- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.481
Ne kontrolü canımBaktim saate tam yarim saat uykusunda ikinma aglama baslangici gibi sesler cikardi yazik. Kucagima bi aliyorum direk iki büklüm. Biogaia verdim aguline gaz surubu verdim masaj yaptım daha ne yapılır bilmiyorum bugun kontrolu var bakalim
Kızlar selam nasılsınız.bugün bu kırkı doldurma ve gusül konusunu araştırdım benim 1,5 haftadır filan sadece açık sarı su gibi fakat az miktarda akıntım var kırkımız 1 hafta sonra dolacak.benim gusül almam gerekir mi.bu akıntı lohusalık kanaması denen şey mi.kafamda deli sorular...
Arkadaşlar bebeği isilik olan varmı varsa ne kullandınız benim kizim isilik bir düzeliyor sonra bidaha başlıyor yine boynu kizarmis
Deme öyle ya belki atak haftasında dir? Hayır hiç dokulmuyor saçı benimki 2 aylık olduGünaydın uykusuz anneler kızım 2.5 aylık oldu bir hafta öncesine kadar uykusu falan gayet iyiydi ama pazartesi 2.aşısı (aşısı gecikmeli yapıldı) yapıldıktan sonra huyu değişti gece 2 de uyanıyor ve saat 6 7 ye kadar uyumuyor napıcaz biz bunlarla yaa bu arada bebeklerinizin saçları dökülüyor mu iki gündür kızımın saçları dökülüyor
Ya ben kestiremiylrum birkaç ay sonra hangi beden giyer diye. İlk doğduğunda Yenidoğan bedenleri bile kocaman olmuştu şimdi ise 2 aylık ama 3 aylık beden giyiyor. O yüzden ileriye dönük bir şey alamıyorum pekKızlar günaydın. Carter’s da çok güzel indirim var. Dolar zammı gelmeden sonbahar ve kışlık almak lazımm
evet bir de kursak diyorlar sanki tavuk mu buAynen aynen kursağı genişliyomuşş
Teşekkürler denicemfatma_sibel canım Gül suyu şişesinin içine bir miktar Bebek pudrası koy. Güzelce çalkala. İsilik olan bölgelere sür ara ara. Faydasını göreceksin
Ya ben kestiremiylrum birkaç ay sonra hangi beden giyer diye. İlk doğduğunda Yenidoğan bedenleri bile kocaman olmuştu şimdi ise 2 aylık ama 3 aylık beden giyiyor. O yüzden ileriye dönük bir şey alamıyorum pek
Ben de biberona geçmiştim ama memeyi reddetti benimki bu sefer de şırınga deniyorum bakalım nasıl olacakGünaydın kızlar,sabah kızımı emziremedim. 10 dk toplam anca emmiştir süt az gelince başlıyor ağlamaya çekiştirmeye sağ sol sağ sol derken 20 dk zor tutabildim. Ne olacak böyle bilmiyorum kimamayı kaşıkla şırıngayla verirkende böyleydi o yüzden biberona geçtim artık
Ne kontrolü canım
Bebeği nasıl tutuyorsun sıkarken ? Ben bir türlü beceremedimTikali olmasi icin soyledigi tek sey karni cok sis burnu tikali bu yuzden alerji olabilir bu bebekte. Aynen burnu tikaliyken iyice huysuzlasiyor sabahtam beri uyutmaya calisiyorum tikali tikali agliyor nezle gibi. Bende ne jadar aglarsan agla accam dedim gene tupun yuzde 75 ini sikabildim en fazla o kadar dayandi yuregim aglatmaya ama cok sukur acildi burnu. Sallayarak uyuttum sonra. Suanda uyuyo. Her sabah duzenli acsam mi bilmiyorum ya...
Benim zaten reddetmeye başladı napıcam benBen de biberona geçmiştim ama memeyi reddetti benimki bu sefer de şırınga deniyorum bakalım nasıl olacak
Afilim92 canım sen şırınga ile mamayı damlatırken tamamını bitirtiyor muydun? Dün gece denedim ben normalde 60 cc içiyordu bu yöntemle 30 cc içti de ondan merak ettim. Uyusa da hepsini bitirmek gerekiyor mu? Erkenden acıkır mı sık sık vermek zorunda kalmayayım takip etmek zor olur diye düşünüyorum
Benimde öyle canım 60 cc zor oluyor ama böyle daha kötüye gidiyor durum memeyi hiç çekmeye çalışıyorBen de biberon kullaniyorum enjektorle bas edemedim 30 cc icerken tamam da simdi 60 cc cok zor oluyor artik elleri de durmuyor kımıl kımıl.
Benimde sarı kızım morardı ağlarken memeyi 10 dkdan fazla tutturamadım boş biberon çekiyor beni çekmiyor huysuz ;/Benimkide aynı canım emmiyecekse emmiyor ısrar ediyorum biraz ama yok çatlayacak ağlarken zafer onun oluyor gelsin mamalarbazende çok güzel emiyor bende anlmıyorum , sapsarı bi kızım var ağlayınca kıpkırmızı oluyor
Bira mayası tableti aldım zaten canım ama o bile pek etki etmedi bana oda malt ama olmayınca olmuyor demek kiMalt içeceği al canım süt yapıyor inşallah sütün çoğalırda biberona alışmaz Allah kolaylık versin sütün çoğalması içinde bol bol emzirmek lazım ama bizm bebeler dövüşken :)
Merhaba canim. Tam yumurtlamana denk geldiyse standartta oran %25ti sanirim. Ama bazen gec yumurtlama vs de olabiliyor. Bence beklenen adet tarihin gecikmeden test yapma yanlis sonuc alabilirsin. Bence 1 hafta sabret. İnsallah iyi haberler alirsin.Kızlar merhaba cok heycanlıyım fikirlerinizi paylasırmisiniz benimle
4 ve 5 aydi adet olmuordum gecen ayin 24 unde bir basladi adetim bu ayin 2 sinde bitti cok fazla geldi ama temizlendim bebegimizin olmasini cok istiyoruz ilk bebegimizi kaybettiksimdi ayin3 unden 13 une kadar bebek calismasi yaptik yumurtlama gununde felan sizce tutmusmudur yaa ve testi ne zaman yapayim fikir sunarsaniz sevinirim
Hahaha bu doktorlarda değişik insanlar ya :) tamam canım bilgilendiririmBeni de bilgilendir canim yarin benimde randevu vr bende sorayim. Bilgileri karsilastiralim bizimki ne der bakalim. Bizim iki doktor var birisini görsen tam bir kahvehane adami dersin ama anlar bebekten. Digeri tam bi uzman ama odaklanma sorunu var. Sen soru sorarsın o baska seyle ugrasir duymaz. Muayene bitimi sorunca da tabi gonulsuz cevaplat
Ay canım baya az uyuyomuş yaa inşy düzene girer, az uyumak bebeğide yorar mutsuz eder sanada yansır ama düzalir bence en azından gündüz uyusa o bile bişeydir sende uyurdunEvet canim Allah yardimcimiz olsun
Amin canim amin
Mesela 5 te kalkti sabah demi aksam 9 10 a kadar maksimum 2 saat uyuyor. Gece de 2 3 saat .Yani koca 24 saatlik gunde 4 saat falan uyuyor.Simdi de kucagimda belki uyur 5 gibi tekrar kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?