2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bio gaia ben faydasını görüyorum mutlaka en kısa zamanda almalısınız

Bende yarın alışverişe çıkıcam ama korkuyorum kim bilir kaç beden kıyafet alıcam kıyafet denedikçe bunalıma giricem büyük ihtimal iştahım benimde çok açık emzirdikçe acıkıyorum

Ben 38 bedene hazırlıklıydım ama bacağımdan bile geçmedi ( hazırlıklı ol cnm

Parol içmekten çekinme canım içebilirsin geçmiş olsun sinüzit daha farklı oluyo başını kaldıramama ve öne doğru eğildiğinde sanki beynin gözlerinden akacakmış gibi oluyosa sinüzittir malesef bronşit ve sinüzitle uğraştım yıllarca. Nezle oldun sanırım. Limon eksik etme yanından, çayına suyuna sık sık iç. Nane limon iç. İçine varsa çubuk tarçın at burnun için çare yok ben pamuk yada peçete tıkıyodum

Bebişlerinin burnu tıkalı olan anneler ne kullanıyordunuz ?bizmki de hırıl hırıl etmeye başladı eczaneden alacağm bitane. Bayram geldi artk doktor yada sağlık ocağına gidemem.

D dehaaa ben sallamıyorum canım alıştığı zaman sürekli ister sen bilirsin ama beşiğinde yada ana kucağında salla ayaklarında değilde.

Canım ewet ama ben iki gundr 7 damla veriyorum daogal içerikli cunku 4 hafta sonra bitmesi gerektiğini yazıyo bitsin diye artirdim yani 50 TL verdik çöpe gitmesin
Teşekkürler bugün eczaneden aldım kullanmaya basladık günde 1 kez 5 damla dimi ? Nasıl Kullanmamı önerirsin?

Aynen valla ya 1 aya hiç biri olmayacak bizimkine benim iyi bi alışveriş yapmam gerek

Canım ewet ama ben iki gundr 7 damla veriyorum daogal içerikli cunku 4 hafta sonra bitmesi gerektiğini yazıyo bitsin diye artirdim yani 50 TL verdik çöpe gitmesin

Nasıl oldu peki kaç günde etki etti canım ? Bagırsak hareketleri düzeldimi ?

Sağol canım durumumuz baya kötü hastaneye yattık doktor bi hafta yatar dedi

Kıyamam kuzuma hemen iyileşsin inşallah , nasıl üşütüyoruz biz bu bebişleri ya hava 30 derece daha nasıl sıcak tutucaz ? Benim kızımda öksürüyor arada dr gittik bi sorun çıkmadı sizinki çokmu öksürüyordu ateşimi vardı canım ?

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin nasıl oldu cereyanda mı kaldı

çok geçmiş olsun arkadaşım, bir an önce düzelir miniğin dilerim..

Geçmiş olsun inşallah bi an önce düzelir bebeğin..

Sağolun arkadaşlar. Aslında cereyanda kalmasın diye baya dikkat ediyoruz. Kalın giyip terletmedik. Bi zıbın giydiriyodum bi çorap bi de müslinle örtüyodum genelde. Üşüttü mü yoksa biz mi biryerden mikrop taşıdık bilemiyorum.
Ateşi yok çok şükür. Solunum yolları tıkalı nefes alamıyor. Bebekler ağzından nefes almayı bilmiyor maalesef. Öksürüğü var. Bugün yatış yaptık. 3 saatte bir gelip buhar veriyorlar ama 2-3 günde ancak biraz rahatlar dedi doktor.

Ayy evet canım ya nezleyim sanırıö evet. İnş atlatırım biran önce. Parola başladım bugün. Çorap giyiyorum bikaç gündür. Emzirmek de zor. Herşeye dikkat etmek lazım.

Bebişlerinin burnu tıkalı olan anneler ne kullanıyordunuz ?bizmki de hırıl hırıl etmeye başladı eczaneden alacağm bitane. Bayram geldi artk doktor yada sağlık ocağına gidemem.
Canım benim doktorum burun aspiratörlerini önermedi. Bana da saçma geliyor zorlamayla çekip çıkarmak. Doktorumuz hapşırarak kendisi atıyor mu dedi atıyor dedim gerek yok birşeye dedi. Eğer çok dolar da atamazsa otri bebenin okyanus suyundan al dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…