2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben bu tür durumları hemen araştırırım baktım netten bebek başı düzeltme yastığı varmış 23 tl acaba kullansanmı

O işe yarıyormu ki ben dolandırdıklarını düşünüyorum

İkiz emziriyosun daha ne olsun, ne kadar anlayışsızlar yahu. Acaba sen kv olmadan daha rahat mı edersin? Çok zor biliyorum ama demoralize ediyor seni Benim kv yok eşimin ablası daha bebekleri görmeye bile gelmedi. Sinir oldum biraz ama böyle şeyleri okudukça aman uzak olmaları daha iyi diyorum.

O işe yarıyormu ki ben dolandırdıklarını düşünüyorum
Yok ben geçen sene kullandm işe yaramıştı sporla destekledim tabi hergün 1saatte 6km tempolu yürüyüş koşu ip atlama mekik çekme derken epey incelmiştim malum bunu kullanırken bol su içiliyor suya karıştırıp içiyorsun derken vücut haliyle zayıflıyor. Abimle annemde kullandı abim tekrar göbek yaptı ama annem hâlâ zayıf. Buda onlardan kalma işte evdekilerde. Aklıma taktım şimdide bunu

Vay be spora zaman ayırabilenlere hayranım

Evet benimkide gündüz sadece yüzüstü uyuyor. Ne zararı varmış cnm? Süreki gözetim altındayız yüzüstü yatınca..
Ani bebek ölümleri ile alakalı önermiyorlar ama mecburen yatırıyorum anında uyanıyor ve çok huzursuz oluyor. Ben de sürekli izliyorum uyurken. Korkuyorum bir taraftan da ama yüzüstü uyurken hem gazını çıkarıyor hem de kolay uyuyor malesef.

Canım yatakta yanına yatırarak emzirmeyi denedin mi? bende işe yaradı. Yerine bırakınca ağlıyordu, yanıma yatırdım, emzirdim uyudu. Hatta benim de içim geçmiş biraz.
Onu da denedim bazen gece ise yariyor ama gunduz asla.
Canım normalde bebekler banyo yapınca rahat uyurlar ama sizde işe yaramıyor mu? Çünkü bu dönemde 16 saat falan uyuması gerekiyor toplam.
Benimki 24 saatte 21 saat uyanik kalmis gecen gun .8 saat uyusa sukretcem .Bugun 5.gun problem ortaya cikali hala gecmedi hala çözümsüz.
Acaba atak haftasını mi atlattınız ki yaa insallah geçmiştir. Biz de normale dönsek. Gece 12 den 5 e kadar uyanikti .Bir ara kisa uyudu .Az once zorla uyuttum emerken ve 45 dk sürdü. O 45 dk da karnimi mi doyurayim aksama yemek mi yapayim kisisel ihtiyaçlarımi mi gidereyim yoksa biberon temizleyip camasirlarini mi katlayım. Tabii ki yetismedi .Sadece biberon temizledim ocaga yemek koydum Banyo yaptirmistim ortalığı topladım tık uyandi .

Dulcalox süper bi kapsül bu konuda, tamamen de organik ama emzirirken bilemiyorum

Asi90 yasadiklarinin çoğunu ben de yasadim tek fark sen onlarin evinde ben kendi evimdeyken .Misler gibi uyuyan bebeğim artik cit ciksa uyaniyor .Uyurken ustune egilip egilip iclerine cektiler .Onların nefesini hissettikce korktu .Onceden yaninda bangir bangir konusup ,tv izleyip gulebiliyorken simdi uyurken odasina girmiyoruz .Ustelik ben cok uyardim ama yüzsüz çıktılar. Sakin sessiz kalma .

Ne kadar üzücü değil mi. İnsan kıyamaz.. sesimi pek çıkartamıyorum ki, “uyuması lazım” dedim sallamadı bi de espri yapıyor aramızdan git diye. Eşimi rahatsız ediom bende kardeşin bırakmıyor ki uyusun diye. Böyle olunca da insan kendini zayıf hissediyor.

Canım bi günde gündüz uyutmaya çalışmayıp, akışına bıraksan, yalnızca memede uyuduğuyla kalsa, kalan zamanlarda pış pış, gezdirme, konuşma, etkinlik vs yapsan, sadece gece uyutmaya çalışmayı denesen olmaz mı?

Ben pes ettim artık gündüz uyutmaya uğraşmıyorum, doyduktan sonra bi süre kendi kendine oyalanıyor zaten, sonra pış pış, yüzüne bakıp konuşma, masaj, kol ayak hareketleri, alt değiştirme, müzik dinleme oynama vs. Vakit geçiriyoruz. Gece de odamıza geçip uyku rutini işte alt değiltirme, üstünü değiştirme, besleme, yarım kundak, ve uyutma şeklinde yapınca 6 saat kesintisiz uyuyor, seninki kadarken de 4er saat kesintisiz uyuyordu.

Gündüz uyutmaya çalışıp başarılı olamayınca ister istemez bizde geriliyoruz, bebekte. Uyumuyo işte bu seri kabul etmek lazım :)

Evde boş vakitten çok ne var ki :) çalışmıyorum. Ha bebekle de yapabileceğimi düşünüyorum ekimde evime döndüğümde düzenimi oturtacağım (inşallah). Sen çalışıyo musun ?
Evet çalışıyorum ama şuan çok imrendim 3 ay dolsun bende başlicam 3 aydan önce zayıflamaya çalışmayın diyolar emziren annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…