2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de birak buyuk babaannesini öpsün cocuk .Niye aralarindaki aska engel oluyorsun

Afilim92 canim 1.ay kontrolune gittik. Uyumamasini sordum doktora. Karni tok olsun biraz daha iyi uyur dedi ama bizimki karni fazla dolunca direkt kusuyor. Seni çok zorluyorsa emzik de ver dedi ama meme reddi ihtimali de mevcut.

Onun disinda 1 ayi bitti 2 ayi kaldi, 3.aydan sonra duzelir, sabret dedi. Erkek bebekler memeye daha duskun oluyormus. Kader diyip 2 ay şafak sayacagiz mecbur

Kan dolasimi ayaktan gobege dogru ilerledigi icin çorapsiz gezdirme dedi.

Gaz icin de biogaia kullaniyoruz

Canım emzik olarak aventin anne memesine benzeyen emziği almıştık hatta şuan oğlumun ağzında ben çok memnunum maşallah diyim, emzikten dolayı reddetmedi beni hiç doğduğundan beri ağzında biberonda lansinoh işe yaradı sanırım bu ara iyi emiyor . resmini bırakıyorum görmüşsündür belki. Böyle tatlı ama ağzındayken Görünüş olarak gıcık duruyor babam bu koca emziği neye aldınız diyo ama anlatamazsın , anlayamaz malum :)

Seninde mi eşin nöbet usulü çalışıyo
Yok canim .Bir şirkette muhasebeci .Patronları sorunlu.Aksamlari da kalmak zorunda kalıyor bazen.
Teşekkür ederim bilgilendirme icin canim.Sabah 8 e kadar uyanikti. Sabah 45 dk uyudu .Ogleden sonra da 1 saat uyuttum .Cok şükür. Bu kadari bile yetti .Karnimi doyurabildim .
Ne aşk ama oğlum ilk goruste tutuldu gördü mü orası da muamma

2017 temmuz topigini okuyorum .Bebeklerinin konuşabildiği kelimeleri ,ilk adimlarini filan konusuyorlar .Ayy seneye de biz insallah.
keseydi kalp atışıydı bulantısı derken bizde uyutamamayı memeyi konuşuyoruz o günlerde gelecek inşallah sağ salim :)

keseydi kalp atışıydı bulantısı derken bizde uyutamamayı memeyi konuşuyoruz o günlerde gelecek inşallah sağ salim :)
Insallah canim .Dışarı çıkıyor musun bebisinle ?
Kirkimiz çıkmadığı icin eve tıkılı kaldık.
Esime avm ye gidelim diyorum klimalar var diyor o da dogru .Ustunu orteriz aslinda ama bilemedim .

Bugun ilk defa oglumsuz disari ciktim.
Eski giysilerim olmuyordu.
Olanlar lekeliydi falan derken babannesine biraktim. Toplam 2 saatte geldim. Yol falan cok surdu.cok aglamis.
Kv. Diyor ki karni tok ama illa neme istiyor diyor. Hic boyle gormemistim diyor.

Seni hissetmeyince hircinlasmistir .Sadece bir kez markete gittim 20 dk da geldim .2 kere annemi aradim uyandi mi diye .Belki bayramda annem bakarken 1 saat de olsa esimle bas basa cikariz diye düşünüyorum.

Kızlar yarın kırkımız çıkıyor aslında ama biz geçen çarşamba yaptık kırk uçurmasını bayram önü olmasın yoğun diye. Bugün 1 saat mesafeden ilçeden ile geldik avmye gittik ama yine ne pusetinde durdu be arabada uyudu oğluş. Avm den de nefret ediyor. Acaba kanguru alsak kucağımızda daha rahat dolaşır mıyız dışarda? Ya da arabasına alışır mı zamanla? Nasıl olavak böyle

Canım benim bebişle dışarı çıktık eşim işte araba onda ben bebek arabasıyla çıkardım mevlüt takımı almaya gttik bebek arabasına koyunca sarsıntıdan uyudu hemen aldım döndüm maks.2 saat sürdü işim tam evin önünde uyandı.ama çok sık çıkıyorum bebek arabasına alıştırdım eşimle avmde bebek arabasına koyuyoz uyuyo ama bebek işte sağı sollu belli değil ağladığıda oluyo.malesef etrafı keşfetmeye başlayıncaya dek bize rahat yok

Kucağında olmayi seven bir bebekse kanguruda durur .Eger sarılmaya eğilip bukulmeye gelmiyorsa durmayabilir .Benimki kucak kusu aldim kanguru .

Hepimiz aynı konulardan muzdaripiz demek ki. Ben bile bebeğin annesi olarak kızıma o kadar yanaşmıyorum nefesim deymesin ne olur ne olmaz diye. Ama kimse umursamıyo kimseye bişey de denmiyo malum çevremiz bizden daha çok lohusa.

Arkadaşlar oğlum 3 gundur beni yarım yamalak emiyor en uzun 15 djk genellikle 5 dk emip uyuyo yerine koyunca uyanıyor tekrar emiyor tekrar uysniyiu v.s tam bir kisir döngü varmi biylb olan umarım geçicidir çok zor bu sıcaklarda ve isler yapılacak bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…