2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İkinci ay aşısı oldu kızlar ağladı biraz ama acisi geçince sustu sinirli sinirli uyudu kucağımda. 49 doğmuştu 57 cm olmuş iyi mi uzaması?

Bizim belediyenin getirdiği hediyelerin içinde birde anne bebek bakım rehberi vardı seninle ondaki boy kilo oranını paylaşayım bir kontrol et doğumdaki kilosuna göre başlangıç seçiyorsun .

Kızlar kabızlık için dulcalox kapsül alsam sizce? İnternette emziren anneler için uygunluğuyla ilgili bi şey bulamadım, henüz sabit bir çocuk doktorumuz da yok soramadım. Sizlerden soran varmı?

Kızlar kabızlık için dulcalox kapsül alsam sizce? İnternette emziren anneler için uygunluğuyla ilgili bi şey bulamadım, henüz sabit bir çocuk doktorumuz da yok soramadım. Sizlerden soran varmı?

Kendin içinmi alacaksın canım ? Benimde kabızlık sorunum olmaya başladı , nedenini merak ediyorum , doğum sonrası olan birşeymi acaba ?

Kendin içinmi alacaksın canım ? Benimde kabızlık sorunum olmaya başladı , nedenini merak ediyorum , doğum sonrası olan birşeymi acaba ?

Evet cnm kendim için. Benimki katı beslenmekten diye tahmin ediyorum. Bu ara çok saçma beslendim, şimdi tatile gideceğim muhtemelen orda da katı besleneceğim de şişlik rahatsız etmeye başladı. Doğumla alakalı değil gibi yani benimki, seninki beslenmeyle alakalı değil mi?

Muhtemelen öyledir canım ama bunu sen söyleyince idrak ettim :) bu bebiş beni saf gibi yaptı , bebekle uğraşırken ne bulursam onu yiyorum hatta bazen saatlerce yiyemiyorum , yemek düZenim kalmadı sebebi o demekki ama çözümü yok o zaman :))

Ben Regenesis max diye bir takviye kullanıyorum, omega 3. Gebelikte başlamıştım, eşim doğum sonrası depresyona iyi geldiğini okumuş şimdi devam ediyorum. Bence faydası var.
"Renegensis max kapsül içeriğindeki B vitaminleri sinir uçlarını besler, hamilelik döneminde oluşabilecek yorgunluk ve halsizliği azaltır. Ayrıca doğum sonrası depresyon riskini azaltır."

Doğduğunda yanlardan basık arkası da uzundu hafiften ilk çocuğumda da öyleydi ama düzeldi yuvarlak oldu bunda ama sağ sol degistirsem de yüzü yukarı yatiramiyorum bir türlü , hiç sevmiyor hemen mizmizlaniyor ağlamaya başlıyor sağına soluna küçük yastıklar falan koyuyorum ama yok hoşlanmıyor

Ya kafayı yicem. Tatil için memlekete geldik. Kaynanamlardayım annemgile gitmek için can atıyorum!!! Uyuyan bebek yerinden alınıp Sevilir mi Allah aşkına bir değil iki değil çocuk uykuya dalıyo hop kucakta nıncıklanıyor yeter artık. İçim içimi yiyor bizde uyuyan çocuk bu kadar rahatsız edilmez
Annemgile gitmek istiyorum ben. Burda mutlu değilim. Denedim olamıyorum sinirlerim bozuluyor. Kaynanamgil Zaten bize sık geliyorlar benim ailem gelemiyor, şimdi ben ne güzel memleketteyim ama burdayım. Niye? Torun sevecekler. Kaynanamın kendini iyi hissetmeye ihtiyacı var. Onlar mutlu olsunlar. TV açıyorum geliyor kanalı değiştiriyor. Yemek Sofra eşim yoksa önemsizdir. Makineye çamaşır atmam lazım dur ben çalıştırırım deniyor. Çocuk uyuyamadı şimdi emzirmek için aldım yüzü parfüm kokuyor. Be yapıcam ben.

Eşime karşı da kızgınım konuşmak gelmiyor içimden çünkü işyerindeki olumsuzlukları çok karamsar bir şekilde anlattı sürekli. Başka nerdeyse hiç muhabbetimiz yoktu hep iş hep olumsuzluk kriz dolar hep şikayet hep olumsuzluklar.. ben istiyorum ki zor günlerde kenetlenelim destek olalım. Ama onun istediği ben hep onu dinleyşm, yanında olayım söylediklerini onaylayayım. biliyorsunuz lohusa olunca ya da hamileyken duygular kaç kat fazla yaşanıyor.
Ama bakıyırum, kendi ailesinin yanında ses tonu daha normal, daha ılımlı, konuşkan, iyi ihtimallere değiniyor... ya benimki can değil mi! O kadar bunaldım ki. Buraya çok Kusıtlı yazabiliyorum içimi dökecek yer arıyorum napacam ben böyle hayatımdan mutlu olamıyorum.

Şanslısın benim akrabalarım ya çok yaşlı ya da farklı şehirlerde yani annem bile istanbulun diğer ucunda hep yalnızım artık yorgunluğa alışmışım yani geçen hafta 1 haftalığına edirneye görümceme gittik ikizlerle gezmeye alışmak adına iyi bir tecrübe oldu ama canım çıktı ev büyüktü Allahtan. Bu arada ben sabaha kadar emziriyorum gün icinde de emzirip yetmediginde mama veriyorum. Buna rağmen çok emziremedigimi söyleyen bir görümcem ve k.v. var birde utanmadan onlara göre sürekli yorgun olduğumu iddia ediyorum.

Bizimkininde arkası uzun hala 38 günlüğüz arkasına da yatırıyorum ama sağa sola döndürüyor hemen inşallah düzelir
Canım dr sordunmu ? Bana gece kaldırma 6 saate kadar uyuyabilir , aç olsa kalkar dedi aç kalsın istemiyorsun biliyorum bende o yüzden gece mamayla besleyip uyutuyorum .
canım kilo alımı az olduğu için 2 saatte bir uyandır dedi ondan uğraşıyorum bugün tekrar götürücem bakalım kilo almış mı inşallah uyandırmana gerek yok derler de oda rahat eder bende

Yastığa yatırdığında başı yukarı bakmıyormu o zamanda mı çeviriyor canım

Yastığa yatırdığında başı yukarı bakmıyormu o zamanda mı çeviriyor canım
Evet canım hemen çeviriyor , başlarda pek önemsemedim kizimda olduğu gibi bu da kendi düzelcek sandım ama zaman geçtikçe hiç düzelme yok sadece yanlardaki basikliklar doldu yanlar düzeldi ama arka tarafta uzunluk geçmedi nasıl desem arka tarafta kapak gibi çıkıntı kemik var onun oturması lazım ama oturmadı hiç

Kızlar eşimle kavga ettik adam sinirden kalktı misafir ağırlamştık bütün o bulaşıkları makineye de dizmedi hepaini elde yıkadı çöpleri topladı gece gece evi tertemiz etti saolsunya abisi bize çaya gelecekti bizimki yemeğe gel demiş e 3 tanede çocukları var ben nasıl yapıcam kendime bile vakit ayıramazken üstwlik onlardan nefret ettiğimi biliyor her fırsatta eşimi kullanıyolar çünkü..bütün akşam hiç konuşmadım herifle.bebeğe bakamadığı için kalktı yemeği kendi yaptı ama yinede yük bende çay meyve kahvevs. Bunlar kalktılar neyse baktm mutfağa girdi başladı bulaşıklara napıyosun sen dedim meğer kızdığım için kızmış abisini yemeğe çağırırken benden mi izin alacakmış falan..o adam ki oyle çıkarcı oyle kurnaz. Eşime hiç değer vermez ama kötü olan ben oldum bende dedimki bana bi daha şikayet etme sakın abini bozuşuruz yoksa.ben seni ailemi savunuyorum diye mi boyle oldu görürsün onlar daha değerli olacak gözümde dedim.bebeğim dün bütün gece ağlamaktan helak oldu ama hiç umrunda değildi kimsenin kimse demedi kalkalım belki hastaneye götürürler..neden eşlerimizin abileri kardeşleri kendi ailelerinden dha üstün bu sadece bizde mi var

Kızlar herbalife kullansam bir sorun olur mu sizce ? Emziren hatta hamile anneler kullanabiliyor diye biliyorum. Annemlerin evde vardı görünce ay kullansam mı ki dedm içimden. 15kg almıştm 10 gitti 5üstüme yapıştı kaldı eşim beni almaya gelene kadar 3 5 veririm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…