2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar buhun oğlum ole tatlıydıki altını açtımızda ağlamadı, hep tatlı tatlı guldu ole mutluydum ki.ama alsam babası uyuttu tam yerine koyarken ole bi çığlık atıp agladıki inanamadık.sanırım kendi nazarım değdi oğlumadiolarya anne babanın daha cok nazarı deger die.sonrasında da bi turlu uyumadı kiösede durmadı aglarken sesi gitti artık.cekiştire çekiştire meme emdi şimdide kucagımda uyuyo ole oturuyorum bende 1 saattir korkup aglamasın die bırakmıyorum.rahatlasın iyice dedim.

Haklısında soyleyemiyorum herseyi ancak gidip ellerini yıkıyorum ya

Valla benim de ruyama girio inan bole ellerini yıkamadan dokunanlar habire öpenler.benimde kv dısardan geliyo elini yıkamıyo severken ağzını tutup duruyo bebeğimin.sinir oldum gecen gun.eşimi uyardım ya sen uyar yada ben uyarcam dedim.artık kendi bilir.bayramda gitcez bakalım valla kıyameti koparcam gene yaparlarsa.bide habire akıl verip duruyolar gazı var bu cocugun die herkesin gazı var ama kimseye bişi olmuyo gazdan esas mikroplara karsı dusunun cocugu

Ya sevindim ise yaramasina .Ayni seyde diretince inada bağlıyorlar hic hoslanmiyorlar .Gazi olabilir pozisyon değiştirip hemen sustuysa .Ozellikle karnından tutmak iyi geliyor .Ben de sayamadim saatlerdir kac kez yatirdim kac kez uyandi .Birinde kaka yapip rahatsiz oldu 5 dk demeden kalkti .Birinde babynest hafif kimildadi uyandi, birinde üstünü örterken uyandi .En son 5 dk once yatirdim .Uyudu diyemiyorum 15 dk geçince gorcez .Az kaldi sizcam ben de

Aynen sürekli uyarmazlarmı sanki karnına gazı ben sokuyorum suçlusu benim sanki

ben de cok ikilemdeyim ama cok da çaresizim. Disari da cikamiyoruz cunku emmeden 1 dk durmak istemiyor, direkt agliyor. Gazini cikarana kadarki surede bile memeden ayri diye agliyor versem belki de kendi hayatim kurtulacak

Malesef uykuları çok hafif benim yaramazda oyle

Bu ara tüm bebekler ağlama .modunda

bizimki de bugun erken uyudu, gece sabaha kadar dans artik uyutmaz bu gece bizi

hep ayniyiz canim. Aksama kadar biz uyutuyoruz onlar uyaniyor

Kızlar bebişleri emzirirken telefonla uğrasıyomusunuz? Ozellikle gece sıkıntıdan ben ya kk deyim ya nette bişiler okuyorum yoksa uyukluyorum.ama biyandanda içim rahat diilbebeğime zararı olur die.

çok sag ol canim. Evet biliyordum bu emzigi ama vermeye cesaret edememistim, reddeder mi beni diye. Suan sicak bakmak zorunda olmaya dogru gidiyorum
Ah şu zorundalıklar :) bir yerde okumuştum yeni doğum yapmş kadın yazmış yapmam dediğim ne varsa yaptım diye başına gelince yapılıyo işte

ben de cok ikilemdeyim ama cok da çaresizim. Disari da cikamiyoruz cunku emmeden 1 dk durmak istemiyor, direkt agliyor. Gazini cikarana kadarki surede bile memeden ayri diye agliyor versem belki de kendi hayatim kurtulacak
Emzirme yastiğindayken müslin bez örttüm üzerine dökülmesin diye yemeğimi bile öyle yiyebiliyorum. 1 dk ayrılmıyor benden

bizimde öyle oluyor genelde mesela maşallah ne güzel uyudu diyorum pırt uyanıyor bugün hiç gazı olmadı diyorum ıkınmaya başlıyor hay şom ağzıma diyorum konuşmayım diyorum dayanamıyorum :)

Kızlar bebişleri emzirirken telefonla uğrasıyomusunuz? Ozellikle gece sıkıntıdan ben ya kk deyim ya nette bişiler okuyorum yoksa uyukluyorum.ama biyandanda içim rahat diilbebeğime zararı olur die.
Bndr uğraşıom telin radyasyonundan nolcak canım film bile izlerim gerekirse.24 saat emziriorum elbet sıkılıyorum.ona değdirme elinden bırakınca teli bebişe yakın olmasın yeterli

Kızlar evdeki anakucağı veya bebek arabasının ana kucağına koyunca bebeğimin başı hep yana eğiliyor. Öyle yamuk şekilde uyuyor . Hemen uykuya dalıyor heralde rahat. Ama benim içim rahat değil öyle yamuk durmasından. Sizde de böyle oluyor mu? düzeltiyor musunuz , nasıl ?

Canım içine minder tarzı bişi almadınmı bn alt açma minderi aldım yastığıda vardı içine yerleştirdim beline ve başına destek olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…