2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim 4 gune kadar her sey normaldi.Memede uyuyordu 20 dk bekleyip yatagina koyup pispisliyordum uyuyordu .Ama simdiki hallerine anlam veremiyorum .Ac ağlaması degil tokken de agliyor .Bugun kilo aliminin iyi oldugunu soyledi hemsire .Huzursuzluk seklinde .Uyumaya çalışıyor ama uyuyamiyor ya yoruluyor agliyor .Aglayinca daha cok yorulup iyice sinirleniyor .Sakinlesmiyor .Banyo yaptırma, sallama ,anakucaginda sallama ,yarim kundak ,evin icinde gezerek uyutmak hepsini denedik .Kucakta uyuyor ne zaman koysam açılıyor gozleri .Emzirme yeniden uyutmaya calisma kısır döngüsüne giriyoruz. Mesela az once misafir vardi onlar gelmeden emme ve alt degistirmeyi hallettim .5 10 dk sevdiler .Bem aldim uykusu vardi .Odanin icinde yürüdüm bir yandan salladim uyudu .Koysam uyanacaktı. Cunku daha once kac dakikada daldigini tespit etmeye calistim .10 dk ,15 ,20,25 ...bu kez kucagimda.45 dk tuttum uyudu .Ama tam uyumak denemez gozlerini açıp bakiyor .Agliyor ben tekrsr salliyorum filan .45 dk sonunda babyneste koydum .Ve koydugum gibi acti gozleri.Bazen uzanip emziriyorum uyursa hic dokunmayim diye ama onda da uyaniyor daha yanindan kalkmadan .Cogu zaman da sevmiyor yatarak emzirmemi.

Bunların aynısını bizde yaşadık hatta acile götürdüm nesi var diye hiç birşeyi yokmus şükür , saatlerce ağlayıp yorulup uyuyordu , 2 gündür sakindi bugün yine anlattığın gibi başladı bence bir dönem bu seninkide geçecektir yakında ama yine başlıyor bi mola verip biz bugün başladık çünkü ..

Gaz icin bir gaz damlasi bir probiyotik yetermis
Gaz damlasi sab simplex surup aguline
Probiyotik bio gaia
Reflu olusmus dik yatsin dedi. Eski tarz besikleri onerdi o ritimli sallama bagirsak hareketini duzenlermis

Yaa gecer insallah böyle atlatanlari duyunca umutlaniyorum .Gercekten iyi seyler duymaya ihtiyacım var.
Afilim92 calpol mü alsak acaba ? Belki ağrıları vardır ?
Dr a sormadan ne bileyim. Dun caresiz rezene kimyon icirdim burda biri yazmıştı.

Kızlar bizim burda hava biraz serin, ben hırka sabahlık giymeden üşüyorum, kızım battaniyeye sarınca uyuyor, güya yaz bebesi kundak bile yapmam demiştim Ama abileri gibi sıcağı seviyor baya baya

Benimki de çok zor uyuyor onun da tek yolunu buldum yüzüstü yatırmak. Doktor önermiyor ama hiçbir şekilde çocuk yan veya sırtüstü yatmıyor anında uyanıp ağlıyor.

Evet benimkide gündüz sadece yüzüstü uyuyor. Ne zararı varmış cnm? Süreki gözetim altındayız yüzüstü yatınca..

Yaa gecer insallah böyle atlatanlari duyunca umutlaniyorum .Gercekten iyi seyler duymaya ihtiyacım var.

Dr a sormadan ne bileyim. Dun caresiz rezene kimyon icirdim burda biri yazmıştı.

Bize hemşire alın demişti bugün aldım bi denemek için verdim biraz sakinledi ama yinede dalamadı uykuya şimdi çok güçlü gaz çıkardı ama ilacın etkisimi normal mi bilmiyorum sürekli yarım uyuyup uyanıp süt emiyo galiba aşı huzursuz etti sakinlemişti 1-2 gündür yine bozuldu ..

Canım bende babasına verdiğimde uyumak yada dinlenmek için sonrasında vicdan azabı cekiodum.ama sonra uzmanların yazılarında hep sunu okudum babada bebeğin hayatında varolmalı ikisinin ilişkisinin gelişmesi cok onemli.annelerin zaten doğal bi bağı var bebekleriyle bizi hersekilde tanıyolar ama babalarına vakit geçirerek alısıyolar ve onları tanıyolar.oyuzden bence babayla olan ilişkisi içinde babalarında bebekle ilgilenmesine izin vermemiz gerekio.hiç üzülme bu onun psikolojik olarak daha sağlıklı olması içinde gerekli.babasıylada yakınlığa ihtiyacı var

Hiç bu yönden düşünmemiştm evet çok mantıklı. Ben sanki kendi ihtiyaclarm için onu üzüyorum pskilojisne grdm buda beni ona daha çok bağladı. Ama dediğin gibi babaylada bağ kurması gerekiyor. Şimdi bende bir yazı okudum gece öğünlerinin birini sağdığınız sütle baba versn diyor. Bunu henüz yapamam sanırım.

sanki bizim oglani anlatiyorsun, birebir ayni. Ama dur bakalim yarin dr.a gidiyoruz. Yardimci olacak bir sey soylerse yazicam

sanki bizim oglani anlatiyorsun, birebir ayni. Ama dur bakalim yarin dr.a gidiyoruz. Yardimci olacak bir sey soylerse yazicam
Tabiki götürün doktorlara her şeyine baktirin ama muhtemelen bir sorun çıkmayacak kızlar. Kan değerleri idrarı kakası kulakları normalse çekeceksin birkaç aya düzelecek diyorlar.

Canım gece emzirmek yada sağmak süt oluşumu için önemli deniyor.ben oyuzden uyumak içinde olsa gece emzirmesinden vazgecmiyorum.daha cok yeni cunku hersey 3 aya kadar sut olusumu hormonal deniyor.bu sebeple anca gece kalkıp sagıp babaya vermem lazım ama okadar kalkarsam emziririm zaten bebegimi en azından 3 aya kadar.ama babayı tanıması ona alısması cok onemli.bizde emdikten sona uyumazsa babası pışpışlayıp kucagında uyutuyor

Canım gerçekten zor inş düzelir eşin yardım ediyo allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…