. Bepanthol- zeytinyağı-pudra - bebe losyonu - bebe yağı dönüşümlü olarak sürdüm hangisi iyi geldi bilmiyorum ama sıcakta tekrar çıkıyo maalesef

Deme öyle ya belki atak haftasında dir? Hayır hiç dokulmuyor saçı benimki 2 aylık oldu

Kızlar günaydın. Carter’s da çok güzel indirim var. Dolar zammı gelmeden sonbahar ve kışlık almak lazımm
Ya ben kestiremiylrum birkaç ay sonra hangi beden giyer diye. İlk doğduğunda Yenidoğan bedenleri bile kocaman olmuştu şimdi ise 2 aylık ama 3 aylık beden giyiyor. O yüzden ileriye dönük bir şey alamıyorum pek

Ya ben kestiremiylrum birkaç ay sonra hangi beden giyer diye. İlk doğduğunda Yenidoğan bedenleri bile kocaman olmuştu şimdi ise 2 aylık ama 3 aylık beden giyiyor. O yüzden ileriye dönük bir şey alamıyorum pek

Senin minnoş erken doğduğu için ilk başta büyük gelmesi normal cnm, benimki de aynı seninki gibi ilk başta büyük geldi şimdi küçük geliyo.

Ama ben şöyle düşünüyorum. Mesela şu anda da tulum giydiriyorum hem dışarı çıkarken hem de gece uyurken pijama niyetine içine hiç bişe giydirmiyorum. kışın da aynı şekilde tulum giydiricem, tek fark sonbaharda içine kısa kollu zıbın, kışın içine uzun kollu zıbın ve ince pantolonla giydiririm tulumunu. Yani her daim tulum giyer, ben altlı üstlü takımdansa tulumları çok seviyorum :)

Yani her daim sıfır kol, yarım kol, uzun kol zıbın ve tulum giyer. Ama kışlık polar tulum, astronot fln almıyorum dediğin gibi.

Ben de biberona geçmiştim ama memeyi reddetti benimki bu sefer de şırınga deniyorum bakalım nasıl olacak
Afilim92 canım sen şırınga ile mamayı damlatırken tamamını bitirtiyor muydun? Dün gece denedim ben normalde 60 cc içiyordu bu yöntemle 30 cc içti de ondan merak ettim. Uyusa da hepsini bitirmek gerekiyor mu? Erkenden acıkır mı sık sık vermek zorunda kalmayayım takip etmek zor olur diye düşünüyorum

Bebeği nasıl tutuyorsun sıkarken ? Ben bir türlü beceremedim

Kızlar merhaba cok heycanlıyım fikirlerinizi paylasırmisiniz benimle
4 ve 5 aydi adet olmuordum gecen ayin 24 unde bir basladi adetim bu ayin 2 sinde bitti cok fazla geldi ama temizlendim bebegimizin olmasini cok istiyoruz ilk bebegimizi kaybettik simdi ayin3 unden 13 une kadar bebek calismasi yaptik yumurtlama gununde felan sizce tutmusmudur yaa ve testi ne zaman yapayim fikir sunarsaniz sevinirim

Kızlar ya bebeğim 33 günlük dün kaka yapmadı gece 2buçuğa kadar ağladı bacaklarnı karnına çeke çeke belliki kaka yapamadığı için ağladı rahatsz oldu. Sizde yaşadnz mı bu durumu

Benim zaten reddetmeye başladı napıcam ben
Ben de biberon kullaniyorum enjektorle bas edemedim 30 cc icerken tamam da simdi 60 cc cok zor oluyor artik elleri de durmuyor kımıl kımıl.
Benimde öyle canım 60 cc zor oluyor ama böyle daha kötüye gidiyor durum memeyi hiç çekmeye çalışıyor
Benimde sarı kızım morardı ağlarken memeyi 10 dkdan fazla tutturamadım boş biberon çekiyor beni çekmiyor huysuz ;/
Malt içeceği al canım süt yapıyor inşallah sütün çoğalırda biberona alışmaz Allah kolaylık versin sütün çoğalması içinde bol bol emzirmek lazım ama bizm bebeler dövüşken :)
Bira mayası tableti aldım zaten canım ama o bile pek etki etmedi bana oda malt ama olmayınca olmuyor demek ki

Merhaba canim. Tam yumurtlamana denk geldiyse standartta oran %25ti sanirim. Ama bazen gec yumurtlama vs de olabiliyor. Bence beklenen adet tarihin gecikmeden test yapma yanlis sonuc alabilirsin. Bence 1 hafta sabret. İnsallah iyi haberler alirsin.

Hahaha bu doktorlarda değişik insanlar ya :) tamam canım bilgilendiririm

Evet canim Allah yardimcimiz olsun

Amin canim amin

Mesela 5 te kalkti sabah demi aksam 9 10 a kadar maksimum 2 saat uyuyor. Gece de 2 3 saat .Yani koca 24 saatlik gunde 4 saat falan uyuyor.Simdi de kucagimda belki uyur 5 gibi tekrar kalkar.
Ay canım baya az uyuyomuş yaa inşy düzene girer, az uyumak bebeğide yorar mutsuz eder sanada yansır ama düzalir bence en azından gündüz uyusa o bile bişeydir sende uyurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…