- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.701
Evet ya çol ağlıyorlar gercektenBende denedim ama çok ağlıyo onda korkuyorum bende ugrasmıyorum
Olacağın önüne geçemiyo insan malesef. Çok çok geçmiş olsun biran önce sağlıkla çıksım bidaha düşürmesin Allahım ❤Sağolun arkadaşlar. Aslında cereyanda kalmasın diye baya dikkat ediyoruz. Kalın giyip terletmedik. Bi zıbın giydiriyodum bi çorap bi de müslinle örtüyodum genelde. Üşüttü mü yoksa biz mi biryerden mikrop taşıdık bilemiyorum.
Ateşi yok çok şükür. Solunum yolları tıkalı nefes alamıyor. Bebekler ağzından nefes almayı bilmiyor maalesef. Öksürüğü var. Bugün yatış yaptık. 3 saatte bir gelip buhar veriyorlar ama 2-3 günde ancak biraz rahatlar dedi doktor.
Mantıklı valla canm haklisn.Bende sallayarak uyutuyorum bilerek alıştırdm başka türlü uyku moduna geçmiyo kayınvalidem bakacak 2 hafta sonra işe dönünce kadıncağızın uyutmaya bi yöntemi olmalı memede uyumayı biliyodu sadece
Benmkide ana kucaginda uyumayi seviyo yatagi pek sevmiyo yatakta uykudan kalkms geri uyicaksa cok mahmursa uyuyo genelde ama bu donemdede yapilacak en mantkli sey yatagina alistirmakms. Bende mahmurlasnca yataga koyup orda saaliyom bazen uyuyo bazen aglioBizde anakucağında uyutuyoruz bazen hiç durmuyor çünkü sadece orda sakinleşiyor. Yatağında da yatırmıyorum ben beraber yatıyoruz kötü yapıyorum sonra zorlanıcam belki ama yatağında uyumuyor
Ana kucagnda yada yatakta salliyoruz canm istiyo valla surekli ama baska caremzde yok
canım bi kaç gündür uzun kollu tulum giydirdim pencereyi kapalı tuttum hep ama bugün çok sıcak içine atletle yarım kollu altınada uzun eşofman giydirdim gece serin olursa yine tuluma geçerim ama olmayacak gibi. Burnunun soğukluğuna göre hareket ediyorum uyurken :)) üstüne tek kat yada iki kat örtüyorummadamhd geçmiş olsun Allah bebisine tez zamanda sifa versin insallah .
S Shezofren88 canim bebeğini gunduz ve gece nasil giydiriyorsun ?
Ben bir haftadır uzun kolluya gectim. Patikli alt da giydiriyorum. Önce mutfak kapısı acik esinti geliyordu odamiza ama gece ayaz ben bile usuyorum .Bazen de acaba üşür mü terler mi ikileminde kaliyorum .
Çarşamba günü taburcu oldum canım. Kanaldaki taşı aldılar küçük bir operasyonla sarılığımın düşmesi beklenecek bayramdan sonra da ameliyat günü verilecek .
konyadayım ben bi kaç gecedir ben bile üşüyüp örtü aldım üstüme bide banyo yaptırınca mecburen tulum giydirdim gündüz iyiydi ama yine serinlemeye başladı duruma göre artık belki bulunduğun yerden kaynaklıdır sıcak bi ildeysenSizin oralar mı serin yoksa ben mi çok ince giydiriyorum acaba? Okuyunca şaşırıyorum. Ben sadece kısa kollu body giydiriyorum. Gündüz, gece aynı. Bahçeyedr böyle çıkıyoruz. Üzerlerni örtüyorum eşim çok sıcak diyip alıyor. Doktor terletmeyeceksin dedi diye ama sizleri okuyunca ince giydiriyorum galiba tecrübesizlik çok fena
İzmir urladayım. Geceleri hala çok sıcak burası.konyadayım ben bi kaç gecedir ben bile üşüyüp örtü aldım üstüme bide banyo yaptırınca mecburen tulum giydirdim gündüz iyiydi ama yine serinlemeye başladı duruma göre artık belki bulunduğun yerden kaynaklıdır sıcak bi ildeysen
Bende tek zıbın giydiriyprum sadece gece pijama giydiriyorum ekstra..çok sıcak buralar ve boyle ypmaya devam edicemSizin oralar mı serin yoksa ben mi çok ince giydiriyorum acaba? Okuyunca şaşırıyorum. Ben sadece kısa kollu body giydiriyorum. Gündüz, gece aynı. Bahçeyedr böyle çıkıyoruz. Üzerlerni örtüyorum eşim çok sıcak diyip alıyor. Doktor terletmeyeceksin dedi diye ama sizleri okuyunca ince giydiriyorum galiba tecrübesizlik çok fena
bende izmirliyim orda doğup büyüdüm sıcağını, nemini bilirim burası oraya göre bayaaaa serin oluyorİzmir urladayım. Geceleri hala çok sıcak burası.
Malesef yapamıyorum sen yapıyor musun? Ne yapmalıyızBirşey yapıyor musun
Evet dun sicakti ben de citcitli giydirdim yatmadan yine degistirdim .Ne giydirecegini sasiyor insan .Bir de memlekete gideceğiz bayramda orası yayla gibi. Koyacagim kiyafetlere dikkat etmem lazim citcitli filan giyilmez.canım bi kaç gündür uzun kollu tulum giydirdim pencereyi kapalı tuttum hep ama bugün çok sıcak içine atletle yarım kollu altınada uzun eşofman giydirdim gece serin olursa yine tuluma geçerim ama olmayacak gibi. Burnunun soğukluğuna göre hareket ediyorum uyurken :)) üstüne tek kat yada iki kat örtüyorum
Guzel haberlerini bekliyorum canim .Kuzuna kavusmana sevindim .Çarşamba günü taburcu oldum canım. Kanaldaki taşı aldılar küçük bir operasyonla sarılığımın düşmesi beklenecek bayramdan sonra da ameliyat günü verilecek .
Canim burasu serin. Ben de üşüyorum akşamlari corap falan giyiyorum .Oldugun yere gore bilirsin sen nasil olmasi gerektiğini.Sizin oralar mı serin yoksa ben mi çok ince giydiriyorum acaba? Okuyunca şaşırıyorum. Ben sadece kısa kollu body giydiriyorum. Gündüz, gece aynı. Bahçeyedr böyle çıkıyoruz. Üzerlerni örtüyorum eşim çok sıcak diyip alıyor. Doktor terletmeyeceksin dedi diye ama sizleri okuyunca ince giydiriyorum galiba tecrübesizlik çok fena
Canim cok sicak degil .Nerdesin bilmiyorum ama burda ağustosun yarisi yaz yarisi son bahar modunda geciyor. Giydirmezsek üşütme ihtimali var .Ben içine kolsuz bady üstüne kısa koltee ve sort giydiriyorum. Bizde daimi klima açık. Sabahları havalandirip yine klimayi aciyorum. Terledigini anlarsam üstünü inceltiyorum gece uyurken sadece muslin ortuyorum. Çok sıcağa alistirmayin çok hasta olur. Bir tek çorap patik filan yok.
Canım bende ilk defa 1.30 da yatırabildim .hiç bu kadar gec uyumamıştı.kucağımdadolaştırıp ninni soyledim sürekli.yattı derken 4.30da çığlık çığlığa bi uyandı neye uğradığımı şaşırdım aldım sakinleştirdim hemen yatağıma yatırdım beraber uyuduk.çok birkin ve uykusuzum..Gunaydin kizlar bizim icin gün gece 3 te basladi .2 kez uyutup yatirdim ama hayal kırıklığı .Aventin biberonunu kullaniyordum .Cok nefes nefese kaliyordu bebegim. Hatta bir iki kez genzine mama kacti.Lansinoh yavas akisli olandan aldim .Gece verdim süt gelmeyince emzik sandı öğüdü .Sonra kesfetti .Ama yavas akınca uğraşmak istemedi. 60 cc nin 30 unu icti .
3 ten 8 e kadar uyanikti .Artik arabayla gezdirmeye karar vermistim ki son kez sansimi denedim kucagimda uyudu.Hemen kahvalti yapip uyuycam 1 saat uyursa şükür.Canım bende ilk defa 1.30 da yatırabildim .hiç bu kadar gec uyumamıştı.kucağımdadolaştırıp ninni soyledim sürekli.yattı derken 4.30da çığlık çığlığa bi uyandı neye uğradığımı şaşırdım aldım sakinleştirdim hemen yatağıma yatırdım beraber uyuduk.çok birkin ve uykusuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?