2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç dillendirmiyorum bak :) bi günü bi gününü tutmaz uzulme huysuzlanır ağlar geri dalar annesi
dillendirmemek lazımmış demek ki :))

Ya canım ne gusel anlayıslı insanlarmış.bazen okadar ihtiyacımız varki anlayışa.en yakınındakiler bile bole olamıyo bazen
Öyleler canım sağolsunlar. Zaten onlarda anlayışlı olmasa birine bişey soramazdım hwr gittiğimde dünya soru soruyorm
Canım şu an bişeylere alışmaya çalışıyor. Benimde öyleydi kucaktan inmiyordu hep memedeydi. Anakucağına alıştırdım şimdi bi nebze rahatım. Başta zor oldu ama orda pışpışladım ettim şimdi yadırgamıyor hatta onda çok güzel uyuyor sende kucak dışında bişeye alıştırmaya çalış ağlar eder başta ama kabullenir bi şekilde.
Bende sallıyorum canım uyuturken kucağımda biraz pışpışlama yapıp beşiğe yada anakucağına alıyorum. Alışırsa da şu an yapacak bişeyim yok diğer türlü uyutmayı çok denedim beceremedim :/

Bayramlık alacak olanlar nasıl bir şeyler aldınız ve ya alacaksınız bebeklerinize biz köye gitcez eşimin ailesinin yanına 2 gün kalıcaz hava esintili olur mu kollu mu alsam buralar sıcak da hep kolsuz giydirdim oralarda giydirmek için nasıl bir şeyler alsam acaba

Bende hem emerken uyumaya hem de emerken sallayarak uyumaya alıştırdım ama minicik bebeği başka nasıl uyuyacağız ki? Bırakıp pışpışlamak olabilir belki ama emmeden dalmıyor benim oğlum malesef

Benmkide emerken kucakta uyumak istiyodu hava cok sicak kucakta zor oluodu ana kucagnda sallayarak uyutmaya basladk ama boylede sonra pisman olurmuyum diye dusundum ama sonsuzun dedigi gibi baskada nasl uyutcaz. Buarada ben uyutma dansmani videolarini izledm 4 aydan once uyku egitimi verilmez cok kucukler dio. Ama yatagnda uyutmaya alistirn diodu. Msla emerkwn uyuyosa daldktan sonra yatagina biraknca hafifce uyandr son uyudugu oldugu yern yatagi oldugunu bilsin diodu bana uyuduktan sonra uyandirma pek mantkli gelmedide. Sallamamak icin yatakta pispisla diodu ama benmki anlamioki illa sallanmak istio kiyameti kopario. Cogu zaman yataktada degil ana kucagnda sallanmak istio hatta.

Süt için ye diyolarda elimden geleni yapıyorum ama midem almıyo

Bende sallayarak uyutuyorum bilerek alıştırdm başka türlü uyku moduna geçmiyo kayınvalidem bakacak 2 hafta sonra işe dönünce kadıncağızın uyutmaya bi yöntemi olmalı memede uyumayı biliyodu sadece

Travel in puseti denemistim cok çırpınmıştı. Ama yeniden deneyecegim canim .Bugun biraz daha iyiyiz cok sukur bin sukur .Sabahtan beri parca parca 2 saat de olsa uyudu .Ben de yemek yiyebildim.Sirtimi yaslayip dinlenebildim .Actim oglusun dolabi bayram icin kiyafet sectim belki 10 tane.Etiketlerini kestim esim gelince de yıkayacağım. Cekiyor ya hepsi bakalim ustune olanlari bavulumuza koyacağım. Kendime geldim bunlarla mesgul olunca .

Kizlar ben çoğu alisverisi internetten yapiyorum .Malum 2 aydir evdeyim nerdeyse .Bebek magazalarinin uygulamalarini ayri ayri indirip bakiyordum .Yeni bir uygulama kesfettim .Belki siz zaten biliyordunuz ama bilmeyenler icin :)
Online anne bebek magazalari ismi .Icinde tum bebek magazalari var tek tek indirmeye gerek yokmuş .Neyse gec olsun güç olmasin

Hangi uygulama canım önerir misin hiç kıyafet aldınmı memnunmusun bide bebeğin kaç günlük oldu ne zaman yeni kıyafetler alınmalı benimkim 58. Gününde

Bu arada kızlar bi doktor arkadaş söylemişti.
Meme de uyuduğu zaman hafif uyandırıp kendi yatağına koyun demişti.
Bir de beşiğinde salladığınız zaman daha erken uyanır. sebebi ise beynindeki sallanma bitince uyanması imiş.

Canım zaten benimki beşiğe koyarken uyanıyor sallıyorum biraz ee ee falan diyorum uyuyor ama uyanmasa uyandırmazdın. Bizimkide en çok anakucağında uyuyor bana rahat geldi. 4-5 aylıkken uyku eğitimi düşünürüz şimdi çok küçükler bizide yoruyorlar dinlenmemizde lazım bu bizim için şu an kar. İlerde azıcık laftan anlarlar bu kadar ağlamazlar daha kolay olur muhtemelen.
Maşallah canım. Günü gününe tutmuyor işte bizimkide öyle bi gün kötü bi gün iyi öyle böyle zaman geçiyor. Tekrar dene bence puseti seninde dinlenmen lazım.

Bu arada kalça ultrasonu temiz çıktı çok şükür kızlar.
Bide biliyorsunuz bebeğim hep kabızdı. En son biberonun ölçülerinin yanlış olduğunu keşfetmiştim. O gün bugündüe kızım hergün 1 kere de olsa kakasını yapıyor hatta bazen taşırıyor :) wee babye mail attım çok sinir oldum. Bi arada şikayet vara yazıcam.

Bizde anakucağında uyutuyoruz bazen hiç durmuyor çünkü sadece orda sakinleşiyor. Yatağında da yatırmıyorum ben beraber yatıyoruz kötü yapıyorum sonra zorlanıcam belki ama yatağında uyumuyor

Gecmis olsun canim parol ben her gun içiyorum. Uykusuzluktan basim agriyor .Dr gunde 3 taneye kadar icebilirsin demisti .
Nerden uye oldun
Instagram reklaminda çıkmıştı.
Hangi uygulama canım önerir misin hiç kıyafet aldınmı memnunmusun bide bebeğin kaç günlük oldu ne zaman yeni kıyafetler alınmalı benimkim 58. Gününde
Online anne bebek magazalari uygulama bu .Icinde civil ,joker ,e bebek vs vs magazalarin uygulamaları var. Yani derli toplu bakmayi sağlıyor.
Afilim92 canım bende üye oldum şimdi. İlk mail geldi. Yemek yaptıktan sonra inceleyeceğim
Sevindim canim faydali olur insallah .

B Berenelam63 bu arada ben hamileyken 0 3 az aldim 3 6 aldim 6 9 aldim cogunlukla .Simdi yikadiklarim 3 6 .Yikayinca cekiyor tam üstüne gore oluyor .56 cm olanlar ozellikle .Iyi ki oyle almışım. 0 3 ler cekince minnacik kalmisti .Yakinda giyilemez hic biri .
Ben oturdugum yerden alisverise bayilirim .Baby mall den chicco urunlerini indirimdeyken almistim uygun fiyata .Bir de gezerken boyle görüp bayilip aldigim seyler var . :)

pitircik66 nerdesin canım ben hic yazdığını gormuyorum
Kuzum sorduğun için tşk ederim.. çocuklarla beraber 1 aydır köydeyim... telefonu almaya pek vaktim olmuyo alırsamda girip mesajları şöyle bi gözden geçirip çıkıyorum inanın hepinizi çok özledim sohbetlere katılmayı çok isterim ama şu an maalesef vaktim olmuyor hepinizi seviyorum kuzularınızı da öpüyorum

Bebek mamalarına zam gelmiş bile. Bayramda mamasız kalmayalım diye ekstra bulunsun dedim sipariş vereceğim... 42 TL olan hipp mama 50 TL olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…