2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canım kaç günlük oldunuz

Değişir cnm, seninle aynı günlerdeyken benimde öyleydi. Hatta burayada yazmışımdır tuvalete bile gidemiyorum sürekli memede diye. Ama ben uyutmaya çalışmıyordum artık pes etmiştim. Benim senden tek artım eşim o dönemde baya yanımdaydı. Mazeret izni ve rapor aldı. Sonra işten 2-3 gibi geliyordu en geç o yüzden babaya veriyordum. Keşke eşinin işi esnek olsa bu kadar olmazdın. Ama işte o 40 mucizesi bizde de oldu. Sabret, az kaldı sizinde..

Kızlar dün 40 beden şort aldım (( hayatım boyunca 34-36 bedendim. 16 kg aldım, 8 gitti 8 kaldı ve gitmiyor. Rejim yapamıyorum iştahım çok açık, nolcakk böyle (((

Kızlar ben hafif grip olmaya başladım ya da sinüzit bilmiyorum. Burnumdan su gibi akıntı oluyor az da olda hapşuruk var ve geceleri göğsüm ve sırtım acaip terliyor. Oğluma da bulaşır diye ödüm kopıyor. Parol içsem birşey olur mu acaba ? Kekik falan içiyorum kaynatıp oğluşa da veriyorum 2 çay kaşığı. Sizden yaşayan oldu mu nasıl atlattınız üşütmeyi?

Canım sen bunları yazarken kendimi okudum sanki bnde 2 hfta önce yerden kalkamıyodum..bebeğime bulaşacak diye ödüm kopuyodu ama anne sütü mucizesi işte ben oyle kötüyken minnoşuma hiçbişey olmadı Allah tan.Allah korudu.üstelik ateşimde vardı.parol aldım rahatladım 3 günde 6 parol aldım ve emziren annelerin kullanabildiği antibiyotiklerden kullandım toparladım yavrun için korkma o kendini korur

Kizlar icinizde bebegini sallayarak uyutan varmi benmkini alistrdk sallamasak uyumuyo bende sallama aliskanligindan vazmi gecirsem diom daha cok kucukken ama sallamayncada cok agliyo anca oyle susuyo baska derdi yoksa. Sallamakta iyi degil diyolar gerci hafif hafif sallamaya dikkat ediom. Ana kucagnda ve park yatagmda salliom buarada

Aksine hamileyken nasılda yerdim iştahım bi kapandıki sorma yaşayabilecek kadar yiyorum
Benmde kapandi valla yorgunluktan sanrm. Ilk dogurdugum zaman ne bulsam yiyodum kendimi tutamiyodum smdi yorgunluktanmidr nedr zaten kizimda firsat vermio pek yemiyorum dedign gibi yasayabilivek kadar.3 kilom kadar kaldi eski kiloma donmek icin benmde

Bende hem emerken uyumaya hem de emerken sallayarak uyumaya alıştırdım ama minicik bebeği başka nasıl uyuyacağız ki? Bırakıp pışpışlamak olabilir belki ama emmeden dalmıyor benim oğlum malesef

Çok şükür canım senden bunları duymak çok güzel

O bizdede var 1aylık olduk yavas yavas azalıyor

Insallah kuzum sizlerle konuştukça stresim azalıyor. Sag ol

Kızlar dün 40 beden şort aldım (( hayatım boyunca 34-36 bedendim. 16 kg aldım, 8 gitti 8 kaldı ve gitmiyor. Rejim yapamıyorum iştahım çok açık, nolcakk böyle (((
Bende yarın alışverişe çıkıcam ama korkuyorum kim bilir kaç beden kıyafet alıcam kıyafet denedikçe bunalıma giricem büyük ihtimal iştahım benimde çok açık emzirdikçe acıkıyorum

Aynı bizimki sivri kafalafasını duzeltiyorum durmuyo gene bi tarafa donuyo.doktora sormustum 1 ay kontrolunde o ne tarafa isterse oraya cevirir siz bişey yapamazsınız demişti.
Zaten hiç bir sözüm geçmiyor ki küçük beye o ne zaman istese uyuyor ne zaman istese kalkıyor ne tarafa isterse bakıyor bir şey istediğinde basıyor çığlığı her istediği oluyor

O bizdede var 1aylık olduk yavas yavas azalıyor
Maşallah size canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…