- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.501
Ben de biberona geçmiştim ama memeyi reddetti benimki bu sefer de şırınga deniyorum bakalım nasıl olacak
Afilim92 canım sen şırınga ile mamayı damlatırken tamamını bitirtiyor muydun? Dün gece denedim ben normalde 60 cc içiyordu bu yöntemle 30 cc içti de ondan merak ettim. Uyusa da hepsini bitirmek gerekiyor mu? Erkenden acıkır mı sık sık vermek zorunda kalmayayım takip etmek zor olur diye düşünüyorum
Zeytinyagini isitip soğutup iciren arkadaslar vardi.Gorurlerse mutlaka yazarlar .1 cay kasigi veriyorlardi sanirim .Kızlar ya bebeğim 33 günlük dün kaka yapmadı gece 2buçuğa kadar ağladı bacaklarnı karnına çeke çeke belliki kaka yapamadığı için ağladı rahatsz oldu. Sizde yaşadnz mı bu durumu
Of off biberona alis reddet ,emzige alis reddet .Işimiz zor .Bu bebeler hemen fark ediyorlar farkli bir seyle besleyince .Benim zaten reddetmeye başladı napıcam ben
Benimde öyle canım 60 cc zor oluyor ama böyle daha kötüye gidiyor durum memeyi hiç çekmeye çalışıyor
Benimde sarı kızım morardı ağlarken memeyi 10 dkdan fazla tutturamadım boş biberon çekiyor beni çekmiyor huysuz ;/
Bira mayası tableti aldım zaten canım ama o bile pek etki etmedi bana oda malt ama olmayınca olmuyor demek ki
Gunduz uyumayi gec yemek yiyip wc ye gidemiyorum .Daha yemek yemedim .Misafir vardi yeni gitti .1.saate baska misafir gelcek .Ay canım baya az uyuyomuş yaa inşy düzene girer, az uyumak bebeğide yorar mutsuz eder sanada yansır ama düzalir bence en azından gündüz uyusa o bile bişeydir sende uyurdun
Aşıya gittiginde kilosuna da bakildi mi? Sadece emzirerek kilo alması mumkun oluyor mu diye sordumDurumlar nasil uyutabiliyor musun canim ?Biz bugun aşıya gittik geldik çok agladi yavrum .Yoruldu yarim saat uyudu hemen uyandi .Aksam arabayla gezdirdik arabada uyudu eve gelince ustune biraz daha uyudu hop kalkti . Ne zaman duzelecek ya
Allah yardımcımız olsun inşallah bırskmaz bebegin emmeyiBenim zaten reddetmeye başladı napıcam ben
Benimde öyle canım 60 cc zor oluyor ama böyle daha kötüye gidiyor durum memeyi hiç çekmeye çalışıyor
Benimde sarı kızım morardı ağlarken memeyi 10 dkdan fazla tutturamadım boş biberon çekiyor beni çekmiyor huysuz ;/
Bira mayası tableti aldım zaten canım ama o bile pek etki etmedi bana oda malt ama olmayınca olmuyor demek ki
Nasıl geçti ♡1.ay kontrolü canim. Doktor 1 de gelin dedi
Saf zeytinyağı içirince yapıyordu benm oğlum.Kızlar ya bebeğim 33 günlük dün kaka yapmadı gece 2buçuğa kadar ağladı bacaklarnı karnına çeke çeke belliki kaka yapamadığı için ağladı rahatsz oldu. Sizde yaşadnz mı bu durumu
Ben ilk defa dün Rezene çayı içtim bir bardak . Göğüslerim normalde yumuşaktı. Bikaç saat sonra sertleşmişti ve ucundan süt akmaya başladı. Tesadüf mü bilmiyorum ama denemeye değer yapmadı isenizBen elektrikli ile sağıyorum ilk başta sağdıkça 10 cc falan arttı dedim doğru herhalde artacak Yok değişen birşey olmadı. Üstelik olan göğüslere oldu makine mahvetti uçlarını
Durumlar nasil uyutabiliyor musun canim ?Biz bugun aşıya gittik geldik çok agladi yavrum .Yoruldu yarim saat uyudu hemen uyandi .Aksam arabayla gezdirdik arabada uyudu eve gelince ustune biraz daha uyudu hop kalkti . Ne zaman duzelecek ya
Ben ilk defa dün Rezene çayı içtim bir bardak . Göğüslerim normalde yumuşaktı. Bikaç saat sonra sertleşmişti ve ucundan süt akmaya başladı. Tesadüf mü bilmiyorum ama denemeye değer yapmadı iseniz
Dr bana iki aydan önce kalabalığa çıkarma , misafir gelse de ayrı odada dursun bağışıklık tam oluşmuyor çünkü dedi. Böyle bir açıklama yapıp kaçırabilirsin bi dahaki uBenimde bugün misafirim vardı çok yakım akrabam mecbur kabul ettim ama pişmanım 3 tane çocuk vardı kesinlikle uyutamadım kızımı sesten birde sürekli akıl vermeler yok seste uyut alıssın demeler , yok kucağına alışmış , yok sen çok gerginsin demeler , yahu ben neden gerginim 3 tane çocukla saatlerce oturmaya geldiğiniz için olabilirmi? Bebeği uyutmaya çalısırken getir seveliö sonra uyur diye elimden almaya çalıstığınız için olabilirmi?
Arkadaşlar bebeği isilik olan varmı varsa ne kullandınız benim kizim isilik bir düzeliyor sonra bidaha başlıyor yine boynu kizarmis
Dr bana iki aydan önce kalabalığa çıkarma , misafir gelse de ayrı odada dursun bağışıklık tam oluşmuyor çünkü dedi. Böyle bir açıklama yapıp kaçırabilirsin bi dahaki u
Bendede aynısı oldu valla 2 gün sürdü mucizevi bişeyBen ilk defa dün Rezene çayı içtim bir bardak . Göğüslerim normalde yumuşaktı. Bikaç saat sonra sertleşmişti ve ucundan süt akmaya başladı. Tesadüf mü bilmiyorum ama denemeye değer yapmadı iseniz
Her gün bir tane içiyorum ben deBen ilk defa dün Rezene çayı içtim bir bardak . Göğüslerim normalde yumuşaktı. Bikaç saat sonra sertleşmişti ve ucundan süt akmaya başladı. Tesadüf mü bilmiyorum ama denemeye değer yapmadı iseniz
canim kiyamam sana, kusmez niye küssün. Sen onun icin bu dunyadaki en onemli kişisin, biricik annesisin. İnan gece 1 saat uyuyup uyaninca, durmayinca, susmayinca hep yipraniyoruz. Cok normal. Onlar dunyaya, biz onlara alisacagiz. Bizim de dinlenmeye ihtiyacimiz var, bu ihtiyaci karsilama sansimiz da malum, cok kisitli. Sezaryen oldum, bir onceki geceden beri uyku bitti benim icin de. Biraz buyusunler, babalarinda daha uzun oyalanirlar, daha uzun uyurlar insallah.Ya kızlar 40 bitti ama depresyon yeni başlıyor kafayı yicem ya.. uykusuzluk halsizlik açlık iyice mahvetti.. eşim gelince çocuğu ona veryrm biraz uyumak için ağladıkca içim gidiyo ama gözümü açamıyrm. Uyandktan sonrada bana küsmüş gibi hissedyrm oturup ağlıyrmçok farklı duygular içerisindeyim
Canim ben mama destekli gidiyorum Sutu yeten annelerin bebekleri tabii ki kilo aliyordur .Aşıya gittiginde kilosuna da bakildi mi? Sadece emzirerek kilo alması mumkun oluyor mu diye sordum
6 saat degil 2 3 saate de raziyim .Insallah gecicidir.Bazen gececegine inanmıyorum. Dun artik yorgunlugun nirvanasindaydim.Hafif sesimi yukselttim uyusana artik annem diye .Sonra icim sizladi esim gelince ustune 1 saat de ben ağladım.Bizimde bugün aşı ve dr kontrolümüz vardı hersey yolundaymış şükür , aşıdan etkilenmedi pek orda ağladı ama kucakta sustu hemen , uykuya derin dalamıyoruz bugün sürekli uyanıyor , dr ağlama krizlerini sordum 3-4 günde 1 yasarsınız bu durumu normal dedi araçla gezdirin dedi , bazen geceleri çok yorgun düştüğünde uzun uyuyordu ne yapsam uyanmıyor yemiyordu onu sordum 6 saate kadar uyuyabilir uyandırma acıkırsa kalkar dedi
Ya kızlar 40 bitti ama depresyon yeni başlıyor kafayı yicem ya.. uykusuzluk halsizlik açlık iyice mahvetti.. eşim gelince çocuğu ona veryrm biraz uyumak için ağladıkca içim gidiyo ama gözümü açamıyrm. Uyandktan sonrada bana küsmüş gibi hissedyrm oturup ağlıyrmçok farklı duygular içerisindeyim
iCanim ben mama destekli gidiyorum Sutu yeten annelerin bebekleri tabii ki kilo aliyordur .
6 saat degil 2 3 saate de raziyim .Insallah gecicidir.Bazen gececegine inanmıyorum. Dun artik yorgunlugun nirvanasindaydim.Hafif sesimi yukselttim uyusana artik annem diye .Sonra icim sizladi esim gelince ustune 1 saat de ben ağladım.
Canim ben mama destekli gidiyorum Sutu yeten annelerin bebekleri tabii ki kilo aliyordur .
6 saat degil 2 3 saate de raziyim .Insallah gecicidir.Bazen gececegine inanmıyorum. Dun artik yorgunlugun nirvanasindaydim.Hafif sesimi yukselttim uyusana artik annem diye .Sonra icim sizladi esim gelince ustune 1 saat de ben ağladım.[/QUOTE
Hiç uyuymaması ve bunu sürekli yapması tuhaf bi sorunu var çocuğun ağlama şekillerinden anlayabiliyormusun dinleyince ? Mesela uykusu olunca kesik kesik yakınır gibi ağlıyor benim kızım ozaman başka hiç birşeyle ilgilenmiyorum ben ve kolik müzik açıp kundakdaymıs gibi kucağıma alıp hareketini kısıtlıyorum bir süre sonra uyuyor arada işe yaramadığı oluyor ama çoğunlukla iyi , birde aç ağlaması var o sürekli oluyot ve hiç susmuyor , biberonu ver ağzına dene emmeye calısıyormu diye emiyorsa bi 30 ver baktın istiyo gene ver doyana kadar ben bazen 90 içtiğini biliyorum , ne yapıyor yani uyumazken senin oplusun? anlat belki benzer şeyler yasayan vardır çözüm olalım birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?