2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 38 bedene hazırlıklıydım ama bacağımdan bile geçmedi ( hazırlıklı ol cnm
Ben normaldedd zayıf değildim 38 giyiyodum canım ama şimdi 44 e kadar hazırlayayım kendimi en iyisi
Ana kucağı birde titreşimli onuda açıyoruz iyice rahatlıyor mışıl mışıl uyuyor. Yatağına ne zaman yatırsam uzun süreli uykusu olmuyor hemen uyanıyor. Birde yatağı bizim odamızda değil odamız çok sıcak ondan yatamıyoruz yatağının olduğu odada küçük bize yatcak yer yok ondan yatağna alıştıramıyorum daha

Kizlar kanguru aldik .O kadar huysuzdu ki tam anlamıyla deneyemedik .Ama takinca alt kismi dikislerimin ustune geldi baski oluşturup zarar verir mi sizce ?

Doğumdan sonra bazen az bazen çok bazen kahverengi bazen pembe kırmızı tam 39 gün kanamam oldu. Ped koymaktan bıkmıştım artık tam ohh 40 çıktı rahatım bitti artık dedim. Bugün 49.gün adet oldum sadece 8 gün pedsiz gezebildim yani

Kizlar kanguru aldik .O kadar huysuzdu ki tam anlamıyla deneyemedik .Ama takinca alt kismi dikislerimin ustune geldi baski oluşturup zarar verir mi sizce ?
Canım hangi marka aldınız bende düşünüyorum almayı? Eğer dikişlerine geliyorsa zarar verebilir tam olarak iyileşmedi sonuçta. Sling baksaydn keşke tam olarak iyileşene kadar.

Canım hangi marka aldınız bende düşünüyorum almayı? Eğer dikişlerine geliyorsa zarar verebilir tam olarak iyileşmedi sonuçta. Sling baksaydn keşke tam olarak iyileşene kadar.
Solomombaby canim 196 Tl 1 gunde geldi .Hatta bayrama yetismez diye uzuluyordum .Slingi tek basima kullanmak daha zor gibi geldi .Sadece acil isim varken evde kullanayim bir sure o zaman .Mesela yemek hazirlarken .Cunku babynestte cildiriyor.

öyle hemen adet olunuyor mu ya 40tan sonra az bi rahat gezseydik

Bebeği 2 aylık olanlar bebeğiniz kaç dk emiyor bi göğsünüzü benim ki en fazla on dk da bitiriyor önceden olsa yarım saat emerdi

Bebeği 2 aylık olanlar bebeğiniz kaç dk emiyor bi göğsünüzü benim ki en fazla on dk da bitiriyor önceden olsa yarım saat emerdi
40 günlüğüz bizde de durum aynı en fazla 10 dk zor duruyor 15 dk sonra yine arsniyar bende aç kapa aç kapa lacka oldu göğüsler

Canım ne güzel işte bi düzen kurarsın ben 1 ay oldu adet görmedim tekrar hamile kalıcam diye ödüm kopuyo doğum kontrol hapları süte geçermi acaba bilmiyorumda

Solomombaby canim 196 Tl 1 gunde geldi .Hatta bayrama yetismez diye uzuluyordum .Slingi tek basima kullanmak daha zor gibi geldi .Sadece acil isim varken evde kullanayim bir sure o zaman .Mesela yemek hazirlarken .Cunku babynestte cildiriyor.
Öyle yap canım. Çok sık kullanma ağrı yapmasın daha kötü olursun bide.
öyle hemen adet olunuyor mu ya 40tan sonra az bi rahat gezseydik
Bende şaşırdım. Doktor 40ımdan sonra kontrolde rahim ağzı kalınlaşmış adet olabilirsin artık demişti ama bu kadar çabuk beklemiyordum
Canım ne güzel işte bi düzen kurarsın ben 1 ay oldu adet görmedim tekrar hamile kalıcam diye ödüm kopuyo doğum kontrol hapları süte geçermi acaba bilmiyorumda
Ya o açıdan güzel canım ama sıcaklarda sürekli ped ped çekilmiyor.

Ooo senin çok fenaymış bu kadar uyanık kalabilmelerine şaşırıyorum doğrusu uyu sen canım inş uykunu alırsın
Hapsirirken uyandi tosbik .Neyse ki az once uyuttum şükür. Yorgunluktan iyice mayisti bir haftadır. Ben de hemen biberonlari temizledim .Dondurucudan yemek cikardim .Banyo malzemelerini hazirladim .Uyandığında banyo yaptircam .

Adet mi oldun kaç günlüksün ki 40 çıktı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…