2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar oglum aksam 3 saat uyudu uyandi. Hala uyanik çıldırcam. Emzirdim ,hamakta salladik ,gezdirdik yok uyumuyo arabayla cikcaz simdi

Malesef insanı gece gezmesine mecbur eden çaresizlik çok zor Allah kolaylık versin.bol bol tümsekli yerlerden geçin biraz sarsıntı iyi geliyor inşallah çabucak da uyur.birde gaz durumu ne canım? Benim oğlum gazdan ve meme istediğinden yataga koyunca uyanıyodu sanki zinco kullanmaya basladıktan sonra geceleri en azından biraz daha uyur oldu.

İyi geceler kızlar.gece uyandığımızda beslenme için beklerken buraya bakınmak alışkanlık oldu.
Iyi geceler canim .Normalde benim gozum acilmiyordu emzirirken .Karni doyunca esim gezdirip uyutuyordu .Ama saatleeer gecti o da pes edip uyudu .Kaldim tek basima

Gazi yok canim cok sukur rahat cikardi. Gunduz vardi surup verdim rahatladı .Cozemedik bilmece gibi. 4 5 gündür hayattan zevk almiyorum aksam yemek yemedim.Aksam 9 da uyutunca hemen dus alip yanina kivrildim .Ama 12 ye kadar sürdü uyuma isi Bu saatte giyinip dışarı cikmak sinir bozucu .

Gündüz uyumuyor gece uyanmıyor Allahım sabır ver kıyamazdım ayağının altına vurmaya dayanamadım en sonunda sert vurdum ağlayarak uyandı ve ağlayarak uyanmasına rağmen sonuç 5 dk emip uyudu. Bende ağlayacağım artık. Aylık kilo alımı düşük çıktı yoksa hiç uğraşmayacağım uyusun. Çok moralim bozuk lohusalıktan depresyondan çıkıcam derken tekrar giricem sanırım bu gidişle

Yaz bebeği gerçekten zormuş bu sıcakta üşüttü yavrum burnu tıkalı genzi akıyo nefes alamıyo öksürüyo hapşırıyo o kadar da dikkat ediyoruz ama işte

Yaz bebeği gerçekten zormuş bu sıcakta üşüttü yavrum burnu tıkalı genzi akıyo nefes alamıyo öksürüyo hapşırıyo o kadar da dikkat ediyoruz ama işte
Geçmiş olsun canim
S Shezofren88 canim uyusalar dert uyumasalar dert .Benimki aksam 3 saat uyudu .Gece 12 den bu yana toplam 1 kez. Sabah cok zorlancam uykusuzluk canima yetti

Geçmiş olsun canim
S Shezofren88 canim uyusalar dert uyumasalar dert .Benimki aksam 3 saat uyudu .Gece 12 den bu yana toplam 1 kez. Sabah cok zorlancam uykusuzluk canima yetti
öyle canım valla pes edicem artık uyandırmaya çalışmaktan gündüzde tek bakıyorum gecede sağolsun eşim işten gelince yardım ediyor ama sonuçta meme bizde olunca çok uzun sürmüyor Allahım sabır versin hepimize. İçerde dursalar daha mı iyiydi bilemedim

Canım uyanmayan bebeği uyandırmakda cok zor sarılık zamanı bizde oleydik kilosuda cok dusuktu emmiyodu ac olduğunu düşünmekden kahroluyodum.Allah kolaylık versin ıslak pamukla silmeyi denemişsindir sanırım biz soyup bacaklarını siliyoduk.ayılıodu biraz.bide uyurken de emiyo kimi bebek.uyurken vermeyi denedin mi? Hatta biberon emende var biberon kullanıyosan.uykuda da besleyen var bu sekilde

Aylık ne kadar kilo almış canım? Herkes de baska bişi sölüyo ondan soruyorum en son saglık ocagındaki ebe 600-1200 arası normal dedi bize.

Ya uyku düzenleri bi bozuldumu tekrar duzelmesi cok zor oluyo.diolarya zaten bebeklerde normal yorgunluk süresi aşıldımı hepten uyumaz oluyolar die.geçen kızlardan biri bole uyumayan bebek için kekik suyu anlatmıstı ya onu bi denesen belki uyur kuzucuk.onun içinde çok yorucudur bu durum.

Tabiki götürün doktorlara her şeyine baktirin ama muhtemelen bir sorun çıkmayacak kızlar. Kan değerleri idrarı kakası kulakları normalse çekeceksin birkaç aya düzelecek diyorlar.
canim 1.ay kontrolu var da gitmisken danisacagim. Yoksa sirf uykuyu sormak icin gitmiyorum

Ah kuzum neler yapıyorum komple soyup siliyorum altını açıyorum burnunu sıkıyorum birsürü ses yapıyorum topuğuna vuruyorum neler neler yine tam uyanmıyor. Hiç uyandıramazsam sağdığım sütü biberonla tıkıyorum ağzına onada korkuyorum ya alışırsa diye uyanmadan doyıyim diye beklerse
Aylık ne kadar kilo almış canım? Herkes de baska bişi sölüyo ondan soruyorum en son saglık ocagındaki ebe 600-1200 arası normal dedi bize.
400 gram almış kimide 400 diyor alt sınır

Kızlar günaydın. Benim oğlanı şimdi roman havası eşliğinde uyuttum. Müziksiz uyumuyor artık çok yorulmuş olması lazım onun için.

Gece 3 te yyabdu 4:30 da Zoe uyudu. Şimdi de 7 de uyandı besledim. Yüzüstü bacaklarına yatırdım gazlarını çıkardı kakasını da yaptı. Roman havası çalığ uyuttum şimdi ben de biraz uyuyabilirim.

Bebeği uyumayanlara müzik öneriyorum. Uyku zamanı gelince deneyin muhakkak.. ama pışpış hoppidi yorulması lazım kesinlikle

Bizimki de bazı günler öyle oluyor. o yüzden odadan çıksam bile diğer odadan konuşmaya devam ediyorum, sakinleşiyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…