- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.761
Sen de birak buyuk babaannesini öpsün cocuk .Niye aralarindaki aska engel oluyorsunBenm kaynana umursamaz daha gormedı torunu aman gormesınde. Kilitli oldugunu gorunce inmiş evine. Aksi gibi yıllardır altlı üstlü oturuyolar. Bir yere gtsek nereye gidiyon ? Nerden geliyon ? Elindekiler ne, ne aldın ? O gelen kimdi bide annemin eltisi var alt katta, tam evlere şenlik . Eltiliğin hakkını veren elti gibi elti...evlendm 600km uzağa gttm diye sırf bu yuzden sevindim. Anneme soyluyorum demin o zaten sizide öyle severdi sinir olurdum diyo bebeği babaannem yanağına tutmuş bebek meshur aranma hareketini yapıyo aaa beni öpüyo diyo tövbeler olsun hee seni öpüyo ver şunu emzrym dedm kalktm. Ben bebeğimi öpmüyorum bunların gelip ağzının içine girmesi uyarırsam ters konusurum kesin sonra içime dert olur
Seninde mi eşin nöbet usulü çalışıyoBugun hem gunduz hem aksam yalnizim o yüzden kuzum .Uyaninca mamayi zor hazirliyorum .Ogleden sonra uyutursam uyurum insallah .
Ne aşk ama oğlum ilk goruste tutuldu gördü mü orası da muammaSen de birak buyuk babaannesini öpsün cocuk .Niye aralarindaki aska engel oluyorsun
Canım emzik olarak aventin anne memesine benzeyen emziği almıştık hatta şuan oğlumun ağzında ben çok memnunum maşallah diyim, emzikten dolayı reddetmedi beni hiç doğduğundan beri ağzında biberonda lansinoh işe yaradı sanırım bu ara iyi emiyor . resmini bırakıyorum görmüşsündür belki. Böyle tatlı ama ağzındayken Görünüş olarak gıcık duruyor babam bu koca emziği neye aldınız diyo ama anlatamazsın , anlayamaz malum :)Afilim92 canim 1.ay kontrolune gittik. Uyumamasini sordum doktora. Karni tok olsun biraz daha iyi uyur dedi ama bizimki karni fazla dolunca direkt kusuyor. Seni çok zorluyorsa emzik de ver dedi ama meme reddi ihtimali de mevcut.
Onun disinda 1 ayi bitti 2 ayi kaldi, 3.aydan sonra duzelir, sabret dedi. Erkek bebekler memeye daha duskun oluyormus. Kader diyip 2 ay şafak sayacagiz mecbur
Kan dolasimi ayaktan gobege dogru ilerledigi icin çorapsiz gezdirme dedi.
Gaz icin de biogaia kullaniyoruz
Yok canim .Bir şirkette muhasebeci .Patronları sorunlu.Aksamlari da kalmak zorunda kalıyor bazen.Seninde mi eşin nöbet usulü çalışıyo
Teşekkür ederim bilgilendirme icin canim.Sabah 8 e kadar uyanikti. Sabah 45 dk uyudu .Ogleden sonra da 1 saat uyuttum .Cok şükür. Bu kadari bile yetti .Karnimi doyurabildim .Afilim92 canim 1.ay kontrolune gittik. Uyumamasini sordum doktora. Karni tok olsun biraz daha iyi uyur dedi ama bizimki karni fazla dolunca direkt kusuyor. Seni çok zorluyorsa emzik de ver dedi ama meme reddi ihtimali de mevcut.
Onun disinda 1 ayi bitti 2 ayi kaldi, 3.aydan sonra duzelir, sabret dedi. Erkek bebekler memeye daha duskun oluyormus. Kader diyip 2 ay şafak sayacagiz mecbur
Kan dolasimi ayaktan gobege dogru ilerledigi icin çorapsiz gezdirme dedi.
Gaz icin de biogaia kullaniyoruz
Ne aşk ama oğlum ilk goruste tutuldu gördü mü orası da muamma
keseydi kalp atışıydı bulantısı derken bizde uyutamamayı memeyi konuşuyoruz o günlerde gelecek inşallah sağ salim :)2017 temmuz topigini okuyorum .Bebeklerinin konuşabildiği kelimeleri ,ilk adimlarini filan konusuyorlar .Ayy seneye de biz insallah.
Anne sütü alıyor mu yetiyormu sütOh maşasllah biz de 56 günlüğüz pazartesş günü 4600 dük
Insallah canim .Dışarı çıkıyor musun bebisinle ?keseydi kalp atışıydı bulantısı derken bizde uyutamamayı memeyi konuşuyoruz o günlerde gelecek inşallah sağ salim :)
Oyle evet aslında arastırsam güzel olacak bi bakayımm ben teşekkür ederimEmzirirken kullanılan haplar da var canım. “Yazz” kullanıyodu arkadaşım ama tabi doktoruna sormalısın
Seni hissetmeyince hircinlasmistir .Sadece bir kez markete gittim 20 dk da geldim .2 kere annemi aradim uyandi mi diye .Belki bayramda annem bakarken 1 saat de olsa esimle bas basa cikariz diye düşünüyorum.Bugun ilk defa oglumsuz disari ciktim.
Eski giysilerim olmuyordu.
Olanlar lekeliydi falan derken babannesine biraktim. Toplam 2 saatte geldim. Yol falan cok surdu.cok aglamis.
Kv. Diyor ki karni tok ama illa neme istiyor diyor. Hic boyle gormemistim diyor.
Canım benim bebişle dışarı çıktık eşim işte araba onda ben bebek arabasıyla çıkardım mevlüt takımı almaya gttik bebek arabasına koyunca sarsıntıdan uyudu hemen aldım döndüm maks.2 saat sürdü işim tam evin önünde uyandı.ama çok sık çıkıyorum bebek arabasına alıştırdım eşimle avmde bebek arabasına koyuyoz uyuyo ama bebek işte sağı sollu belli değil ağladığıda oluyo.malesef etrafı keşfetmeye başlayıncaya dek bize rahat yokKızlar yarın kırkımız çıkıyor aslında ama biz geçen çarşamba yaptık kırk uçurmasını bayram önü olmasın yoğun diye. Bugün 1 saat mesafeden ilçeden ile geldik avmye gittik ama yine ne pusetinde durdu be arabada uyudu oğluş. Avm den de nefret ediyor. Acaba kanguru alsak kucağımızda daha rahat dolaşır mıyız dışarda? Ya da arabasına alışır mı zamanla? Nasıl olavak böyle
Yok canım sancıda yoğunlukta yok şimdilikNasıl peki ilk reglin sancılı geçiyor mu, yoğun mu ?
Kucağında olmayi seven bir bebekse kanguruda durur .Eger sarılmaya eğilip bukulmeye gelmiyorsa durmayabilir .Benimki kucak kusu aldim kanguru .Kızlar yarın kırkımız çıkıyor aslında ama biz geçen çarşamba yaptık kırk uçurmasını bayram önü olmasın yoğun diye. Bugün 1 saat mesafeden ilçeden ile geldik avmye gittik ama yine ne pusetinde durdu be arabada uyudu oğluş. Avm den de nefret ediyor. Acaba kanguru alsak kucağımızda daha rahat dolaşır mıyız dışarda? Ya da arabasına alışır mı zamanla? Nasıl olavak böyle
Şu millet özellikle yaşlılar bebeğin burnunun dibine girip sevmekten akılları sıra kendilerince "laf vermek"ten ne anlıyolar birsey desem bebeğini kıskanıyo deyip alınacaklar kanepede kendı kendıne bakan sessiz sakin duran bebeği babaannem kurcaladı ağlıyo şimdi şapur şupur öpüyo kulağı zaten duymuyor laf anlatana kadar insanın boğazı ağrıyo ya evinde yalnız olanlar keyfini çıkarın 10 yasındaki velet bile bebek sevmeye geliyo her seferinde uyuyo deyip atlatıyorum yada uzaktan sevdiriyorum . ellerinden çekip almaktan sıkıldm milletten kaçacak yer arıyorum resmen. Babaanneme Emzireyim deyip bebeği aldım odaya geldm kapıyı kilitledim 2 dk sonra kapıyı zorluyo emziriyorum dedm açmadm kapıyı gitti. ne var yani ben emzirecem sen bakacan zevk mi alıyosun nedir öfff
Evet anne sütü alıyor ama günde 1 kere mama takviyesi yapıyorum çok sık emiyor yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorumAnne sütü alıyor mu yetiyormu süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?