- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.581
İkinci ay aşısı oldu kızlar ağladı biraz ama acisi geçince sustu sinirli sinirli uyudu kucağımda. 49 doğmuştu 57 cm olmuş iyi mi uzaması?
Kızlar kabızlık için dulcalox kapsül alsam sizce? İnternette emziren anneler için uygunluğuyla ilgili bi şey bulamadım, henüz sabit bir çocuk doktorumuz da yok soramadım. Sizlerden soran varmı?
Kendin içinmi alacaksın canım ? Benimde kabızlık sorunum olmaya başladı , nedenini merak ediyorum , doğum sonrası olan birşeymi acaba ?
Maşallah seninkine bizimki 1. Ayda 54 tü galiba. gerçi erken doğdu aslında sninkiyle aynı zamanda doğacaktı. iyi demek ki. Henüz d vitamini icirmedim de hiç ondan korktum birazİyi canım, benimki 56ydı 1. Ayda, uzun diyordu hemşire
Süte ve gaza da faydası var aynı zamanda.Rezene ben hep içiyorum beni çok rahatlatıyor gevşetiyor ..
Maşallah seninkine bizimki 1. Ayda 54 tü galiba. gerçi erken doğdu aslında sninkiyle aynı zamanda doğacaktı. iyi demek ki. Henüz d vitamini icirmedim de hiç ondan korktum biraz
Buna göre fazla gelişim göstermiş kilosu da boyu da. İnşallah bağışıklığı da öyle olur o daha önemli. Sağol canimEki Görüntüle 2180370 Eki Görüntüle 2180369
Bizim belediyenin getirdiği hediyelerin içinde birde anne bebek bakım rehberi vardı seninle ondaki boy kilo oranını paylaşayım bir kontrol et doğumdaki kilosuna göre başlangıç seçiyorsun .
Evet cnm kendim için. Benimki katı beslenmekten diye tahmin ediyorum. Bu ara çok saçma beslendim, şimdi tatile gideceğim muhtemelen orda da katı besleneceğim de şişlik rahatsız etmeye başladı. Doğumla alakalı değil gibi yani benimki, seninki beslenmeyle alakalı değil mi?
Doğduğundan beri bir sürü damla içiyor gaz için bir de d vitamini iyice gazi arttırıyor demişlerdi ondan başlamamistim. Bugün itibariyle başlıyorum artikNeden d vitamini içirmedin? Biz 14. Gündem itibaren başladık
Ben Regenesis max diye bir takviye kullanıyorum, omega 3. Gebelikte başlamıştım, eşim doğum sonrası depresyona iyi geldiğini okumuş şimdi devam ediyorum. Bence faydası var.Ya kızlar 40 bitti ama depresyon yeni başlıyor kafayı yicem ya.. uykusuzluk halsizlik açlık iyice mahvetti.. eşim gelince çocuğu ona veryrm biraz uyumak için ağladıkca içim gidiyo ama gözümü açamıyrm. Uyandktan sonrada bana küsmüş gibi hissedyrm oturup ağlıyrmçok farklı duygular içerisindeyim
Zeytinyağı içmeyi denedin mi? Hamileyken beni çözen tek şey oyduKızlar kabızlık için dulcalox kapsül alsam sizce? İnternette emziren anneler için uygunluğuyla ilgili bi şey bulamadım, henüz sabit bir çocuk doktorumuz da yok soramadım. Sizlerden soran varmı?
Doğduğunda yanlardan basık arkası da uzundu hafiften ilk çocuğumda da öyleydi ama düzeldi yuvarlak oldu bunda ama sağ sol degistirsem de yüzü yukarı yatiramiyorum bir türlü , hiç sevmiyor hemen mizmizlaniyor ağlamaya başlıyor sağına soluna küçük yastıklar falan koyuyorum ama yok hoşlanmıyor58 günlüğüz bu kafa şekil olayına çok dikkat ettim ilk gün yuvarlaktı hala oyle şeklini koruduk tam ideal halde seninde dikkat etman gerek hala yumuşakken ben sürekli aynı pozisyonda uyumasına izin vermedim başını çevirip durdum üç tarafa bi tavana bakıyodu bi sağa bi sola
Şanslısın benim akrabalarım ya çok yaşlı ya da farklı şehirlerde yani annem bile istanbulun diğer ucunda hep yalnızım artık yorgunluğa alışmışım yani geçen hafta 1 haftalığına edirneye görümceme gittik ikizlerle gezmeye alışmak adına iyi bir tecrübe oldu ama canım çıktı ev büyüktü Allahtan. Bu arada ben sabaha kadar emziriyorum gün icinde de emzirip yetmediginde mama veriyorum. Buna rağmen çok emziremedigimi söyleyen bir görümcem ve k.v. var birde utanmadan onlara göre sürekli yorgun olduğumu iddia ediyorum.Teyzem yardıma geldi saolsun. 2 gecedir zorla beni odama yolladı geceleri. O baktı ikisine sabaha kadar. İlk başta vicdan yapar gibi oldum ama o kdr yorulmuşum ki. İki gün 8 saat uyku ilaç gibi geldi. Ama benimkiler ender emdikleri için bunu yapabildim tabi ki. Mutlu anne mutlu çocuklar. Arada gelen yardımları hayatta red etmem artık :)
Bizimkininde arkası uzun hala 38 günlüğüz arkasına da yatırıyorum ama sağa sola döndürüyor hemen inşallah düzelirKızlar niye demiyorsunuz haftaya tatil diye ben de haftaya doktora götürürüm diyordum :) uykusuzluktan kafa gitmiş bayrama daha çok var sanıyorum :) kızlar ben kafa şekli için gitcektim özellikle kafasınin arkasi hala uzun , sanki ilk çocuğumda bu zamana kadar şekillenmişti ya da ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum bunda hala uzun artı yüzü yukarı yatırmak istiyorum yuvarlaklaşsin diye ama hiç sevmiyor acaba rahatsız mı ediyor arkası sizin bebeklerde şekillendi mi kafaları , bu arada bebeğim 43 günlük
canım kilo alımı az olduğu için 2 saatte bir uyandır dedi ondan uğraşıyorum bugün tekrar götürücem bakalım kilo almış mı inşallah uyandırmana gerek yok derler de oda rahat eder bendeCanım dr sordunmu ? Bana gece kaldırma 6 saate kadar uyuyabilir , aç olsa kalkar dedi aç kalsın istemiyorsun biliyorum bende o yüzden gece mamayla besleyip uyutuyorum .
Yastığa yatırdığında başı yukarı bakmıyormu o zamanda mı çeviriyor canımDoğduğunda yanlardan basık arkası da uzundu hafiften ilk çocuğumda da öyleydi ama düzeldi yuvarlak oldu bunda ama sağ sol degistirsem de yüzü yukarı yatiramiyorum bir türlü , hiç sevmiyor hemen mizmizlaniyor ağlamaya başlıyor sağına soluna küçük yastıklar falan koyuyorum ama yok hoşlanmıyor
Evet canım hemen çeviriyor , başlarda pek önemsemedim kizimda olduğu gibi bu da kendi düzelcek sandım ama zaman geçtikçe hiç düzelme yok sadece yanlardaki basikliklar doldu yanlar düzeldi ama arka tarafta uzunluk geçmedi nasıl desem arka tarafta kapak gibi çıkıntı kemik var onun oturması lazım ama oturmadı hiçYastığa yatırdığında başı yukarı bakmıyormu o zamanda mı çeviriyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?