- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #59.781
Aynen ya beni babasını yanağını öpmeyin amsn yara olur diye uyaran kayınvalidem baktım şapur şupur öpmeye başladı ama ben nasıl kuduruyorum.en son onun elindeyken bebeğimin kuzenleri öpmek istediler kafasını elini öpün yanağı hassas yara olur dedim gönderdim mesajı.onlar öptükten sonra diyo elini öptürdüm merak etme diyo almış mesajıHepimiz aynı konulardan muzdaripiz demek ki. Ben bile bebeğin annesi olarak kızıma o kadar yanaşmıyorum nefesim deymesin ne olur ne olmaz diye. Ama kimse umursamıyo kimseye bişey de denmiyo malum çevremiz bizden daha çok lohusa.
Peki fazla emdiginde kusuyo mu? Son 4-5 gundur emip hemen kusuyo. Kusunca tekrar emmek istiyo emziriyorum gene kusuyo. Fazla sutu kusar dedi asmdeki ebe ama sanki miktar olarak fazla gorunuyo bana. Boynuna mendil baglamadan birakamiyorum butun bodyleri sut oldu.Benimki sürekli emiyor aralıksz
sağıp ne kadar çıkıyor görebilirsin bir öğünleri 60ccdirEvet anne sütü alıyor ama günde 1 kere mama takviyesi yapıyorum çok sık emiyor yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum
Bi ara kusuyodu ama kesildi.bi iki defa ağız dolusu kustu hatta.Peki fazla emdiginde kusuyo mu? Son 4-5 gundur emip hemen kusuyo. Kusunca tekrar emmek istiyo emziriyorum gene kusuyo. Fazla sutu kusar dedi asmdeki ebe ama sanki miktar olarak fazla gorunuyo bana. Boynuna mendil baglamadan birakamiyorum butun bodyleri sut oldu.
aynen eşimin babannesi açocugu otuz saat ağzınun içine laf edio yavrum boğuluo resmen yaşlıların nefesi acayip kokuo bu bi gerçek ne konuşuon otuz saat ne anlıo o çocuk bişeyde denmio Allah tan burda yaşamıolar.öpüp duruo çocuğun yanağj kadınjn nefesi kokuo eşimde farketmiş dr yasakladı öpmeyin dedi eşim biz yokken öpmüş kokunca anladım eşime dedim hemen yıka dedi kaç kez dedim bide dedi.denk gelincw yine dedi babanne öpmek yasak die öpmim dio bide gece gece çpcugu yıkadım silsekte kokuo yanağı.valla lohusalığımda 1 hafta ablam kaldı sonra gitti işi çıktı yanlızım die ağlıodun iiki yanlızım yani. 2 gün kaldılar çocuk nefes darlığı geçiriçektiHepimiz aynı konulardan muzdaripiz demek ki. Ben bile bebeğin annesi olarak kızıma o kadar yanaşmıyorum nefesim deymesin ne olur ne olmaz diye. Ama kimse umursamıyo kimseye bişey de denmiyo malum çevremiz bizden daha çok lohusa.
çok sag ol canim. Evet biliyordum bu emzigi ama vermeye cesaret edememistim, reddeder mi beni diye. Suan sicak bakmak zorunda olmaya dogru gidiyorumCanım emzik olarak aventin anne memesine benzeyen emziği almıştık hatta şuan oğlumun ağzında ben çok memnunum maşallah diyim, emzikten dolayı reddetmedi beni hiç doğduğundan beri ağzında biberonda lansinoh işe yaradı sanırım bu ara iyi emiyor . resmini bırakıyorum görmüşsündür belki. Böyle tatlı ama ağzındayken Görünüş olarak gıcık duruyor babam bu koca emziği neye aldınız diyo ama anlatamazsın , anlayamaz malum :)Eki Görüntüle 2180869
sen hic emzik verdin mi canimYok canim .Bir şirkette muhasebeci .Patronları sorunlu.Aksamlari da kalmak zorunda kalıyor bazen.
Teşekkür ederim bilgilendirme icin canim.Sabah 8 e kadar uyanikti. Sabah 45 dk uyudu .Ogleden sonra da 1 saat uyuttum .Cok şükür. Bu kadari bile yetti .Karnimi doyurabildim .
çok çıktık canım 40ı bekleyemem zorla çıkarttırdım kendimi hatta tek başıma dün slinge koyup sağlık ocağına kayınvalidemlere falan gittim yürüyerek şükür yarında 40ımız çıkıyor dışarı çıkmamak için bahane kalmadı :) bence sende çık hem senin içinde önemli rahatlarsın biraz avm olmasa bile parka falan çık temiz havayaInsallah canim .Dışarı çıkıyor musun bebisinle ?
Kirkimiz çıkmadığı icin eve tıkılı kaldık.
Esime avm ye gidelim diyorum klimalar var diyor o da dogru .Ustunu orteriz aslinda ama bilemedim .
Canim 15 gunlukken falan vermistim .Meme reddi oldu.Hemen bıraktık. Ama iki gun once yine verdim caresiz kalip uykuya dalsin diye öğüdü :)sen hic emzik verdin mi canim
Ya ne guzel masallah size .Bayram dönüşü kirkimiz çıkıyor .Ben de kanguruyla çıkarım insallah.Gidecek hic bir yer yok ama .Meram da otursam Hocafakihta gezdirirdim .Eski mahallem orayi cok ozledim .Burda park bile yok .çok çıktık canım 40ı bekleyemem zorla çıkarttırdım kendimi hatta tek başıma dün slinge koyup sağlık ocağına kayınvalidemlere falan gittim yürüyerek şükür yarında 40ımız çıkıyor dışarı çıkmamak için bahane kalmadı :) bence sende çık hem senin içinde önemli rahatlarsın biraz avm olmasa bile parka falan çık temiz havaya
Ben kullanmıyorum cnm kızımda da kullandım kızım iki yaşına kadar dolu dolu emdi hiç kesilme falan olmadı şimdi de kullanıyorum inşallah aynı olurkızlar gögüs pedi kullanıyormusunuz sütü keser die bi yazı okudum nette ama giysilerim islanıyor ne yapcamı bilmiyorum
Kullanıyorum o keserse sütyende keser saçma geldi bana bnce rahatına bakkızlar gögüs pedi kullanıyormusunuz sütü keser die bi yazı okudum nette ama giysilerim islanıyor ne yapcamı bilmiyorum
Bendede aynı dert annesi benim ben kıyamazkwn offKizlar kv. Ile su yanaktan opmr konusunda hala anlasamadik
25 kere soyledim iyilikle anlamadi.soyluyoruz.
Bir gun ayni.
Ertesi gun yine mic mic mic cocuk opuyor.
Napsam bilemedim.
Arkadaşlar oğlum 3 gundur beni yarım yamalak emiyor en uzun 15 djk genellikle 5 dk emip uyuyo yerine koyunca uyanıyor tekrar emiyor tekrar uysniyiu v.s tam bir kisir döngü varmi biylb olan umarım geçicidir çok zor bu sıcaklarda ve isler yapılacak bekliyor
Süt kesme degil de sütü emdigi icin bakteri oluşuyormus.Kullandigimiz pedler gibi yani .Eger disari cikiyorsan mecbur kullancaksin .Ben full evdeyim sadece misafir gelince sutyen takip göğüs pedi koyuyorum.kızlar gögüs pedi kullanıyormusunuz sütü keser die bi yazı okudum nette ama giysilerim islanıyor ne yapcamı bilmiyorum
Benim de esim ayniydi sonra cocugun yuzu sivilce doldu.Bir gun cok sert soyledim öpmüyor.Kizlar kv. Ile su yanaktan opmr konusunda hala anlasamadik
25 kere soyledim iyilikle anlamadi.soyluyoruz.
Bir gun ayni.
Ertesi gun yine mic mic mic cocuk opuyor.
Napsam bilemedim.
Canim sakin ol .Ben de oyle beraber aglamali bir haftayi tamamlamak uzereyim .Bebegini rahatlatacak seyler dene .Oda değiştir .Müzik aç. Mesela ben aspiratör acmistim tesadüfen kesfettim sevdiğini. Ben de tam anlattığın gibi bebekle beraber agladim kac kere .Ve ben ağladıkça o daha cok bagirip icli içli ağladı. Degisik pozisyonlarda tutmayi dene .Pispisla,sarki soyle .Esin yanindaysa ona ver el degistirince bazen ise yariyor .Kızım son 1 saat kesintisiz ağladı napıcam şaşırdım ya.bu hafta noluyo anlamadım ağlama krizleriyle boğuşuyoruz.o bana bakıyo ağlıyo ben ona bakıyorum ağlıyorum ne berbat ya.gazını çıkarıyorum tüm gün uğraşıyorum boş bırakmıyorum muhakkak çıkarıyorum kaka falanda yapıyo nesi olabilir nesi yaa
Aynen ya beni babasını yanağını öpmeyin amsn yara olur diye uyaran kayınvalidem baktım şapur şupur öpmeye başladı ama ben nasıl kuduruyorum.en son onun elindeyken bebeğimin kuzenleri öpmek istediler kafasını elini öpün yanağı hassas yara olur dedim gönderdim mesajı.onlar öptükten sonra diyo elini öptürdüm merak etme diyo almış mesajı
İlginç bi şekilde dediğin gibi pozisyonunu değiştirir değiştirmez susmayı bırak uyudu bile.belki yorulduğu içindir.sanırım uykusu geliyo ama uykuya dalamıyo diye yapıyor bunu siz nasılsınız daha iyi miSüt kesme degil de sütü emdigi icin bakteri oluşuyormus.Kullandigimiz pedler gibi yani .Eger disari cikiyorsan mecbur kullancaksin .Ben full evdeyim sadece misafir gelince sutyen takip göğüs pedi koyuyorum.
Benim de esim ayniydi sonra cocugun yuzu sivilce doldu.Bir gun cok sert soyledim öpmüyor.
Canim sakin ol .Ben de oyle beraber aglamali bir haftayi tamamlamak uzereyim .Bebegini rahatlatacak seyler dene .Oda değiştir .Müzik aç. Mesela ben aspiratör acmistim tesadüfen kesfettim sevdiğini. Ben de tam anlattığın gibi bebekle beraber agladim kac kere .Ve ben ağladıkça o daha cok bagirip icli içli ağladı. Degisik pozisyonlarda tutmayi dene .Pispisla,sarki soyle .Esin yanindaysa ona ver el degistirince bazen ise yariyor .
Yalniz değilsin .Ben de saatlerdir kucagimda bebek bazen oturuyorum bazen sallıyorum bazen emziriyorum. Gunduz 3 te uyanmisti hala uyanik ve durup durup agliyor.
Bizimkinide ağlarken koyarsam yada bakınması için koyarsam durmuyor daldığında koyuyorum orda uykuya devam ediyor bizim kurtarıcımız olduBizimkiminde titresmli ama titresimi sevmedi benm kiz 1,2 dkka belki duruyo agliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?