2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kabullenmek lazım öyle daha kolay oluyor ama bir de ağlama başlıyor o zaman çileden çıkıyor insan

Benimkinin sorununu buldum ben canım sorun şu “sindirim sistemi bozukluğu “ 1 hafta 10 gündür kakamızı 2 günde 1 ve köpük şeklinde tek seferde yapıyoruz 3 tane bezi dolduruyoruz ishal gibi ama yaptıgı zaman rahatlıyor ve 1 saate kalmaz uyuyo bugün dr aradım dün anlattım sindirim sistemi bozukluğu var dedi bayrama kadar takip et düzelmezse gel dedi bende “”bio gia”” almaya karar verdim bayram geçene kadar onu kullanıcam geçecekmi bakalım ..

Sadece göbek mi ya çatlaklar nolacak bikini moduna dönebilsek ah..şimdi kıyafet alırken 40 beden almak zorunda kalıyorum bütün 38 bedenleri dağıtmak zorunda kaldım
Çatlak Doğumdan önce yoktu ama şimdi var kırmızı kırmızı kalçamda. Pantolonlarımın beli olmuyır ve ayaklarım da büyümüş sanırım ayakkabılarım da olmuyor

Neyseki bir yardımcı buldum ocak ayında başlayacak bende işe döneceğim sonrasında kadına yardım etmek için k.v. gündüz gelecek. K.p. bizim yazlığa gitti o yüzden k.v. bizde kalıyor evinde yalnız kalamıyor zaten bebekler bahane.
Ben öyle k.v. falan takmam zaten takacak olsam sütüm kesilirdi ama benim taraf pek gelenekçi değil annem kendi aleminde yani biraz yalnızım o yüzden eşimin tarafta dedikodu yapan yapıyor.

Şimdi 2. kalça ultrasonuna göztepe ssk ya geldik birazdan gireceğiz. Ilk çekimde bebislerden biri için sınırda demişlerdi ve çift bez yapıyorduk inşallah düzelmiştir.

Risk burnunu kapatması değil mi bende çok dikkat ediyorum yatırırken ama yaşlılar hep birşey olmaz diyor laf anlatamıyorum o yüzden ben yasakladım şimdilik yüz üstü yatırmıyorum.

Sadece göbek mi ya çatlaklar nolacak bikini moduna dönebilsek ah..şimdi kıyafet alırken 40 beden almak zorunda kalıyorum bütün 38 bedenleri dağıtmak zorunda kaldım
Çatlak konusunu hiç açma istersen kollarıms kadar çatladım kıyafet bazen 42 beden alıyorum eşimden yapılıyım iştahın açıldı mı seninde ? Emzirdikçe içim çekiliyor ne bulursam yutuyorum

Kızlar size umut olsun diye yazıyorum benim bebe tam bir canavardı susmadan agliyordu doğduğu günden beri kan kusturdu resmen. Gece gündüz zıplayarak geziyorduk. Ama şimdi biraz duruldu bazen uykulari 2-3 saat oluyor gece 5 saat uyudu bir keresinde. Etrafı görüyor konuşuyor oyuncaklardan anlıyor artık oyu halisi alicam. Günde üç dört kere yarım saat kendi kendine oyalanabiliyor. Geceyi biliyor gibi şimdilik gece 1 gibi uyuyup sabah 7-8 gibi tam uyanıyor. Altını açınca çırpına çırpına gaz çıkarıyor yavaş yavaş öğrenecek inşallah. Uyutmak için dizlerime alıp sallayinca bazen ee yapıyor benle. Eee yapmanın uyku olduğunu biliyor. Çileden çıktığım çok oluyor tabii bazen hiç uyumuyor zaten kolik saatlernde kivranirak ağlıyor hala ama bu kadarı bile benim için o kadar sevindirici ki hiç geçmeyecek sanıyordum. Büyüdükçe daha kolaylaşıyor her sey

Ohh ne güzel kaç günlük oldunz cnm siz

Düz kafa yastığı adı canım bende aldım arada yatırıyorum
Gördüm canım ama o benimkine uygun değil benimkinin düz olması gereken o kısım çıkıntılı zaten tepeden aşağı enseye doğru inerken o bölge var ya bak orası 3 parmak eninde çıkıntı var o yüzü yukarı yatmasına izin vermiyor sanırım

Ne güzel bakıcı bulmuşsun darısı bana. O zmn bir kaç ay kulaklarını tıkıcan zaman çabuk geçiyor zaten.

Benim ikisinin de sınırda çıktı. Önümüzdeki ay bir daha istediler. Ama doktor endişelenme dedi erken doğdukları için. Umarım düzelmiştir senin bebişin ki.

Ya canım ne gusel anlayıslı insanlarmış.bazen okadar ihtiyacımız varki anlayışa.en yakınındakiler bile bole olamıyo bazen

Aynı bizimki sivri kafalafasını duzeltiyorum durmuyo gene bi tarafa donuyo.doktora sormustum 1 ay kontrolunde o ne tarafa isterse oraya cevirir siz bişey yapamazsınız demişti.

Aslında derdim saatlerce uyumasi degil .Uyumazken 10 dk da olsa kucagim disinda bi yerde dursa ben de wc ye gitsem karnimi doyursam yetecek .Ama hep kucakta olacak ve uyumadigi icin huzursuz .Once sadece dinliyor sonra esnemekten yorulup aglamaya basliyor .Aglayinca susmak bilmiyor .Bu sorunsuz donemde de zaten az uyuyordu ama babyneste koyup muzik açınca ben odayi toplarken 10 dk aglamadan duruyordu .
Yazdiklarina cok imrendim masallah diyelim .Ne guzel insallah biz de oyle bir kivama gelebiliriz. Ben de konusmak birlikte yatakta keyif yapmak istiyorum .Daha kirkimiz bile cikmadi gerci .Belki değişir diye umutlanmaktan baska carem de yok .

Yaa gecmis olsun canim .Mama veriyor muydun ki niye oldu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…