2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi haklısın

Canım ne güzel işte bi düzen kurarsın ben 1 ay oldu adet görmedim tekrar hamile kalıcam diye ödüm kopuyo doğum kontrol hapları süte geçermi acaba bilmiyorumda

Emzirirken kullanılan haplar da var canım. “Yazz” kullanıyodu arkadaşım ama tabi doktoruna sormalısın

Kızlar dün kızımı aylık kontrolüne götürdüm 59 günlük olduk kızımın kilosu 4990 olmuş hemen hemen 1 aya yakın zamanda 1 kilo almış doktor çok iyi dedi boyumuzda 56 cm olmuş baş çevresini de ölçtü sukurler olsun sıkıntımız yok anne sütune devam dedi.

Bizimkiminde titresmli ama titresimi sevmedi benm kiz 1,2 dkka belki duruyo agliyo

Şu millet özellikle yaşlılar bebeğin burnunun dibine girip sevmekten akılları sıra kendilerince "laf vermek"ten ne anlıyolar birsey desem bebeğini kıskanıyo deyip alınacaklar kanepede kendı kendıne bakan sessiz sakin duran bebeği babaannem kurcaladı ağlıyo şimdi şapur şupur öpüyo kulağı zaten duymuyor laf anlatana kadar insanın boğazı ağrıyo ya evinde yalnız olanlar keyfini çıkarın 10 yasındaki velet bile bebek sevmeye geliyo her seferinde uyuyo deyip atlatıyorum yada uzaktan sevdiriyorum . ellerinden çekip almaktan sıkıldm milletten kaçacak yer arıyorum resmen. Babaanneme Emzireyim deyip bebeği aldım odaya geldm kapıyı kilitledim 2 dk sonra kapıyı zorluyo emziriyorum dedm açmadm kapıyı gitti. ne var yani ben emzirecem sen bakacan zevk mi alıyosun nedir öfff

Ha haaa babaanneye bak yaa .Benim babaannem yok ,anneannem de daha gormedi bile cok cok yasli ve düşkün. Gorse kucaginda bile tutamaz .Ama esiminkiler yetiyor sağolsun.
Gecende ziyarete geldi hem de habersiz .O gelmeden cayi jet hiziyla demledim bebekle bas basa kalmasin diye .Mutfaga cay koymaya gittim. Geri bi geldim kafasi elinde tum vucudu havada cocugumun inip inip kalkiyor.Hoplatma bak nasil korkuyor dedim .Kulak ardi etti .Ben de aldim elinden gittim uyuttum .O zamanlar uyuyordu Allah'tan
Bakalim bayramda bizi ne gibi delirmeceler bekliyor.Eve gelen gormek isteyecek ben de rastgele herkese bak bu benim bebeğim diye sergilemek istemiyorum .
Zaten yakın olanlar gormeye geldi .Sirf denk geldi gorelim diyeceklere simdiden sinir oluyorum
Sen de kitle kapını keyfine bak takilma.Sayili gün duracaksin zaten onu da strese girerek geçirme canim.

Ben de tek kısa kollu çıtçıtlı giydiriyorum canım bazen inçe bir alt çoğu zaman bacaklar açıkta ama çorap giydiriyorum mutlaka. Her çocyk başka ama kimi sıcak sever kimi serin olmayı

Benm kaynana umursamaz daha gormedı torunu aman gormesınde. Kilitli oldugunu gorunce inmiş evine. Aksi gibi yıllardır altlı üstlü oturuyolar. Bir yere gtsek nereye gidiyon ? Nerden geliyon ? Elindekiler ne, ne aldın ? O gelen kimdi bide annemin eltisi var alt katta, tam evlere şenlik . Eltiliğin hakkını veren elti gibi elti... evlendm 600km uzağa gttm diye sırf bu yuzden sevindim. Anneme soyluyorum demin o zaten sizide öyle severdi sinir olurdum diyo bebeği babaannem yanağına tutmuş bebek meshur aranma hareketini yapıyo aaa beni öpüyo diyo tövbeler olsun hee seni öpüyo ver şunu emzrym dedm kalktm. Ben bebeğimi öpmüyorum bunların gelip ağzının içine girmesi uyarırsam ters konusurum kesin sonra içime dert olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…